• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές

ΕλλάδαΑθήνα, Αττική και Σαρωνικός κόλπος
  1. HELLENICROP

    Ελλάδα

    Η Hellenicrop είναι μία νέα εταιρεία στο χώρο των εξαγωγών ελληνικών τροφίμων ποιότητας, σε όλο τον κόσμο. Σκοπός μας είναι η προώθηση και η καταξίωση των Ελληνικών ποιοτικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας στο παγκόσμιο κοινό.Η Hellenicrop αποτελείται από άτομα με εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων, των διαπροσωπικών επαφών, των εξαγωγών, του μάρκετινγκ και της πληροφορικής τεχνολογίας , χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους προώθησης, διακίνησης και καταξίωσης των προϊόντων διεθνώς.Επεκτείνουμε το δίκτυο προμηθευτών μας σε τυποποιημένα προϊόντα υψηλής ποιότητας σε Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο, Μέλι, Βασιλικό Πολτό, Γύρη , Μαρμελάδες και Γλυκίσματα απ' όλη την Ελλάδα. Το δυναμικό δίκτυο προμηθευτών μας επεκτείνεται διαρκώς και σε νέους τύπους προϊόντων με βάση τη ζήτηση της διεθνούς αγοράς.

  2. ESPEROS KOIN.S.EP. AGRITOURISM

    Ελλάδα

    Ελαιόλαδο βιολογικό Κρήτης, Μέλι θυμαρίσιο Σφακιά Κρήτης, Κρασί, Τσικουδιά και άλλα προϊόντα και βότανα από την Κρήτη, όλα παραγωγής μας.Επισης ενοικιάζονται ελαιόδεντρα με τον χρόνο, ο κάθε ένας μπορεί να ενοικιάσει το ελαιόδεντρο του που θα του αποφέρει τουλάχιστον 1 τενεκέ 17 λίτρων βιολογικό ελαιόλαδο.

  3. EPICUREAN G.P.

    Ελλάδα

    Η εταιρεία EPICUREAN G.P., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξτρα παρθενο ελαιολαδο. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

  4. GREEK SOIL'S CHOISES

    Ελλάδα

    Η εταιρεία GREEK SOIL'S CHOISES, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκλεκτά προϊόντα delicatessen. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

  5. K&P ENTERPRISES LTD

    Ελλάδα

    Η εταιρεία K&P ENTERPRISES LTD, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξτρα παρθενο ελαιολαδο. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SP TRADE

    Ελλάδα

    Η εταιρεία SP TRADE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καβουρντισμενος καφες και συναφη ειδη χονδρικης, και χονδρικη πωληση τροφιμων. Έχει έδρα σε Greece, Ελλάδα.

  2. BLACK TREASURE

    Ελλάδα

    Η εταιρεία BLACK TREASURE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Piraeus, Ελλάδα.

  3. AGORA SPARTATRADE PC

    Ελλάδα

    Η εταιρεία AGORA SPARTATRADE PC, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

  4. GR OLYMPIC DELI LTD

    Ελλάδα

    Η εταιρεία GR OLYMPIC DELI LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελαια. Έχει έδρα σε Gerakas Attikis, Ελλάδα.

  5. GREAT LTD

    Ελλάδα

    Η εταιρεία GREAT LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Voula, Ελλάδα.

  1. BASTAS LTD

    Ελλάδα

    Η εταιρεία BASTAS LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Gerakas, Ελλάδα.

  2. RHODIA HELLAS S.A.

    Ελλάδα