• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση

Αποτελέσματα για

Παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. EUROPEAN METAL RECYCLING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EUROPEAN METAL RECYCLING B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση, και Παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Botlek Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  2. AUTOSLOPERIJ GEBR. OPDAM VALKENBURG B.V.

    Κάτω Χώρες

  3. AVR-RIETVELD C.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AVR-RIETVELD C.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί - συλλογή και ανακύκλωση, και Χαρτί - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  4. BOER VASTGOED B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOER VASTGOED B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση, και Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Dordrecht, Κάτω Χώρες.

  5. WASTESOLUTION

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WASTESOLUTION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκουπιδοτενεκέδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δοχεία απορριμμάτων, συμβουλοι σε θεματα ανακυκλωσης απορριμματων, συλλογη, ανακυκλωση, αποκομιδη απορριμματων, και σκουπιδοντενεκεδες. Έχει έδρα σε Ridderkerk, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ERDOTEX BEHEER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ERDOTEX BEHEER B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση, και Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.