• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εναλλάκτες θερμότητας

Αποτελέσματα για

Εναλλάκτες θερμότητας

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. INNOVARIA - H.E.P.

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INNOVARIA - H.E.P., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλκινοι αγωγοί και σωλήνες, Εναλλάκτες θερμότητας, κλιματισμος, εναλλακτες θερμοτητας με κινητους σωληνες για ιδιωτικη και βιομηχανικη χρηση, Χάλκινοι αγωγοί και σωλήνες, βιομηχανικη ψυξη, Εναλλάκτες θερμότητας, και εγκαταστασεις κλιματισμου και εξαρτηματων. Έχει έδρα σε San Vito Al Torre, Ιταλία.

  2. FB TANKS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FB TANKS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ατμοσφαιρικα ντεποζιτα. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  3. PV SOLUTIONS SRLS

    Ιταλία

    Η εταιρεία PV SOLUTIONS SRLS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικη ψυξη, και βιομηχανικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  4. INNOVARIA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία INNOVARIA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, Ιονισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Εναλλάκτες θερμότητας, και Ιονισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Gonars, Ιταλία.

  5. AUTOFRIULI CASA DEL RADIATORE DI FERRATO GIOVANNI & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AUTOFRIULI CASA DEL RADIATORE DI FERRATO GIOVANNI & C. S.N.C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, Οχήματα - υπηρεσίες, Εναλλάκτες θερμότητας, και Οχήματα - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Pasian Di Prato, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LUVATA ITALY S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LUVATA ITALY S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εναλλακτες θερμοτητας με σερπαντινα για ιδιωτικη και βιομηχανικη χρηση, και θερμοστατες. Έχει έδρα σε Pocenia, Ιταλία.

  2. OESSE S.R.L.

    Ιταλία

  3. THERMOKEY S.P.A.

    Ιταλία

  4. I.S.C. S.P.A.

    Ιταλία

  5. DYNAMIC TECHNOLOGIES

    Ιταλία

  1. MANGIAROTTI SPA

    Ιταλία

    Η Mangiarotti, επιχείρηση στην Sedegliano, κατασκευάζει μεγάλους εξοπλισμούς πίεσης με προορισμό την ανταλλαγή ενεργειών, όπως Αντιδραστήρες, στήλες διύλισης και εναλλάκτες θερμότητας, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή πίεση, το μεγάλο πάχος, τις μεγάλες διαστάσεις, που προορίζονται για τους τομείς της χημείας, της πετροχημείας, τον πυρηνικό, φαρμακευτικό τομέα και στους εξοπλισμούς παραγωγής ενέργειας.

  2. STEELFORM SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία STEELFORM SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εναλλακτες θερμοτητας με δεσμες αυλων. Έχει έδρα σε Rivignano Teor, Ιταλία.

  1. METSO PAPER ITALY S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία METSO PAPER ITALY S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εναλλακτες θερμοτητας με σταθερους σωληνες για ιδιωτικη και βιομηχανικη χρηση, και ανεμιστηρες αερα για βιομηχανικη χρηση. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.