• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χάλυβας

Αποτελέσματα για

Χάλυβας

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και ΦλέβολαντΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. WILLTECO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WILLTECO B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, και Χάλυβες. Έχει έδρα σε Broek Op Langedijk, Κάτω Χώρες.

  2. PLOOIJER ZAANDAM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PLOOIJER ZAANDAM B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε Zaandam, Κάτω Χώρες.

  3. ALURA HEKWERK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALURA HEKWERK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε Diemen, Κάτω Χώρες.

  4. BINBIN

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BINBIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκουπιδοτενεκέδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καδοι απορριματων απο ανοξειδωτο χαλυβα, συμβουλετικη για την επεξεργασια αποβλητων, Δοχεία απορριμμάτων, και καδοι απορριμματων αστικου εξοπλισμου. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  5. DE MERCUUR METAL SPINNING & PRESSING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE MERCUUR METAL SPINNING & PRESSING B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, χύτευση μετάλλων εν ψυχρώ, τρισδιαστατη προτυποποιηση, και Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NIFRA STAALBOUW

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NIFRA STAALBOUW, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει έδρα σε Obdam, Κάτω Χώρες.

  2. GEHA LAVERMAN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEHA LAVERMAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χάλυβας αντιδιαβρωτικός. Έχει έδρα σε Zaandam, Κάτω Χώρες.

  3. GEERTS METAALWAREN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEERTS METAALWAREN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Heerhugowaard, Κάτω Χώρες.

  4. ROODENBERG STAALKABELS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROODENBERG STAALKABELS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταινίες από σίδηρο και χάλυβα, και Ταινίες από σίδηρο και χάλυβα. Έχει έδρα σε Ijmuiden, Κάτω Χώρες.

  5. BUIGSTAAL TUBE BENDING ALKMAAR B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BUIGSTAAL TUBE BENDING ALKMAAR B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, και Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Alkmaar, Κάτω Χώρες.

  1. DUWAKO PRECISION ENGINEERING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DUWAKO PRECISION ENGINEERING B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, και Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Alkmaar, Κάτω Χώρες.

  2. METAALBEWERKINGSBEDRIJF SCHERPENZEEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία METAALBEWERKINGSBEDRIJF SCHERPENZEEL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Andijk, Κάτω Χώρες.

  1. ANAMET EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ANAMET EUROPE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  2. STAALWERK HUIZEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STAALWERK HUIZEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Huizen, Κάτω Χώρες.

  3. VETTER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VETTER B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  4. B.V. CONSTRUCTIEWERKPLAATS G.C. GRUNBAUER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. CONSTRUCTIEWERKPLAATS G.C. GRUNBAUER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Diemen, Κάτω Χώρες.