• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές - Έμπορος Χονδρικής - Ελλάδα

ΕλλάδαΈμπορος χονδρικής
  1. IMPEXPORT

    Ελλάδα

    Χονδρικό Εμπόριο, Εισαγωγές προιόντων απο όλο τον Κόσμο. Με εμπειρία 20 ετών και αποκλειστικές αντιπροσωπείες μεγάλων κατασκευαστών, προμηθεύουμε τους πελάτες μας με βασικά προιόντα διατροφής. Με ιδιόκτητο συσκευαστήριο στη Αίγυπτο η ποιότητα και οι τιμές μας είναι πλήρως ανταγωνιστικές.

  2. HELLENICROP

    Ελλάδα

    Η Hellenicrop είναι μία νέα εταιρεία στο χώρο των εξαγωγών ελληνικών τροφίμων ποιότητας, σε όλο τον κόσμο. Σκοπός μας είναι η προώθηση και η καταξίωση των Ελληνικών ποιοτικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας στο παγκόσμιο κοινό.Η Hellenicrop αποτελείται από άτομα με εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων, των διαπροσωπικών επαφών, των εξαγωγών, του μάρκετινγκ και της πληροφορικής τεχνολογίας , χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους προώθησης, διακίνησης και καταξίωσης των προϊόντων διεθνώς.Επεκτείνουμε το δίκτυο προμηθευτών μας σε τυποποιημένα προϊόντα υψηλής ποιότητας σε Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο, Μέλι, Βασιλικό Πολτό, Γύρη , Μαρμελάδες και Γλυκίσματα απ' όλη την Ελλάδα. Το δυναμικό δίκτυο προμηθευτών μας επεκτείνεται διαρκώς και σε νέους τύπους προϊόντων με βάση τη ζήτηση της διεθνούς αγοράς.

  3. N. & P. GROUP

    Ελλάδα

    Extra Virgin Olive Oil A real fruit juice made exclusively from olives, our 100% natural Extra Virgin Olive Oil belongs to the highest quality category in the industry.

  4. HELLENIC LAND

    Ελλάδα

    Εμπορία - Εξαγωγές τροφίμων (ελαιόλαδο, κρασί, μέλι, ελιές, κλπ)

  5. AIVA GROUP HELLAS LTD

    Ελλάδα

    Χονδρικό εμπόριο - Εισαγωγές - Εξαγωγές ξηρών καρπών - αποξηραμένων φρούτων και σνακ.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EPICUREAN G.P.

    Ελλάδα

    Η εταιρεία EPICUREAN G.P., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξτρα παρθενο ελαιολαδο. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

  2. SP TRADE

    Ελλάδα

    Η εταιρεία SP TRADE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καβουρντισμενος καφες και συναφη ειδη χονδρικης, και χονδρικη πωληση τροφιμων. Έχει έδρα σε Greece, Ελλάδα.

  3. BLACK TREASURE

    Ελλάδα

    Η εταιρεία BLACK TREASURE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Piraeus, Ελλάδα.

  4. ZISSIS PISPIRIKOS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία ZISSIS PISPIRIKOS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαυρες ελιες. Έχει έδρα σε Larissa, Ελλάδα.

  5. BASTAS LTD

    Ελλάδα

    Η εταιρεία BASTAS LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Gerakas, Ελλάδα.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές - Έμπορος Χονδρικής - Ελλάδα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

10 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ