• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανηματα συγκολλησης ξυλου

Αποτελέσματα για

Μηχανηματα συγκολλησης ξυλου

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. K SERVICES ITALY S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία K SERVICES ITALY S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα πρωτογενους επεξεργασιας ξυλου, και μηχανηματα κοπης ξυλου. Έχει έδρα σε Torviscosa, Ιταλία.

  2. BI. PA. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BI. PA. S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα πρωτογενους επεξεργασιας ξυλου, και μηχανηματα συναρμολογησης ξυλου. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  3. C.I.M.E.A. DI GAZZOLA BRUNA

    Ιταλία

  4. CAMAM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CAMAM S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - μηχανήματα κατεργασίας ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, μηχανηματα λειανσης για ξυλο, δραπανα για ξυλο, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, και διατρητικες μηχανες ξυλου. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  5. TECSAL 2 S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. OXYWELD

    Ιταλία

    Η εταιρεία OXYWELD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και μηχανηματα συγκολλησης μεταλλων με φλογα, και εγκαταστασεις και μηχανηματα συγκολλησης μεταλλων με τοξο. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  2. MERCATOR S.R.L.

    Ιταλία

  3. MG MACCHINE S.N.C.

    Ιταλία

  4. TECSAL2 S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECSAL2 S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία και σιδηρουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτροδια, μηχανοκίνητη συγκόλληση, προμηθειες για εγκαταστασεις και μηχανηματα συγκολλησης σημειου και με αντισταση για μεταλλα, και εγκαταστασεις συγκολλησης. Έχει έδρα σε Chions, Ιταλία.