• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ψυκτες

Αποτελέσματα για

Ψυκτες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. LIQUOSYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIQUOSYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα ψυξης, ψύκτες, πλάκα κρυώματος, και εναλλακτες θερμοτητας με πλακες. Έχει έδρα σε Kirchheim Am Neckar, Γερμανία.

  2. KNOLL MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η KNOLL Maschinenbau είναι ο κορυφαίος προμηθευτής για συστήματα μεταφοράς και φίλτρων, καθώς και αντλίες για ρινίσματα και ψυκτικά λιπαντικά στην επεξεργασία μετάλλων. Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προϊόντων υλοποιούνται ολοκληρωμένα συστήματα και λύσεις συστημάτων με κεντρικές και αποκεντρωμένες λειτουργίες. Έχουμε εξελίξει μια γκάμα προϊόντων που καθιστούν αποδοτικότερες τις εργαλειομηχανές και καθαρότερες και αποδοτικότερες τις διαδικασίες παραγωγής. Όλοι οι τομείς στους οποίους εργαλειομηχανές τορνάρουν, φρεζάρουν, τρυπούν ή λειαίνουν, χρησιμοποιούν προϊόντα KNOLL. Παραδείγματα είναι η κατασκευή μηχανημάτων, η ηλεκτροτεχνία, η κατασκευή οχημάτων, καθώς και η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία. Για επιβατικά αυτοκίνητα, ξυράφια, ζάντες αυτοκινήτων, μαχαίρια ή κινητά τηλέφωνα – ι κατάλογος των τελικών προϊόντων στην παραγωγή των οποίων συμβάλλει η KNOLL, είναι πολυδιάστατος. Τα ευέλικτα συστήματα συναρμολόγησης και μεταφοράς λύνουν απαιτητικά ζητήματα διοικητικής μέριμνας και συμπληρώνουν τη γκάμα των προϊόντων. Η KNOLL εκπροσωπείται παγκοσμίως – με τις δικές της θυγατρικές εταιρείες στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στην Πολωνία και στην Ιταλία, καθώς και με αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

  3. HERMANN BANTLEON GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε η Hermann Bantleon GmbH. Ο ειδικός στα λιπαντικά από την Ουλμ. Μια μεσαίου μεγέθους επιχείρηση με περίπου 250 υπαλλήλους. Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας επί τόπου και δημιουργούμε εξατομικευμένες ιδέες. Η προσφορά μας καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα επεξεργασίας της μεταλλουργικής βιομηχανίας: από την κατεργασία του τεμαχίου επεξεργασίας έως τον καθαρισμό και τη συσκευασία. Στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, υποστηρίζουμε κατασκευαστές εξοπλισμού και μηχανημάτων ήδη από τη φάση σχεδιασμού. Η βιωσιμότητα είναι ο στόχος της επιχείρησής μας. Για τον λόγο αυτό κάνουμε τη δική μας έρευνα και αναπτύσσουμε προϊόντα μακράς διάρκειας. Επιπλέον, συμμετέχουμε σε διάφορα έργα όπως η διατήρηση των μελισσών ή η αποζημίωση του CO2 μέσω της αναδάσωσης. Στο FORUM της BANTLEON, οι εργαζόμενοι, οι πελάτες και οι εμπορικοί εταίροι μας μπορούν να αποκτούν νέες γνώσεις. Αναλαμβάνουμε κοινωνική και κοινωνιακή ευθύνη. Για παράδειγμα, υποστηρίζουμε κοινωνικά ιδρύματα και εκδηλώσεις στον τομέα της υγείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

  4. ACT AEROSOL CHEMIE TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ACT Aerosol Chemie Technik GmbH ασχολείται με την παρασκευή και εμφιάλωση τεχνικών χημικών προϊόντων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Από προϊόντα, όπως το κλασικό καθαριστικό φρένων, μέχρι προϊόντα φροντίδας οχημάτων και πολύ απαιτητικά πρόσθετα καυσίμων και λαδιών, η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει όλες τις ανάγκες της αυτοκινητοβιομηχανίας και της βιομηχανίας εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Συγχρόνως, πολλά από τα προϊόντα μας είναι δικής μας παρασκευής και προέρχονται από σκευάσματα που έχουμε αναπτύξει και ελέγξει οι ίδιοι. Παράλληλα με την παρασκευή και εμφιάλωση προϊόντων από δικά μας σκευάσματα, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα παρασκευής μιγμάτων δραστικών ουσιών σύμφωνα με τις δικές τους προδιαγραφές ή τη δυνατότητα εμφιάλωσης υγρών που μας παραδίδει ο πελάτης. Ωστόσο, στην αγορά δεν εκπροσωπούμαστε με δικό μας εμπορικό σήμα, αλλά δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στο χώρο της εμφιάλωσης και παρασκευής προϊόντων κατά παραγγελία με ιδιωτική ετικέτα, δηλ. πάνω στα προϊόντα υπάρχουν οι ετικέτες των πελατών μας, ενώ δεν εμφανίζεται το δικό μας όνομα ή η δική μας συμμετοχή στην παραγωγή.

  5. HIESSL SCHMIERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τεχνολογία λίπανσης από την εξειδικευμένη επιχείρηση για μέγιστη απόδοση. Ως πεπειραμένος κατασκευαστής μπεκ ψεκασμού και εξειδικευμένος κατασκευαστής για λιπαντικά συστήματα ελάχιστη ποσότητας, η HIESSL Schmiertechnik GmbH είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για αποτελεσματικές επαγγελματικές λύσεις. Εάν το ζητούμενο είναι η οικονομική επίστρωση υγρών, θέτουμε στη διάθεσή σας υπερσύγχρονη τεχνολογία προσαρμοσμένη στις εδικές απαιτήσεις σας. Τα άριστης ποιότητας προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εντελώς διαφορετικούς τομείς, όπως στη μεταλλουργία, στην κατασκευή μηχανημάτων ή στη βιομηχανία τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει από μπεκ μπλοκ, ομοαξονικά μπεκ ψεκασμού έως περαιτέρω συστήματα ψεκασμού στο πλέον σύγχρονο επίπεδο της έρευνας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ASPUR AIR SOLUTIONS

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με τεχνογνωσία άνω των 25 ετών στον τομέα της παροχής συμβουλών και της τεχνικής ανάπτυξης και με ιδιόκτητα διπλώματα ευρεσιτεχνίας διαθέτουμε ολοκληρωμένη γνώση στον τομέα της παροχής συμβουλών και της σχεδίασης τεχνικών συσκευών και συστημάτων αέρα. Οι πελάτες μας προέρχονται από όλους σχεδόν τους τομείς της παραγωγής, αλλά και από τους τομείς της παροχής υπηρεσιών και του εμπορίου. Προμηθεύουμε κλάδους της βιομηχανίας, όπως της κατασκευής μηχανημάτων, της βιομηχανίας αυτοκινήτων και των τρίτων προμηθευτών, της φαρμακευτικής, της χημείας, των παραγωγών τροφίμων και πολλών άλλων. Θα χαρούμε να σάς εντάξουμε στο πελατολόγιό μας και για την παραγγελία σας.

  2. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΡΝΟ Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια είμαστε ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο εμπορικούς οίκους για εργαλεία ακριβείας για τη βιομηχανία τορναριστών εξαρτημάτων. Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε τανάλιες σύσφιξης, χιτώνια οδηγούς, χιτώνια σύσφιξης, συγκρατητήρες εργαλείων, κοπτικά ή άλλα εργαλεία για τον τόρνο σας, εμείς είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Σάς παρέχουμε ό, τι χρειάζεστε για το τορνάρισμα. Περισσότερα από 34.000 είδη αποθήκης σε μόνιμη βάση Με μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες στη Γερμανία και το δικό μας συνεργείο τροποποιήσεων και παραγωγής φροντίζουμε ώστε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις επιθυμίες του πελάτη. Με γρήγορο, εξειδικευμένο και αξιόπιστο τρόπο παραδίδουμε τις παραγγελίες προϊόντων από την αποθήκη εντός 24 ωρών. Και σε ό, τι αφορά στην ποιότητα μπορείτε να βασιστείτε σ' εμάς. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001. Η συνεχής βελτίωση των προϊόντων και των διαδικασιών μας συμβάλλουν στη σταθερή αύξηση της ικανοποίησης του πελάτη.

  3. ECKARDT SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το θεμέλιο για τη σημερινή μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρησή μας τέθηκε από τους δύο διευθύνοντες συμβούλους Manfred Eckardt & Thomas Eckardt. Το 2002, η επιχείρησή μας που διακρίνεται πάντοτε για την αξιοπιστία, την καλή εξυπηρέτηση, τη διάρκεια και την ανάπτυξη, γιόρτασε την 25η επέτειό της. Στα μέσα του 2001 έφυγε από τη ζωή ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μας Manfred Eckardt. Λίγο αργότερα, το Μάρτιο του 2002, το ακολούθησε αιφνιδίως ο υιός του Thomas Eckardt, οπότε και η διεύθυνση της εταιρείας μας άλλαξε στα μέσα του 2002. Η κυρία Beate Eckardt ήταν έκτοτε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας (Μάρτιος 2002 έως το Μάιο 2005). Από την 01.06.2005, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Eckardt & Sohn GmbH είναι ο κύριος Axel Eckardt που συνεχίζει να διευθύνει την εταιρεία όπως και προηγουμένως. Η εταιρεία Eckardt & Sohn δραστηριοποιείται σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Χάρη στην εξαιρετικά εκτενή γκάμα προϊόντων και στη μακρόχρονη εμπειρία, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκρίνεται πάντοτε στις ειδικές επιθυμίες των πελατών.

  4. L.+ G. BECK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η UNIOELER L.+G. Beck GmbH είναι κατασκευαστής λιπαντικών και γρασαδόρων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1961 ως οικογενειακή επιχείρηση και έγινε πολύ άμεσα μία από τις "πρώτες" επιχειρήσεις για την "ανάπτυξη - παραγωγή - διανομή" λιπαντικών τεχνικών προϊόντων. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή εξοπλισμό λίπανσης ελάχιστης ποσότητας (για πολλές εφαρμογές εκτός από τη συνήθη λίπανση με γαλακτώματα), χειροκίνητους και ηλεκτρικά ελεγχόμενους ελαιολιπαντές με σταγόνες, εξατομικευμένα προϊόντα, αντλίες με γρανάζια, εμβολοφόρες αντλίες, κεντρικά συστήματα λίπανσης, δοχεία λιπαντικού, δοχεία πίεσης V2A – V4A, ρυθμιστές στάθμης, δείκτης στάθμης λαδιού και ελαιοδείκτες. Έτσι, η UNIOELER είναι σε θέση να αναπτύσσει και να προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις για ευρύ φάσμα εφαρμογών. Λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του χρήστη, αλλά συγχρόνως λαμβάνουν υπόψη τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις και τις νομικές υποχρεώσεις.

  5. DIPL.-ING. ERICH FETZER GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DIPL.-ING. ERICH FETZER GMBH + CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταινιοφιλτροπρεσες, Συστήματα φίλτρων, επεξεργασια και ανακυκλωση υγρων αποβλητων, φιλτρα για τη χημικη βιομηχανια, φίλτρα για ψυκτικά υγρά, φιλτρα για εργαλειομηχανες, αυτοκαθαριζομενα φιλτρα για εγκαταστασεις υδατων, υπηρεσιες διηθησης βιομηχανικων ελαιων, και φιλτρα πολλαπλων στρωματων. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  1. LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυκτικά μέσα. Έχει έδρα σε Bad Saulgau, Γερμανία.

  2. SCHNEIDER MEDICAL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHNEIDER MEDICAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυκτικά μέσα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ευεξία και αναζωογόνηση, θερμομονωτικό ύφασμα, Ευεξία και αναζωογόνηση, ορθοπεδικα ειδη, και σακουλες στιγμιαιου παγου. Έχει έδρα σε Rheinau, Γερμανία.

  1. ARIANA INDUSTRIE GMBH

    Γερμανία

    Η ARIANA που ιδρύθηκε το 1993 από τους Edlef Riedel και Alex Andina, δεν αναπτύσσει απλώς συνεχώς της δική της γκάμα προϊόντων, αλλά έχει κατορθώσει να αυξάνει συνεχώς σταδιακά το ποσοστό της στην αγορά. Η επιχείρηση έχει αναδειχθεί ως τεχνολογικά πρωτοπόρος στο τομέα των συστημάτων αρθρωτών σωλήνων ψυκτικών μέσων. Η ανάπτυξη και η παραγωγή πραγματοποιούνται αποκλειστικά στη Γερμανία. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής συμπληρώνονται με διεθνή εμπορικά υποκαταστήματα που διασφαλίζουν την εξειδικευμένη εξυπηρέτηση επιτόπου. Συνεργικές δράσεις μέσω διαφόρων συμβατικών εταίρων παρέχουν στην επιχείρηση τη δυνατότητα να εξακολουθεί να προάγει την καινοτομία και να αναπτύσσει προϊόντα υψηλής ποιότητας που διατίθενται διεθνώς στην αγορά ως ανώτερης κατηγορίας προϊόντα «Made in Germany».

  2. GOODRIDGE GMBH

    Γερμανία

    Η Goodridge ιδρύθηκε το 1969 και έχει εξελιχθεί σε ένα παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή συστημάτων μεταφοράς υγρών υψηλής απόδοσης. Η Goodridge Deutschland GmbH διαθέτει προϊόντα μεταφοράς υγρών και υπηρεσίες παροχής συμβουλών για πελάτες στους τομείς ΚΑΕ, άμυνας, υψηλής απόδοσης και αγώνων αυτοκινήτου. Παράγουμε συστήματα σωλήνων και εύκαμπτων σωλήνων για πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Οι δικές μας ομάδες κατασκευής εργάζονται με βάση εξατομικευμένες απαιτήσεις και παρέχουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση από την πρόταση έως την παράδοση των έτοιμων εξαρτημάτων. Τα προϊόντα της Goodridge διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα και την τεχνικώς μέγιστη ακρίβεια σε κορυφαίες επιχειρήσεις της διεθνούς βιομηχανίας αυτοκινήτων, κατασκευών, γεωργικών μηχανημάτων, αεροπλοΐας και κινητήρων. Εκτός αυτού διαθέτουμε προϊόντα καταλόγου υψηλής απόδοσης (ταχυσύνδεσμοι, ψυγεία λαδιού, ρακόρ, εύκαμπτοι σωλήνες κλπ. ) μέσω διεθνούς αποστολής. Με εμπειρία πενήντα ετών και παγκόσμια παρουσία, η Goodridge παρέχει μια τεχνικώς ανώτερη και αποδοτική ως προς το κόστος λύση, η οποία μεγιστοποιεί τις δυνατότητες του δικού σας προϊόντος και σάς εξασφαλίζει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

  3. AQUA-PLUS

    Γερμανία

    Η εταιρεία AQUA-PLUS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτόματοι ψύκτες νερού. Έχει έδρα σε Gaggenau, Γερμανία.

  4. BALLING KÜHLANLAGEN INH. WALTRAUD BALLING-BONGERS

    Γερμανία

    Η εταιρεία BALLING KÜHLANLAGEN INH. WALTRAUD BALLING-BONGERS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυκτικά μέσα. Έχει έδρα σε Burladingen, Γερμανία.

  5. ICS COOL ENERGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ICS COOL ENERGY GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανική ψύξη, ψυκτης νερου, και μηχανολογικες υπηρεσιες θερμοτεχνικης. Έχει έδρα σε Zaberfeld, Γερμανία.

  6. REBECCA FILTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REBECCA FILTER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενεργος ανθρακας για εγκαταστασεις διηθησης λασπης και υγρης κοπριας, συμβουλευτικη για τον καθαρισμο και την επεξεργασια υδατων, Συστήματα αποσκλήρυνσης νερού, και ψυκτες νερου για συλλογικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  7. TERMOTEK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TERMOTEK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λέιζερ - ιατρικές εφαρμογές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικοι ψυκτικοι εξοπλισμοι και εγκαταστασεις, βιομηχανική ψύξη, ψυκτης βιομηχανικων υδατων, και Συσκευές ρύθμισης θερμοκρασίας. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  8. AQUACASITA

    Γερμανία

    Η εταιρεία AQUACASITA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτόματοι ψύκτες νερού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις για τη μετατροπη υδατων σε ποσιμα, και συσκευες καθαρισμου νερου οικιακης χρησης. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  1. SINGLE TEMPERIERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SINGLE TEMPERIERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυκτικά μέσα. Έχει έδρα σε Hochdorf, Γερμανία.

  2. PETER HUBER KÄLTEMASCHINENBAU SE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Peter Huber Kältemaschinenbau ιδρύθηκε το 1968 από τον Peter Huber και είναι έκτοτε στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Στην έδρα μας στο Offenburg, στο εργοστάσιο Tangofabrik, απασχολούμε επί του παρόντος περίπου 300 συνεργάτες. Εκτός αυτού, με διεθνή παραρτήματα και αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο παρέχουμε ολοκληρωμένο και αξιόπιστο σέρβις. Ήδη πριν από 20 χρόνια έχουμε δρομολογήσει τη συνεπή αλλαγή σε οικολογικά ψυκτικά μέσα. Σήμερα, παρέχουμε μεγάλο μέρος της γκάμας των προϊόντων μας με φυσικά ψυκτικά μέσα και είμαστε συνεπώς πρωτοπόροι στον τομέα των οικολογικών και αειφόρων συστημάτων ρύθμισης θερμοκρασίας. Η επιχείρησή μας συγκαταλέγεται μεταξύ των τεχνολογικά κορυφαίων προμηθευτών λύσεων ρύθμισης θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας για την έρευνα και τη βιομηχανία. Σε ολόκληρο τον κόσμο, τα προϊόντα μας διασφαλίζουν την ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας σε εργαστήρια, τεχνικές εγκαταστάσεις και μεθόδους παραγωγής από -125 έως +425 °C.

  3. AFS AIRFILTER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Υψηλή απόδοση – καθαρός αέρας Ειδικά σήμερα, καθώς οι πιέσεις των ψυκτικών λιπαντικών, οι ταχύτητες κοπής και επεξεργασίας σε εργαλειομηχανές αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, παράγονται ολοένα και περισσότερα και ολοένα και πιο λεπτά αερολύματα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βγουν χωρίς φιλτράρισμα στον αέρα μιας αίθουσας παραγωγής ή έξω στη φύση. Η AFS είναι εδώ και 20 χρόνια ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού αέρα και εγκαταστάσεων για τον καθαρισμό εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων της Γερμανίας για τη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων και διαθέτει - μηχανήματα διαχωρισμού εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων - κεντρικές εγκαταστάσεις αναρρόφησης εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων - εγκαταστάσεις παροχής αέρα με ανάκτηση θερμότητας - κατασκευή τεχνικών εγκαταστάσεων αέρα - προστασία περιβάλλοντος σε επιχειρήσεις - ειδικές εκδόσεις με ενεργό άνθρακα για τον καθαρισμό αέρα που περιέχει υδρογονάνθρακες Η AFS είναι βασικός προμηθευτής πολλών, παγκοσμίως κορυφαίων κατασκευαστών εργαλειομηχανών, όπως οι DMG Mori, Starrag Group, Fanuc, Stama, Kunzmann κ.λπ.

  4. HEMSTEDT GMBH ELEKTROTECHNISCHE FABRIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι Dieter και Silvi Hemstedt ιδρύουν τη δική τους επιχείρηση με στόχο να παράγουν υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένους σωλήνες θέρμανσης. Ο στόχος επιτυγχάνεται: λίγα χρόνια αργότερα απασχολούνται ήδη 20 συνεργάτες στην επιχείρηση, ενώ ο κύκλος εργασιών και οι απαιτήσεις χώρου αυξάνονται ραγδαία. Στο ίδιο πλαίσιο διευρύνεται και η γκάμα των προϊόντων. Προστίθεται η τεχνολογία ψυκτικών θαλάμων και ολοένα και περισσότεροι πελάτες ζητούν εξειδικευμένες λύσεις, τις οποίες η Hemstedt είναι σε θέση να υλοποιεί γρήγορα και με απόλυτη ακρίβεια. Αυτή η ευελιξία και η υψηλή ποιότητα είναι οι λόγοι για τους οποίους η Hemstedt έγινε γρήγορα γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο. Ολοένα και πιο συχνά αποστέλλονται προϊόντα από τη μονάδα παραγωγής της Σουηβίας στην Κίνα, στις ΗΠΑ, στη Ρωσία και σε πολλές άλλες χώρες. Σήμερα εργάζονται περισσότεροι από 60 συνεργάτες σε 17500 τετραγωνικά μέτρα στην ανάπτυξη και στην παραγωγή. Η επιχείρηση επενδύει σήμερα κυρίως στην ανάπτυξη και σ την παραγωγή ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων θέρμανσης και ολοκληρωμένων σχεδίων που συμβάλλουν σημαντικά στην υλοποίηση της οικίας όχι ουδέτερου αλλά και θετικού κλίματος.

  5. MÜLLER HYDRAULIK GMBH

    Γερμανία

    Εξειδικευμένη επιχείρηση για υδραυλικά συστήματα: από την κατασκευή των εγκαταστάσεων έως το σέρβις. Ως γνωστό εργοστάσιο μηχανικής, σας υποστηρίζουμε στην ανάπτυξη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων υψηλής ποιότητας. Με την επωνυμία «Combiloop» κατασκευάζουμε και διανέμουμε ψυκτικά συστήματα υψηλής πίεσης για τον κλάδο των εργαλειομηχανών. Ειδικευόμαστε τόσο σε νέες εγκαταστάσεις, καθώς και στη μετασκευή εξοπλισμού ήδη σε χρήση. Τα προϊόντα μας: Τα προϊόντα μας: αντλίες υψηλής πίεσης, υδραυλικά συγκροτήματα, υδραυλικά στοιχεία.

  6. SEPA EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η SEPA EUROPE ιδρύθηκε το 1990 και διαθέτει συνεπώς εμπειρία 30 χρόνων στον τομέα της ψύξης στον τομέα της ηλεκτρονικής. Από αυτήν βγαίνουν κερδισμένοι οι πελάτες μας! Αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση στον τομέα των εξατομικευμένων λύσεων ψύξης με ενθουσιασμό και τεχνογνωσία. Η γκάμα εκτείνεται από ανεμιστήρες ιδιοκατασκευής έτοιμους προς σύνδεση, με μήκη καλωδίων και βύσματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, σε συναρμολογημένες μονάδες ψυκτικών σωμάτων με ανεμιστήρες, ανεμιστήρες κατασκευασμένους σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, μέχρι και σε προϊόντα κατόπιν παραγγελίας σε συσκευασίες βελτιστοποιημένες για πώληση. Ως ειδικός στην ψύξη στον τομέα της ηλεκτρονικής, η SEPA EUROPE έχει δημιουργήσει τον όρο MagFix®. MagFix® σημαίνει η μαγνητική στερέωση του τροχού του ανεμιστήρα ή. του ρότορα σε ανεμιστήρες με έδρανα ολίσθησης. Με αυτήν την τεχνολογία ήταν δυνατή η ανάπτυξη ανεμιστήρων, οι οποίοι είναι κατάλληλοι για χρήση σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργίας και οι οποίοι διαθέτουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής. Ικανοποιούμε επίσης τους πελάτες μας με το εκτεταμένο πρότυπο πρόγραμμά μας.

  7. PLOG ANLAGENBAU

    Γερμανία

    Διαθέτουμε οικολογικά συστήματα υψηλής απόδοσης για τον κλιματισμό και την ψύξη επεξεργασίας τεχνολογίας αιχμής. Ειδικά στον τομέα των φυσικών ψυκτικών μέσων διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία. Ως συνεργάτης πωλήσεων της Secon GmbH είμαστε σε θέση να σάς παρέχουμε αποδοτικά και οικολογικά συστήματα με φυσικά ψυκτικά μέσα από τη γκάμα προϊόντων της εταιρείας συστημάτων της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Επίσης παράγουμε μέρη συστημάτων και στοιχεία ειδικά με βάση τις απαιτήσεις σας. Στο πλαίσιο αυτό συνδυάζουμε τη γνώση μας στον τομέα της τεχνολογίας ψύξης με την τεχνογνωσία στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων. Κατασκευή εγκαταστάσεων, σέρβις & συντήρηση έως τη θεωρητική τεχνολογία ψύξης. Χάρη στο ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας και τον εξοπλισμό της επιχείρησής μας είμαστε σε θέση να υλοποιούμε έργα από το σχεδιασμό έως την ολοκλήρωση. Κατασκευάζουμε εγκαταστάσεις ψύξης μεγάλης κλίμακας που λειτουργούν κατά κύριο λόγο με φυσικά ψυκτικά μέσα, όπως προπάνιο και αμμωνία.

  8. JULABO GMBH

    Γερμανία

    Η JULABO είναι μία από τις ηγέτιδες εταιρείες παγκοσμίως στην κατασκευή εξοπλισμών θερμορύθμισης που προορίζονται για την έρευνα και τον επιστημονικό και βιομηχανικό τομέα. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει καινοτόμες λύσεις για σχεδόν κάθε εφαρμογή ρύθμισης θερμοκρασίας, από -95 έως +400 °C. Προϊόντα: θερμοστάτες εμβύθισης, θερμοστατούμενα υδατόλουτρα συνεχούς ροής, κρυοστάτες και κρυοστάτες εξαιρετικά χαμηλής θερμοκρασίας, εξαιρετικά δυναμικά συστήματα ελέγχου θερμοκρασίας, θερμοστάτες για υψηλές θερμοκρασίες, ψύκτες συνεχούς ροής, ψύκτης με εμβάπτιση και γεννήτριες ψύχους, υδατόλουτρα, λουτρά με ανάδευση, ρυθμιστές θερμοκρασίας εργαστηρίου, βιομηχανικοί ψύκτες, θερμοστάτες βαθμονόμησης, θερμοστάτες ιξώδους, αυτοματισμοί για εργαστήρια, λογισμικό και εξαρτήματα

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ψυκτες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

28 Επιχειρήσεις