• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ιατρικες συσκευες

Αποτελέσματα για

Ιατρικες συσκευες

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. GROWTHIMPORTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GROWTHIMPORTS, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ιατρικες συσκευες. Έχει έδρα σε Almelo, Κάτω Χώρες.

  2. PROFYTE MEDICAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PROFYTE MEDICAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρική ηλεκτρονική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευες και προμηθειες διαγνωστικης, και σχεδιασμος εγκαταστασεων και συσκευων για τον τομεα της υγειας. Έχει έδρα σε Duiven, Κάτω Χώρες.

  3. BESTQUALITY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BESTQUALITY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρική ηλεκτρονική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οθονες, εξαρτηματα για φωτογραφικες μηχανες, και Ακουστικά για βιντεοπαιχνίδια. Έχει έδρα σε Arnhem, Κάτω Χώρες.

  4. DEZUURSTOFSHOP.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DEZUURSTOFSHOP.NL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρική ηλεκτρονική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οξυγονοθεραπεια. Έχει έδρα σε Ammerzoden, Κάτω Χώρες.

  5. BIOMEDIC NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BIOMEDIC NEDERLAND B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρική απεικόνιση - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ιατρική απεικόνιση - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ORBUS INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ORBUS INTERNATIONAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρική ηλεκτρονική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ιατρική ηλεκτρονική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Hoevelaken, Κάτω Χώρες.