• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας

Αποτελέσματα για

Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ANTALIS VERPACKUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ANTALIS VERPACKUNGEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  2. HANS KLORMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS KLORMANN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε Meckesheim, Γερμανία.

  3. SBV SCHWÄBISCH-BADISCHE VERPACKUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SBV SCHWÄBISCH-BADISCHE VERPACKUNGS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία επίπλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, Χαρτόνι ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων, Κυματοειδές χαρτόνι, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, Χαρτόνι ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων, Κυματοειδές χαρτόνι, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Vaihingen An Der Enz, Γερμανία.

  4. VERPACKUNGEN ONLINE KAUFEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία VERPACKUNGEN ONLINE KAUFEN, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία, χαρτοδεσια, κουτια για ενδυματα, ευκαμπτες συσκευασιες απο πολυαιθυλενιο, και Συσκευασία. Έχει έδρα σε Bischweier, Γερμανία.

  5. KREITER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KREITER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε Kirchardt, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RACA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RACA GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, και Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  2. SMURFIT KAPPA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SMURFIT KAPPA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, και Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε St. Leon-Rot, Γερμανία.

  3. CLICKBOX® E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία CLICKBOX® E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη εμαγιέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά βαρέλια και πιθάρια, Δεξαμενές αποθήκευσης, Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, Μεταλλικά βαρέλια και πιθάρια, Δεξαμενές αποθήκευσης, Πλαστικές συσκευασίες, και Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε Nürtingen, Γερμανία.

  4. POLYTRADE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία POLYTRADE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμφύσηση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Μεμβράνες πλαστικές, Μονωτικές συσκευασίες από πλαστικό, Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Μεμβράνες πλαστικές, Μονωτικές συσκευασίες από πλαστικό, και Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε Kuppenheim, Γερμανία.

  5. WERTPACK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERTPACK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικες συσκευασιες, Φάκελοι και σακούλες συσκευασίας, συσκευασιες για τον κλαδο των οπωροκηπευτικων, και μεμβρανες συσκευασιας. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  1. SCHLIERBACHER KISTEN UND KARTONAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHLIERBACHER KISTEN UND KARTONAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινες συσκευασίες, Ξύλινα κουτιά και κιβώτια, Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, Χαρτόνι ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων, Ξύλινες συσκευασίες, Ξύλινα κουτιά και κιβώτια, Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, και Χαρτόνι ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων. Έχει έδρα σε Schlierbach, Γερμανία.

  2. KRAFT GMBH & CO.

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRAFT GMBH & CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι - κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, και Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε Mühlacker, Γερμανία.

  1. SEYFERT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SEYFERT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι - κατασκευή, και Χαρτόνι - κατασκευή. Έχει έδρα σε Reichenbach, Γερμανία.

  2. MERCA VERPACKUNGSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MERCA VERPACKUNGSSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι - κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, και Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  3. ERWIN ROTH OHG VERPACKUNGSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERWIN ROTH OHG VERPACKUNGSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων, και Χαρτόνι ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων. Έχει έδρα σε Zell, Γερμανία.

  4. GEPAK - W.GERNER G.M.B.H.

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEPAK - W.GERNER G.M.B.H., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι - κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, και Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε Leutenbach, Γερμανία.

  5. INDUSTRIE-VERPACKUNGEN GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

  6. KARTOMATIK GESELLSCHAFT FÜR HERSTELLUNG VON KARTONAGEN UND ETUIS MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG & CO. KG.

    Γερμανία

  7. HANS-JOACHIM HEINERICH GMBH HERSTELLUNG VON FLEXO-KLISCHEES

    Γερμανία

  8. KLAUS THOM WELLPAPPE UND PAPIERVERARBEITUNG E.K.

    Γερμανία

  1. PRESSTECK S.P.A.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Pressteck είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης ακριβείας σε πρέσες θερμομεταφοράς και απασχολεί επί του παρόντος περισσότερους από 100 συνεργάτες. Παράγουμε εξαρτήματα βάσει σχεδίων και συγκροτήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες καθ' όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους. Στην PressTeck, όλες οι διαδικασίες είναι άριστα οργανωμένες και πιστοποιημένες. Από την προμήθεια υλικών και την παραγωγή έως τον ανάλογο των αναγκών εφοδιασμό φροντίζουμε για την εμπρόθεσμη παράδοση. Συσκευασίες μίας και πολλαπλών χρήσεων, καθώς και ειδικές συσκευασίες. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα ειδικών λύσεων κατόπιν συνεννόησης. Η PressTeck επεξεργάζεται κυρίως ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Τα παραγόμενα προϊόντα εξάγονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η PressTeck χρησιμοποιεί προϊόντα από μέταλλο που ενδείκνυνται για ανακύκλωση. Οι διαδικασίες ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος και της φύσης. Κορυφαίοι κατασκευαστές εμπιστεύονται την Pressteck. Εσείς;

  2. ETIMEX PRIMARY PACKAGING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Etimex υλοποιεί με εσάς τις δικές τις λύσεις συσκευασίας υψηλής ποιότητας για τρόφιμα, ζωοτροφές, βρεφικές τροφές, προϊόντα Convenience, φαρμακευτικά προϊόντα και τεχνικά είδη. Με τη δική μας εξαιρετικά δραστήρια και πεπειραμένη ομάδα σάς παρέχουμε μέγιστη ευελιξία και αποδοτικότητα για απαιτήσεις για λύσεις συσκευασίας από πλαστικές μεμβράνες και πλαστικά δοχεία. Χρησιμοποιούμε κορυφαίες τεχνολογίες στα στάδια παραγωγής της εξώθησης, της θερμοδιαμόρφωσης, της χύτευσης υπό πίεση, της χύτευσης υπό πίεση φραγμού, της επισήμανσης IML (In-Mould-Labeling). Σάς υποστηρίζουμε από την πρώτη ιδέα, την ανάπτυξη σχεδίασης, την παραγωγή πρωτοτύπων (τρισδιάστατη), την κατασκευή πειραματικών εργαλείων και εργαλείων έως την παραγωγή και την παράδοση. Συσκευασίες προϊόντων ανώτατου επιπέδου. Οι συσκευασίες από πλαστικό είναι εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια η δική μας συμβολή στη βέλτιστη προστασία και στην καλαίσθητη παρουσίαση των δικών σας υψηλής ποιότητας προϊόντων. Η ETIMEX παράγει: ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΕΝΟΥ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΒΑΘΙΑΣ ΚΟΙΛΑΝΣΗΣ, ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΚΥΠΕΛΛΑ ΧΥΤΕΥΣΗΣ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ.

  3. RIXIUS AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Rixius AG είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής & προμηθευτής συσκευασιών από γυαλί, πλαστικό & λευκοσίδηρο στη Γερμανία. Εδώ θα βρείτε γυάλινες φιάλες, πλαστικές φιάλες, κουτιά και πολλά άλλα. Οι φιάλες, τα κάνιστρα και οι κάδοι συμπληρώνονται σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη με κατάλληλα παρελκόμενα, όπως καπάκια, πώματα, ψεκαστήρες, αντλίες, διανομείς κλπ. Στις εγκαταστάσεις μας έχουμε τη δυνατότητα εκτύπωσης και τοποθέτησης εξατομικευμένων ετικετών σε φιάλες και κάνιστρα. Ως κατασκευαστής και εμπορικός εταίρος μπορούμε να παράγουμε χάρη στη μεγάλη γνώση της αγοράς προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και τιμής για τον πελάτη.

  4. PAPERI UG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PAPERI UG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλαμακια, και ειδη απο χαρτι και χαρτονι για την βιομηχανια ποτων. Έχει έδρα σε Leutenbach, Γερμανία.

  5. EGP EMBALAZNO GRAFICNO PODJETJE D.D.

    Γερμανία

    Η εταιρεία EGP EMBALAZNO GRAFICNO PODJETJE D.D., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  6. CEPA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CEPA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί - παραγωγή χαρτιού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί τυπογραφείου, Χαρτί για την βιομηχανία συσκευασίας, Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτί τυπογραφείου, Χαρτί για την βιομηχανία συσκευασίας, Χαρτόνι - κατασκευή, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Bammental, Γερμανία.

  7. DIE FALTSCHACHTEL MANUFAKTUR THOMAS DRÜPPEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIE FALTSCHACHTEL MANUFAKTUR THOMAS DRÜPPEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Gerlingen, Γερμανία.

  8. MONDI PACKAGING BAD RAPPENAU GMBH

    Γερμανία

  9. SPONGO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPONGO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι - κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, και Μεταξοτυπία. Έχει έδρα σε Ellwangen, Γερμανία.

  10. HELMUT WINKLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία HELMUT WINKLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Χαρτόνι - κατασκευή, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Oberstenfeld, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας

Αριθμός αποτελεσμάτων.

195 Επιχειρήσεις