• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταλλα

Αποτελέσματα για

Μεταλλα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. F.A.R. FONDERIE ACCIAIERIE ROIALE SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    FAR spa, χύτευση κοινού και ειδικού χάλυβα. Από την ίδρυσή της το 1962, η F.A.R. Fonderie Acciaierie Roiale spa, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή αντιδιαβρωτικού χάλυβα που χρησιμοποιείται ως ανταλλακτικό στις μηχανές θραύσης αδρανών, θεωρούσε ανέκαθεν θεμελιώδη στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της. Για το λόγο αυτό, συνέχισε σταθερά να παρακολουθεί προσεκτικά τις τάσεις και τα αιτήματα που προερχόταν από την αγορά, μετατρέποντάς τα σε ένα συνεχές ερέθισμα για την ενημέρωση και την ανανέωση των υλικών και των προϊόντων της. Αυτή η φιλοσοφία επέτρεψε στην F.A.R. να κατακτήσει μια ηγετική θέση σε παγκόσμιο επίπεδο. Το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και η ικανότητα των τεχνικών της, που υποστηρίζονται από μια ευέλικτη δομή, κάνουν επί του παρόντος τη F.A.R. ικανή να ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματα των πελατών, προσφέροντας μέγιστη υποστήριξη και συνεργασία. Αυτοί οι παράγοντες κάνουν τη F.A.R. σημείο αναφοράς και εγγύηση για όσους εργάζονται στον τομέα της σύνθλιψης.

  2. M.M. GRIGLIATI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    H M.M. λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια στον τομέα της υαλορητίνης PRFV (πλαστικό ενισχυμένο με υαλονήματα), παράγοντας υψηλής ποιότητας καφασωτά, προφίλ και σύνθετες κατασκευές. Οι εγγενείς ιδιότητες των PRFV (κυρίως η ανθεκτικότητα στην διάβρωση, χωρίς μαγνητισμό, η ηλεκτρική μόνωση και η έλλειψη συντήρησης) επιτρέπουν πολλαπλές χρήσεις. Πιστοποίηση ISO 9001: 2015 Bureau Veritas.

  3. STM SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STM SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χύτευση εν θερμώ, ηλεκτροδιαβροση, και Χύτευση εν θερμώ. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  4. FERTUBI FRIULI S.R.L.

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FERTUBI FRIULI S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φλάντζες κρουνοποιΐας, συγκολλημενοι σωληνες, μεταλλικοι σωληνες και σωληνωσεις, Φλάντζες κρουνοποιΐας, και σωληνες ανευ ραφης. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  5. WECK EUROPE

    Ιταλία

    Η πλήρης γκάμα των δοχείων WECK®, και τα σχετικά εξαρτήματα (στεγανοποιητικά, σφιγκτήρες από ανοξείδωτο χάλυβα, καπάκια, φίλτρα δοχείων, αποστειρωτές οικιακής χρήσης κ.λπ) διανέμεται στη Γαλλία από την εξουσιοδοτημένη επιχείρηση λιανικού εμπορίου, MCM EMBALLAGES. Η επωνυμία των δοχείων WECK® διαθέτει, επίσης, αντιπροσώπους σε όλη την Ευρώπη. Με περισσότερα από 100 έτη πείρας, η εταιρεία WECK®, η οποία εφηύρε το γυάλινο δοχείο συντήρησης, έχει γίνει ονομαστός ηγέτης στην Ευρώπη στη συντήρηση τροφίμων. Τα δοχεία WECK® χάρη στην μακροχρόνια διάρκεια ζωής τους θα σας εξοικονομήσουν χρήματα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AUSSAFER DUE SRL

    Ιταλία

    Κέντρα επεξεργασίας μετάλλων με τη βοήθεια τεχνολογιών αιχμής. Κατεργασία λαμαρίνας. Κοπή με λέιζερ με 10 εγκαταστάσεις BYSTRONIC τελευταίας γενιάς, κοπή « High Speed » για πιο σύνθετες εργασίας που απαιτούν έναν υψηλό επίπεδο ακριβείας και φινιρίσματος. Κοπή μικρών λαμαρινών στάτορα σε τμήματα, κοπή λαμαρίνας ακροδεκτών, κοπή τμημάτων στάτορα. 6 εγκαταστάσεις στίγευσης Finn Power τελευταίας γενιάς, αυτόματες, γρήγορες και ενδεχομένως συνδυασμένες με την κοπή λαμαρίνας.

  2. MP SRL

    Ιταλία

    Σήμερα, η εμπιστοσύνη εκατοντάδων πελατών ανά τον κόσμο, με περισσότερα από 200 εξαρτήματα που υλοποιούνται κατά παραγγελία και εκατοντάδες είδη που εξακολουθούν να παράγονται, με τη χρήση των μετάλλων να ανέρχεται σε σχεδόν 1 εκατομμύριο κιλά/έτος, όλα αυτά καθιστούν την MP σημείο αναφοράς για όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να καινοτομούν στο αντικείμενο δραστηριότητάς τους και να αισθάνονται ότι έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται στο τεχνικό σχέδιο.

  3. STEFANO BATTISTELLA

    Ιταλία

    Μηχανουργεία ακριβείας, μηχανουργεία, μηχανουργεία για τον κλάδο της ναυτιλίας.

  4. G.M.A. PULITURA METALLI

    Ιταλία

    Η εταιρεία G.M.A. PULITURA METALLI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός, επιφανειακός καθαρισμός, εμβάπτιση, απολίπανση χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, μηχανες κατεργασιας μεταλλων, τριβεια μεταλλων, και Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Vito D'asio, Ιταλία.

  5. A.T.O.S. SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία A.T.O.S. SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη σκευων, και κατασκευη και σχεδιασμος καλουπιων. Έχει έδρα σε San Quirino, Ιταλία.

  1. NUOVA SGUASSERO

    Ιταλία

    Η εταιρεία NUOVA SGUASSERO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε San Giorgio Di Nogaro, Ιταλία.

  2. DLP WATERJET SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία DLP WATERJET SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκτόξευση δέσμης νερού, και υδροκοπη. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  1. SAFOP S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAFOP S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επανόρθωση - εργαλειομηχανές, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Επανόρθωση - εργαλειομηχανές, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, και τρυπανια για μεταλλα. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  2. ANTONIOLLI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ANTONIOLLI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά δοχεία, Μεταλλικά δοχεία, λυομενες κατασκευες, ενοικιαζονται φορτηγα-γερανοι, και ενοικιαση εναεριων πλατφορμων. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  3. A.S.MONT. SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία A.S.MONT. SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συναρμολογηση μηχανικων κατασκευων και κατασκευων σκελετων, συγκολληση μεταλλων, συναρμολογησεις μεταλλικων κατασκευων εγκαταστασεων, και συναρμολογησεις βιομηχανικων μηχανηματων. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  4. OFFICINE MECCANICHE G.T.S. SAS

    Ιταλία

    Η εταιρεία OFFICINE MECCANICHE G.T.S. SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εργασιες κοπης μεταλλων, τορνευση, τορνευση μεταλλων, και μεταλλικοι σκελετοι. Έχει έδρα σε Ronchi Dei Legionari, Ιταλία.

  5. N.C.S. SCAFFALATURE SAS

    Ιταλία

    Η εταιρεία N.C.S. SCAFFALATURE SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ράφια αποθήκευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά δοχεία, προβολικα συστηματα ραφιων για αποθηκευση, βιομηχανικά πατάρια, μεταλλικοι σκελετοι, και Μεταλλικά δοχεία. Έχει έδρα σε Spilimbergo, Ιταλία.

  6. R. CASINI SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία R. CASINI SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - ανάκτηση και ανακύκλωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο ταινιων και δισκων κατα παραγγελια, μη σιδηρουχα μεταλλικα γρεζια, παραγωγη και εμπορια υπολειμματων σιδηρου και μεταλλικων υπολειμματων, και γρεζια σιδηρου. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  7. BROVEDANI GROUP SPA

    Ιταλία

    Η εταιρεία BROVEDANI GROUP SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπείρωμα - χάλυβες και μέταλλα, Χάραξη εγκοπών - χάλυβες και μέταλλα, μηχανική ακριβείας, μηχανικά τμήματα, Σπείρωμα - χάλυβες και μέταλλα, και Χάραξη εγκοπών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  8. BOZ IMEX SAS

    Ιταλία

    Η εταιρεία BOZ IMEX SAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - ανάκτηση και ανακύκλωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγη και εμπορια υπολειμματων σιδηρου και μεταλλικων υπολειμματων, ανακτηση παλαιοσιδηρου, μη σιδηρουχα μεταλλικα γρεζια, και γρεζια σιδηρου. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  1. DARSA METAL EXTRACTING SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία DARSA METAL EXTRACTING SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιβαλλοντικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανακτηση πολυτιμων μεταλλων. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  2. ALFATECH SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALFATECH SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντιδιαβρωτικες επενδυσεις, μη τοξικές επενδύσεις, αντιδιαβρωτικες επενδυσεις, και αντιολισθητικες επενδυσεις. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  3. A.M. SAS DI SECULIN I. & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία A.M. SAS DI SECULIN I. & C., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, μηχανουργικες εργασιες ακριβειας, τορναρισμα ψηφιακου ελεγχου, και Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Mariano Del Friuli, Ιταλία.

  4. GI.MA.TEC. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GI.MA.TEC. S.R.L., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  5. INDRI PAOLO

    Ιταλία

    Η εταιρεία INDRI PAOLO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακόνισμα - εργαλειομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακόνισμα - χάλυβες και μέταλλα, ακονισμα φρεζων, ακονισμα κυκλικων λαμων, Ακόνισμα - χάλυβες και μέταλλα, και τροχισμα οργανων και εργαλειων. Έχει έδρα σε Tricesimo, Ιταλία.

  6. BRESCANCIN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BRESCANCIN S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά ερμάρια, μεταλλικα συστηματα ραφιων για καταστηματα, και συστηματα ραφιων. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  7. METALLASER S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία METALLASER S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, κοπή με λέιζερ, ελαφρες κατασκευες, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, και συγκολληση μεταλλων. Έχει έδρα σε Martignacco, Ιταλία.

  8. OUTILS SAS

    Ιταλία

    Η εταιρεία OUTILS SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτροδια, καρβιδιο του βολφραμιου, σκληρα μεταλλα, και μεταλλικα κραματα. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  9. COSTAM HI-TECH S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία COSTAM HI-TECH S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάραξη εγκοπών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Σπείρωμα - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Σπείρωμα - χάλυβες και μέταλλα, και μηχανουργικες εργασιες ακριβειας. Έχει έδρα σε San Quirino, Ιταλία.

  10. MP SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία MP SRL, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Roveredo In Piano, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

518 Επιχειρήσεις