• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λαχανικα σε κονσερβα

Αποτελέσματα για

Λαχανικα σε κονσερβα

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. JONKER FRIS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JONKER FRIS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά σε κονσέρβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα φρούτα, και Κονσερβοποιημένα φρούτα. Έχει έδρα σε Giessen, Κάτω Χώρες.

  2. HAK B.V.

    Κάτω Χώρες

  3. M. LITJENS VASTGOED B.V.

    Κάτω Χώρες

  4. VEC CHAMP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VEC CHAMP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες λαχανικών σε λάδι. Έχει έδρα σε Meijel, Κάτω Χώρες.

  5. MARINUS IMPORT EXPORT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MARINUS IMPORT EXPORT B.V., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλάτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και κονσερβες τροφιμων και λαχανικων. Έχει έδρα σε Uden, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AARTS CONSERVEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AARTS CONSERVEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά διατηρημένα, και Λαχανικά διατηρημένα. Έχει έδρα σε Lottum, Κάτω Χώρες.