• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πισινα

Αποτελέσματα για

Πισινα

ΕλλάδαΚυκλάδες, Δωδεκάνησα- Νησιά του νοτίου Αιγαίου
  1. THE ACE VIP

    Ελλάδα

    450+ Πολυτελής βίλες στη Μύκονο προς ενοικίαση με υποστήριξη 24 ώρες την εβδομάδα για αξέχαστες εμπειρίες. Το Ace VIP γνωρίζει τις καλύτερες βίλες και ενοικιαζόμενα ακίνητα στη Μύκονο.Αποκτήστε την καλύτερη ενοικιαζόμενη βίλα για τις διακοπές σας στην πιο κατάλληλη τοποθεσία για εσάς. Διατηρούμε στενή συνεργασία με πολυτελή ξενοδοχεία στη Μύκονο που προσφέρουν διαθεσιμότητες τελευταίας στιγμής. Όλες οι βίλες διαθέτουν μεγάλη πριβέ πισίνα. Αυτό σας επιτρέπει να περνάτε συναρπαστικά το χρόνο σας με τους αγαπημένους σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η διαδικασία ενοικίασης πολυτελούς βίλας μπορεί να είναι δύσκολη, γι 'αυτό και η ομάδα μας είναι πάντα εδώ για να σας βοηθήσει. Φροντίζουμε να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης. Η αισθητική και οι γοητευτικές τοποθεσίες καθιστούν τις βίλες μας μοναδικές. Η επιθυμία σας γίνεται η επιθυμία μας και η αποστολή μας είναι οι αξέχαστες διακοπές σας. Απολαύστε την εκλεκτική θέα του ηλιοβασιλέματος και της ανατολής στη Μύκονο. Μπορείτε να κοιτάξετε έξω από το μπαλκόνι της βίλας σας, για εκπληκτική θέα σε μια ματιά. Ποτέ μην συμβιβάζεστε με το λιγότερο.

  2. HORIZON LINE VILLAS

    Ελλάδα

    4 πολυτελείς βίλες με ιδιωτική πισίνα στο Κιοτάρι της Ρόδου, σε απόσταση μόνο 40 μέτρων από μια πανέμορφη παραλία.

  3. VILLA ELIA

    Ελλάδα

    Η Βίλλα Ελιά, βρίσκεται πάνω στη διάσημη παραλία της Ελιάς, έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας έως και 5 ατόμων, προσφέρει μια ατελείωτη λίστα με ανέσεις όπως εξωτερική ιδιωτική πισίνα, ελεύθυερη πρόσβαση στο Ιντερνετ, υψηλής ταχύτητας, μπάρμπεκιου, υπηρεσίες καθημερινής καθαριότητας και ευρύχωρη βεράντα με υπαίθρια τραπεζαρία. Αυτό το Κυκλαδίτικο κτήμα, με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική και τον κομψό βενετσιάνικο μινιμαλισμό, εγγυάται άνετες και άνετες διακοπές, που ταιριάζουν πραγματικά στους βασιλείς και τις βασίλισσες. Η Βίλλα Ελιά προσφέρει ποικίλες υπηρεσίες κατόπιν αιτήματος. Από τις υπηρεσίες σεφ μέχρι τις υπηρεσίες ναύλωσης, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκφράσετε το αίτημά σας και θα φροντίσουμε να εκτελεστεί. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε το καλοκαίρι και τη φιλοξενία των ντόπιων. Η απλότητα και η λιτότητα αυτού του τόπου θα είναι οι λόγοι για να τον αγαπήσετε! Κολυμπήστε στα κρυστάλλινα νερά και απολαύστε την άνεση της καλά οργανωμένης παραλίας. Πιείτε τον καφέ σας, χαλαρώστε στην ξαπλώστρα σας, διαβάστε την εφημερίδα σας και βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν θα σας ενοχλήσει! Και εάν είστε τυχεροί μπορείτε να καθίσετε κοντά σε κάποιον διάσημο.

  4. CAPTAIN DOUNAS STUDIOS & APARTMENTS

    Ελλάδα

    Τα διαμερίσματα και στούντιο του Captain Dounas βρίσκονται στο χωριό της Νάουσας, πολύ κοντά με τα πόδια από την ιστορική παλιά πόλη και το λιμάνι, καθώς και τις όμορφες παραλίες του θέρετρου.Κτισμένη σε παραδοσιακό κυκλαδίτικο στιλ, αυτή η βίλα προσφέρει 16 στούντιο και διαμερίσματα. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε στούντιο με ενιαίο χώρο ή μεγαλύτερα διαμερίσματα, όλα με εγκαταστάσεις μικρής κουζίνας.Οι εγκαταστάσεις της ιδιοκτησίας περιλαμβάνουν πισίνα, χώρο ηλιοθεραπείας με θέα στη θάλασσα και ένα υπέροχο εστιατόριο που σερβίρει ιδιαίτερα σπιτικά ελληνικά πιάτα. Το πρωινό περιλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου και σερβίρεται στην ηλιόλουστη αίθουσα πρωινού καθημερινά.Το Captain Dounas απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από την κεντρική πλατεία της Νάουσας, με πολλές ταβέρνες, μπαρ και εστιατόρια. Οι παραλίες Κολυμπήθρες, Αγία Μαρία και Λαγκέρη είναι εύκολα προσβάσιμες από το ξενοδοχείο.Προσφέρεται μια δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς ανάμεσα στο ξενοδοχείο και το λιμάνι, που λειτουργ

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πισινα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4 Επιχειρήσεις