• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ψαρια του θαλασσινου νερου

Αποτελέσματα για

Ψαρια του θαλασσινου νερου

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. RICCIOTTI BULLO S.A.S.

    Ιταλία

  2. PRONTOPESCA DI MIZZAN CORRADO

    Ιταλία

  3. O.P. DELLA PESCA

    Ιταλία

  4. FRIULTROTA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIULTROTA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Ψάρια. Έχει έδρα σε San Daniele Del Friuli, Ιταλία.

  5. FRIULITTICA

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIULITTICA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια, Ψάρια, και Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SARDAMAR S.R.L.

    Ιταλία

  2. ITTIMAR DI TREVISINI LORENO

    Ιταλία

  3. FRIGO NORD 1 S.R.L.

    Ιταλία

  4. FRIULPESCA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIULPESCA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια, Ψάρια, και Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια. Έχει έδρα σε Carlino, Ιταλία.