• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. PLAN 1 HEALTH S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PLAN 1 HEALTH S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Amaro, Ιταλία.

  2. ITAL TBS TELEMATIC & BIOMEDICAL SERVICES S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ITAL TBS TELEMATIC & BIOMEDICAL SERVICES S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιοτεχνολογίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. GALANTE DINO E C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GALANTE DINO E C. S.N.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Moimacco, Ιταλία.

  4. OCCHIPINTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OCCHIPINTI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης, και Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  5. MEDICAL JET S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LIMA - LTO S.P.A.

    Ιταλία

  2. MDT MEDICAL DEVICES & TECHNOLOGIES S.R.L.

    Ιταλία

  3. TIEMME DENTAL S.R.L.

    Ιταλία

  4. ALTERNATIVE IMPEX

    Ιταλία

  5. DENTAG SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Παραγωγή και πώληση χειρουργικών εργαλείων για ορθοδοντική. Πιστοποίηση: UNI EN ISO 9001 - UNI CEI EN 46001. Η συνεχής ποιότητα στον χρόνο επέτρεψε και επιτρέπει ακόμα την DenTag να παράγει οδοντικά και χειρουργικά εργαλεία για λογαριασμό πολλών ιταλικών και ξένων επιχειρήσεων, και να τα παράγει υπό το δικό της σήμα. Για μια καλύτερη ορατότητα και αξιοπιστία απέναντι στους άμεσους της πελάτες, η επιχείρηση δημιούργησε μια σειρά εργαλείων με εξαιρετικά λείο χερούλι, που εμπορεύεται αποκλειστικά με την ονομασία DenTag.