• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επιπλώσεις κουζίνας

Αποτελέσματα για

Επιπλώσεις κουζίνας

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. MD WORK SRL ARREDAMENTO & CONTRACT

    Ιταλία

    Η εταιρεία MD WORK SRL ARREDAMENTO & CONTRACT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα οικιακής χρήσης, Έπιπλα κρεβατοκάμαρας, Έπιπλα οικιακής χρήσης, στρωματα, καναπεδες, και Έπιπλα κρεβατοκάμαρας. Έχει έδρα σε Brugnera, Ιταλία.

  2. POLICOMP SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία POLICOMP SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αξεσουάρ μπάνιου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις κουζίνας, επιπλα, σχεδιασμος επιπλων, και Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει έδρα σε Maiano, Ιταλία.

  3. VALCUCINE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VALCUCINE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Οικιακά έπιπλα, και Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  4. SNAIDERO RINO S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SNAIDERO RINO S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Ηλεκτρικές κουζίνες, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, και Ηλεκτρικές κουζίνες. Έχει έδρα σε Majano, Ιταλία.

  5. ARRITAL S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARRITAL S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει έδρα σε Fontanafredda, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CODUTTI CUCINE S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CODUTTI CUCINE S.A.S., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. VALCUCINE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VALCUCINE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει έδρα σε Pordenone (PN), Ιταλία.

  3. IDOORS

    Ιταλία

    Η εταιρεία IDOORS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  4. ARTWOOD (S.P.A.)

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARTWOOD (S.P.A.), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει έδρα σε Moimacco (Ud), Ιταλία.

  5. A.D FABBRICA CUCINE S.R.L.

    Ιταλία

  1. AMBIENTE 80

    Ιταλία

  2. NOVA CUCINA S.P.A.

    Ιταλία

  1. COPAT S.P.A.

    Ιταλία

  2. ELETTROIMPIANTI SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η ELETTROIMPIANTI παράγει η ίδια και εμπορεύεται συσκευές φωτισμού για τον τομέα της επίπλωσης, είτε πρόκειται για την κουζίνα, το καθιστικό, το δωμάτιο ή ακόμα το μπάνιο. Η επιχείρηση μας διαθέτει πιστοποίηση κατά CSQ σύμφωνα με το πρότυπο ISO9001: 2008 που εξασφαλίζει στον πελάτη την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων. Η ELETTROIMPIANTI προσφέρει τη δυνατότητα ανάπτυξης μιας ιδέας με τον πελάτη και να δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο έργο σύμφωνα με τις ανάγκες του.

  3. GORTAN SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία GORTAN SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα για κουζίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ, Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ, επιπλωσεις, επιπλωσεις γραφειων, και επιπλωση ξενοδοχειων. Έχει έδρα σε Aiello Del Friuli, Ιταλία.