• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καρέκλες

Αποτελέσματα για

Καρέκλες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. IDEA SOLUZIONI DI LIANI STEFANO

    Ιταλία

    Η εταιρεία IDEA SOLUZIONI DI LIANI STEFANO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμοι φωτισμου για εσωτερικους χωρους, χαλυβδοταινιες ελατηριων, και καρεκλες. Έχει έδρα σε Polcenigo, Ιταλία.

  2. TOPLINE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία TOPLINE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρεκλες. Έχει έδρα σε Prepotto, Ιταλία.

  3. MIDJ SEDIE E COMPLEMENTI

    Ιταλία

    Η εταιρεία MIDJ SEDIE E COMPLEMENTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρεκλες, και σκαμνια. Έχει έδρα σε Cordovado, Ιταλία.

  4. T.R.P. SAS

    Ιταλία

    Η εταιρεία T.R.P. SAS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες για οργανισμούς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρεκλες, και καρεκλες και τραπεζια. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  5. FAGGIANI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Faggiani είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην επεξεργασία του μασίφ ξύλου και της επικολλητής ξυλείας, κυρίως την οξιά. Κυρίως, κατασκευάζουμε ξύλινα στοιχεία για καθίσματα γραφείου, δικής μας έμπνευσης ή με βάσει σχεδίου από τον πελάτη, για καθίσματα από επικολλητή οξιά για συλλόγους καθώς και για πλαίσια και στοιχεία καρεκλών για λογαριασμό τρίτων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MAGAZZINI MANZANESI SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAGAZZINI MANZANESI SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τραπέζια και καρέκλες, εργαλεια, μεταλλικές μικροκατασκευές, Τραπέζια και καρέκλες, και τεχνική βιδοποϊία. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  2. PERESSINI CASA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία PERESSINI CASA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τραπέζια για καταστήματα, επιπλα και καρεκλες γραφειου, Τραπέζια για καταστήματα, σκαμνια, και πολυθρονες. Έχει έδρα σε San Vito Al Torre, Ιταλία.

  3. PSM

    Ιταλία

    Η εταιρεία PSM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα και ντιζαϊν, καρέκλες ντιζάιν, και χαμηλα τραπεζια. Έχει έδρα σε Premariacco, Ιταλία.

  4. SMOOTHING LEN DI ZANELLO CRISTINA

    Ιταλία

    Η εταιρεία SMOOTHING LEN DI ZANELLO CRISTINA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρεκλες απο ακατεργαστο ξυλο. Έχει έδρα σε S.giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  5. FORNASARIG

    Ιταλία

    Η εταιρεία FORNASARIG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  1. PI.DI. S R L

    Ιταλία

    Η εταιρεία PI.DI. S R L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινες καρέκλες, σκαμνια, Ξύλινες καρέκλες, και κουτιά για κρασί. Έχει έδρα σε Premariacco, Ιταλία.

  2. GIEMME SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIEMME SRL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινες καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τραπεζια, και ξυλινες καρεκλες. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  1. CECOTTI FRANCO & C. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CECOTTI FRANCO & C. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  2. SIRA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SIRA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  3. BP SEDIE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BP SEDIE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Buttrio, Ιταλία.

  4. INTERIOR BELTRAMINI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία INTERIOR BELTRAMINI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  5. QUATTROVENTI

    Ιταλία

    Η εταιρεία QUATTROVENTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τραπέζια και καρέκλες, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Τραπέζια και καρέκλες, και Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων. Έχει έδρα σε Corno Di Rosazzo, Ιταλία.

  6. FOSAM S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FOSAM S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, καρεκλες γραφειου, και Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  7. F.LLI ZUCCO

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.LLI ZUCCO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Corno Di Rosazzo, Ιταλία.

  8. PIAVAL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PIAVAL S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  1. MIDJ S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MIDJ S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Cordovado, Ιταλία.

  2. COS.VE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία COS.VE SRL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τραπέζια και καρέκλες, Καθίσματα γραφείων, Τραπέζια και καρέκλες, και Καθίσματα γραφείων. Έχει έδρα σε Premariacco (Ud), Ιταλία.

  3. TRIANGOLO EXPORT - S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRIANGOLO EXPORT - S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  4. DRIGANI GALLIANO SNC

    Ιταλία

    Η εταιρεία DRIGANI GALLIANO SNC, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρέκλα γραφείου, και Μεταλλική καρέκλα. Έχει έδρα σε Pozzuolo Del Friuli (Ud), Ιταλία.

  5. FRAG S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRAG S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Pradamano, Ιταλία.

  6. S.A.T.E.M. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.A.T.E.M. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  7. SF COLLECTION

    Ιταλία

    Η εταιρεία SF COLLECTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  8. BOSCO PIETRO

    Ιταλία

    Η εταιρεία BOSCO PIETRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  9. SEDIT S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SEDIT S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Polcenigo, Ιταλία.

  10. PIZZUTTI

    Ιταλία

    Η εταιρεία PIZZUTTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καρέκλες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

129 Επιχειρήσεις