• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ενδυματα

Αποτελέσματα για

Ενδυματα

Κάτω ΧώρεςΧρόνινχεν και περιοχή, Λέουβαρντεν, Φριζία, Ασσέν και Δρένδη
  1. KKAMI

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η KKAMI προμηθεύει την τελευταία κορεάτικη παιδική μόδα σε καταστήματα λιανικής παγκοσμίως. Η KKAMI είναι μια ηλεκτρονική αγορά χονδρικής με γυναικεία, εφηβικά, κοριτσίστικα, αγορίστικα και βρεφικά είδη από 50+ επωνυμίες της μόδας. Πάνω από 5.000 νέα προϊόντα κάθε σεζόν. Η KKAMI είναι ο καλύτερος χονδρέμπορος κορεατικής μόδας: εύκολη ηλεκτρονική παραγγελία, άμεση διαθεσιμότητα, άριστη εξυπηρέτηση και χαμηλό ελάχιστο ποσό παραγγελίας. Τα περισσότερα προϊόντα είναι κορεατικής κατασκευής, κάτι που σημαίνει υψηλή ποιότητα αλλά καλές τιμές, ενώ τα σχέδια είναι μοναδικά και ακολουθούν τη μόδα.

  2. BASIC MODE EN JEANS WEBSHOP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BASIC MODE EN JEANS WEBSHOP, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φανέλες και μακώ. Έχει έδρα σε Emmen, Κάτω Χώρες.

  3. ONEVINTAGEWHOLESALE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ONEVINTAGEWHOLESALE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα από δεύτερο χέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και ενδυματα vintage. Έχει έδρα σε Nieuw Buinen, Κάτω Χώρες.

  4. REINDERS WIELERSPORT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία REINDERS WIELERSPORT, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποδηλασία - ενδύματα. Έχει έδρα σε Ruinerwold, Κάτω Χώρες.

  5. OLLIESZAKEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OLLIESZAKEN, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βρεφικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη για βρεφη και παιδια, και προικα μωρου. Έχει έδρα σε Groningen, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ANTREKK - WEAR TO PERFORM

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ANTREKK - WEAR TO PERFORM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορειβασία - ενδύματα. Έχει έδρα σε Heerenveen, Κάτω Χώρες.

  2. FEW4KIDS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FEW4KIDS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παιδικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Harlingen, Κάτω Χώρες.

  3. ROCKABILLY SHOP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROCKABILLY SHOP, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σμόκιν και βραδυνά κοστούμια. Έχει έδρα σε Wergea, Κάτω Χώρες.

  4. XSASA BRUIDSMODE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία XSASA BRUIDSMODE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υψηλή ραπτική για γυναίκες. Έχει έδρα σε Groningen, Κάτω Χώρες.

  5. HOVO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOVO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προστατευτικά υποδήματα. Έχει έδρα σε Westerbork, Κάτω Χώρες.

  1. SCHWEIGMANN.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCHWEIGMANN.NL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παιδικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παιδικα ενδυματα, και βρεφικα ρουχα. Έχει έδρα σε Leeuwarden, Κάτω Χώρες.

  2. SIMPLY DUTCH

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SIMPLY DUTCH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βρεφικά και παιδικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παιδικά ενδύματα, Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, ειδη για βρεφη και παιδια, Παιδικά ενδύματα, και Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη. Έχει έδρα σε Emmen, Κάτω Χώρες.

  1. JOLI KIDSWEAR

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JOLI KIDSWEAR, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παιδικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παιδική μόδα, παιδικα ενδυματα, και προμηθευτής αξεσουάρ μαλλιών. Έχει έδρα σε Gieten, Κάτω Χώρες.

  2. DADIEK'S WINKELTJE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DADIEK'S WINKELTJE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παιδικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παιδικα ενδυματα, και βρεφικα ρουχα. Έχει έδρα σε Veendam, Κάτω Χώρες.

  3. BLUEBIRD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BLUEBIRD, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επωνυμο ενδυμα. Έχει έδρα σε Oostwold, Κάτω Χώρες.

  4. FISHERMANSPANTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FISHERMANSPANTS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανδρικά εσώρουχα. Έχει έδρα σε Leeuwarden, Κάτω Χώρες.

  5. FRAAI

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FRAAI, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βραδυνές τουαλέτες. Έχει έδρα σε West-Terschelling, Κάτω Χώρες.

  6. MERMAID SISTERS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MERMAID SISTERS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παιδικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Burgum, Κάτω Χώρες.

  7. BE-ONE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BE-ONE B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταγιέρ, και Ταγιέρ. Έχει έδρα σε Drachten, Κάτω Χώρες.

  8. JOLI KIDSWEAR

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JOLI KIDSWEAR, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παιδικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη για βρεφη και παιδια. Έχει έδρα σε Borger, Κάτω Χώρες.

  1. SEXTOYLAND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SEXTOYLAND, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία εσώρουχα. Έχει έδρα σε Emmen, Κάτω Χώρες.

  2. BAD HESSELINGEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BAD HESSELINGEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγιό. Έχει έδρα σε Meppel, Κάτω Χώρες.

  3. MEZUTEC DRACHTEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MEZUTEC DRACHTEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στολές, μεταμφιέσεις και παραδοσιακή ενδυμασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τοπικές ενδυμασίες, και Τοπικές ενδυμασίες. Έχει έδρα σε Drachten, Κάτω Χώρες.

  4. HOPMAN MARKTHANDEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOPMAN MARKTHANDEL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κάλτσες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντιολισθητικες καλτσες. Έχει έδρα σε Ten Boer, Κάτω Χώρες.

  5. SAKE SAKELIJK B.V.

    Κάτω Χώρες

  6. EUROTRADE FAIR

    Κάτω Χώρες

    Εδώ και πολλά χρόνια, η Eurotrade Fair διοργανώνει διεθνείς εκθέσεις στην Ολλανδία, την Γαλλία και στη Γερμανία. Πρόκειται για έναν μοναδικό σχεδιασμό που συγκεντρώνει στα πλαίσια μιας μοναδικής πλατφόρμας τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους χονδρέμπορους και εισαγωγείς παρτίδων για πώληση αποθεμάτων. Εγχώριες και διεθνείς επιχειρήσεις προσφέρουν μεγάλες γκάμες με παρτίδες για ξεστοκάρισμα, κλασικά εισαγόμενα εμπορεύματα, υπερπαραγωγές, παρτίδες που προέρχονται από ρευστοποιήσεις, χύμα εμπορεύματα και επώνυμα είδη. Η Eurotrade Fair αναλαμβάνει για λογαριασμό των προμηθευτών αλλά και των αγοραστών την αναζήτηση του εμπορικού εταίρου σε ότι αφορά τις απούλητες παρτίδες και τα κλασικά εισαγόμενα εμπορεύματα. Η ποιότητα είναι πρωταρχικής σημασίας και τεκμηριώνεται από την λίστα των συμμετεχόντων εκθετών καθώς και των προϊόντων που προσφέρουν. Το ποσοστό επισκεπτών είναι ικανοποιητικό και η ποιότητα των αγοραστών που προσελκύονται από την Eurotrade Fair είναι ιδιαίτερα υψηλή. Οι αγοραστές μαζικής διανομής αγοράζουν πολύ συχνά κατά τη διάρκεια των εκθέσεων της Eurotrade Fair.

  7. ABYU

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ABYU, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μασκες μιας χρησης. Έχει έδρα σε Blijham, Κάτω Χώρες.

  8. MASCOTSHOP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MASCOTSHOP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκτυπωσεις σε ενδυματα εργασιας, προστατευτικες φορμες, και παντελονια εργασιας. Έχει έδρα σε Groningen, Κάτω Χώρες.

  9. BLIKSEM! SEE THE DIFFERENCE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BLIKSEM! SEE THE DIFFERENCE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφημιστικές εκδόσεις - σχεδιασμός και υλοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκτυπωσεις για ενδυματα, και τυπογραφειο. Έχει έδρα σε Heerenveen, Κάτω Χώρες.

  10. FISHERMANSPANTS.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FISHERMANSPANTS.NL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παντελονια. Έχει έδρα σε Goutum, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ενδυματα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

50 Επιχειρήσεις