• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τορνευση

Αποτελέσματα για

Τορνευση

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΥπεργολάβος
  1. A.M. SAS DI SECULIN I. & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία A.M. SAS DI SECULIN I. & C., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, μηχανουργικες εργασιες ακριβειας, τορναρισμα ψηφιακου ελεγχου, και Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Mariano Del Friuli, Ιταλία.

  2. LAVORMEC SNC

    Ιταλία

    Η εταιρεία LAVORMEC SNC, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συναρμολογησεις μηχανικων συγκροτηματων, ηλεκτροδιαβρωση με συρμα, και τορνευση ακριβειας. Έχει έδρα σε Roveredo In Piano, Ιταλία.

  3. SCUSSOLIN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SCUSSOLIN S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διάτρηση χάλυβα και μετάλλων, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Διάτρηση χάλυβα και μετάλλων, και Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Rivignano Teor, Ιταλία.

  4. R.B.

    Ιταλία

  5. TORNITURA RIGO PAOLO

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SCUDELLER AMEDEO & FIGLI

    Ιταλία

  2. GENTILINI BRUNO & C. S.A.S.

    Ιταλία

  3. EUROMETAL

    Ιταλία

  4. C.A.M.A.

    Ιταλία

  5. S.M.I. S.R.L.

    Ιταλία