• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δερματινα ειδη

Αποτελέσματα για

Δερματινα ειδη

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. RBM LEER & TEXTIEL V.O.F.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RBM LEER & TEXTIEL V.O.F., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δερμάτινα είδη - αναλώσιμα και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δερμάτινα σακάκια, και Δερμάτινα σακάκια. Έχει έδρα σε Nootdorp, Κάτω Χώρες.

  2. DAVIDMARTIN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DAVIDMARTIN, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσάντες. Έχει έδρα σε Den Haag, Κάτω Χώρες.

  3. ONLINE DAMESTASSEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ONLINE DAMESTASSEN, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσάντες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τσαντες, αξεσουαρ κοσμηματων, και γυναικειες τσαντες. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  4. EVERLIGHT EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EVERLIGHT EUROPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφές κλωστοϋφαντουργίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρωστικές ουσίες για την κλωστοϋφαντουργία και τα ενδύματα, και χρωστικες υλες για δερματινα ειδη. Έχει έδρα σε Capelle Aan Den Ijssel, Κάτω Χώρες.

  5. LEATHER HOUSE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LEATHER HOUSE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βυρσοδεψεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών, ακατεργαστα δερματα χονδρικης, δερμα, Κατασκευάζονται εργαλεία για δερμάτινα είδη, και Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ZADEL- EN TUIGMAKERIJ VAN RIJS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZADEL- EN TUIGMAKERIJ VAN RIJS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταξιδιωτικά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δερμάτινα είδη πολυτελείας, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Δερμάτινα είδη πολυτελείας, και Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες. Έχει έδρα σε Zevenhuizen Zh, Κάτω Χώρες.

  2. SELECTA SIGNE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SELECTA SIGNE B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δερμάτινα είδη πολυτελείας. Έχει έδρα σε Numansdorp, Κάτω Χώρες.