• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συσσωρευτες

Αποτελέσματα για

Συσσωρευτες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ANSMANN AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ANSMANN AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτωτές μπαταρίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσσωρευτές. Έχει έδρα σε Assamstadt, Γερμανία.

  2. LIPP GMBH BEHÄLTER UND SYSTEMLÖSUNGEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    LIPP GmbH - ΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΤΕΡΕΑ, ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΑ ΥΛΙΚΑ. Η LIPP GmbH στο Tannhausen είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση για την κατασκευή δοχείων με εμπειρία άνω των 60 ετών. Διαθέτουμε υψηλής ποιότητας δοχεία και λύσεις συστήματος από χάλυβα για τη βιομηχανία, τις δημοτικές υπηρεσίες και τη γεωργία. Ο μοναδικός τρόπος κατασκευής της εταιρείας μας στο σύστημα LIPP® εξασφαλίζει άριστη ποιότητα. Επικεντρωνόμαστε στη μακρά διάρκεια ζωής, στην ευελιξία και στην δυνατότητα εξατομικευμένης προσαρμογής υλοποιώντας το έργο σας, από τα επιμέρους δοχεία έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση. Για τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο υλοποιούμε τα παρακάτω προϊόντα: δοχεία υγρών, βιοαντιδραστήρες, εγκαταστάσεις βιοαερίου, συσσωρευτές ενδιάμεσης αποθήκευσης και συσσωρευτές πόσιμου νερού. Από την πρώτη αρχή δίδεται έμφαση στην επιτυχία του συνολικού αποτελέσματος. Χρησιμοποιούνται κατάλληλα υλικά κατασκευής και υψηλής ποιότητας παρελκόμενα για την τήρηση των εκάστοτε ειδικών απαιτήσεων του προς αποθήκευση περιεχομένου. Με περισσότερα από 200 διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουμε ήδη υλοποιήσει περισσότερα από 30.000 έργα παγκοσμίως.

  3. BATTERIE TECHNIK VRI GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Energy performes our life! Στην ιατρική τεχνολογία, σε επαγγελματικές βιομηχανικές εφαρμογές, ηλεκτρικά εργαλεία, E-Mobility, ρομποτική έως στην αεροναυτιλία και στη διαστημική: τα πεδία εφαρμογής των αυτόνομων και κινητών φορέων ενέργειας είναι σχεδόν απεριόριστα και αποτελούν σημαντικό στοιχείο της τρέχουσας και της μελλοντικής ανάπτυξης προϊόντων. Η ειδική για κάθε εφαρμογή σχεδίαση και μηχανολογική κατασκευή, καθώς και η ειδική για κάθε έργο και προϊόν υλοποίηση αποτελούν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας προϊόντων και λύσεων υψηλής ποιότητας. Στην VRI παρέχουμε υποστήριξη σε όλους τους τομείς του κύκλου ζωής των προϊόντων. Από τη σχεδίαση, την ανάπτυξη και την παραγωγή έως το σέρβις. Όσον αφορά στην ανάπτυξη και στην παραγωγή εξατομικευμένων λύσεων ή στην προσαρμογή των ευέλικτων και δοκιμασμένων συστημάτων μας: είμαστε ο συνεργάτης σας στον τομέα των έξυπνων συστημάτων μπαταριών, επειδή η επιτυχία σας είναι το δικό μας πάθος. Αυτό πρεσβεύουμε εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια.

  4. ASPUR AIR SOLUTIONS

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με τεχνογνωσία άνω των 25 ετών στον τομέα της παροχής συμβουλών και της τεχνικής ανάπτυξης και με ιδιόκτητα διπλώματα ευρεσιτεχνίας διαθέτουμε ολοκληρωμένη γνώση στον τομέα της παροχής συμβουλών και της σχεδίασης τεχνικών συσκευών και συστημάτων αέρα. Οι πελάτες μας προέρχονται από όλους σχεδόν τους τομείς της παραγωγής, αλλά και από τους τομείς της παροχής υπηρεσιών και του εμπορίου. Προμηθεύουμε κλάδους της βιομηχανίας, όπως της κατασκευής μηχανημάτων, της βιομηχανίας αυτοκινήτων και των τρίτων προμηθευτών, της φαρμακευτικής, της χημείας, των παραγωγών τροφίμων και πολλών άλλων. Θα χαρούμε να σάς εντάξουμε στο πελατολόγιό μας και για την παραγγελία σας.

  5. FRIEDRICH WÜRTH PRODUKTIONS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Αποκομίζετε οφέλη από την άνω των 65 ετών εμπειρία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1950 από τον Friedrich Würth με επιχειρηματικό σκοπό την παραγωγή και την επισκευή θερμαντικών στοιχείων οικιακών συσκευών, βιομηχανικών εφαρμογών, καθώς και ιατρικής και εργαστηριακής τεχνολογίας. Μέχρι σήμερα, οι απόγονοί του ακολουθούν πιστά τους επιχειρηματικούς στόχους που αυτός είχε θέσει. Ο εγγονός του, ο Steffen Wolf εξακολουθεί σήμερα να διευθύνει την επιχείρηση στο πνεύμα τις ιδρυτικής ιδέας. Αποκομίζετε οφέλη από τα πλεονεκτήματα που παρέχει η τοποθεσία της μονάδας μας. Η έδρα της Friedrich Würth Produktions GmbH είναι το Empfingen. Η μονάδα παραγωγής των προϊόντων Würth βρίσκεται στην Τσεχία. Η εταιρεία WoTech ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων Würth. Στις παρακάτω σελίδες σας παρουσιάζουμε τη γκάμα των προϊόντων μας που εκτός από ηλεκτρικά θερμαντικά στοιχεία για διάφορα πεδία εφαρμογής και κεραμικές θερμαντικές πλάκες περιλαμβάνει επίσης την παραγωγή ολοκληρωμένων συσκευών και στοιχείων συστήματος.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BBS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η BBS GmbH με έδρα το Freiberg στο Neckar διαθέτει εμπειρία άνω των 75 ετών στον τομέα των βιομηχανικών συστημάτων θέρμανσης, της θερμικής μετάκαυσης και της κατασκευής λεβήτων. Η BBS GmbH που προέκυψε το 2004 από τη συγχώνευση των εταιρειών BAY Wärme-technik GmbH και Bay Engineering und Consulting, συνδυάζει την παραγωγή των βιομηχανικών εγκαταστάσεων λεβήτων με την τεχνογνωσία της μηχανολογίας των σύγχρονων ενεργειακών συστημάτων και της τεχνολογίας περιβάλλοντος. Εκτός από την παραγωγή τυποποιημένων προϊόντων αναπτύσσουμε και παράγουμε λέβητες και συσκευές για ειδικές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία καλλυντικών, στη χημική και στην πετροχημική βιομηχανία. Σε αυτούς τους τομείς δραστηριοποιούμαστε, μ.ά., ως κατασκευαστές ατμολεβήτων, λεβήτων ζεστού νερού και θερμικού ελαίου. Η γεννήτριες καθαρού ατμού και οι λέβητες αποβαλλόμενης θερμότητας για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές περιλαμβάνονται επίσης στη γκάμα των προϊόντων μας.

  2. E. DOLD & SÖHNE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    E. Dold & Söhne KG - Λύσεις αυτοματισμού Η DOLD είναι μια παγκοσμίως προσανατολισμένη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση. Αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει παγκοσμίως υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες λύσεις για τον ασφαλή αυτοματισμό στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων και μηχανημάτων. Η DOLD εξελίσσεται συνεχώς με επιτυχία: Από πρωτοπόρος στον τομέα της τεχνολογίας ρελέ σε έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους του κλάδου στην Ευρώπη για την ασφάλεια λειτουργίας, την ηλεκτρική ασφάλεια και τα συστήματα κίνησης. Παντού όπου πρέπει να προστατεύονται από ζημίες άνθρωποι, μηχανήματα και εγκαταστάσεις και να αυξηθεί η παραγωγικότητα, τα προϊόντα DOLD χρησιμοποιούνται με επιτυχία. Π.χ., ενεργοποιητές ασφαλείας, όπως επιτηρητές ακινητοποίησης, επιτηρητές στροφών και ασύρματα συστήματα διακοπής κινδύνου διασφαλίζουν σε όλους σχεδόν τους κλάδους τη γρήγορη και αξιόπιστη απενεργοποίηση εγκαταστάσεων σε κάθε περίπτωση κινδύνου.

  3. EFFEKTA REGELTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EFFEKTA REGELTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

  4. MÜLLER GMBH

    Γερμανία

    Κατασκευαστής βαρελιών και δοχείων από ανοξείδωτο χάλυβα, σταθερών και κινητών συσκευών χειρισμού, όπως ανυψωτικές στήλες, αναμείκτες και μηχανήματα αλλαγής παλετών, σύστημα διπλού κλαπέτου και περιβλήματα από ανοξείδωτο χάλυβα.

  5. HAUG & LUITHLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAUG & LUITHLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπαταριες για ηλεκτρικα οχηματα, φορτιστες μπαταριων, και Μπαταρίες για Ιατρικές Συσκευές. Έχει έδρα σε Vaihingen, Γερμανία.

  1. ASYS AUTOMATISIERUNGSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ASYS AUTOMATISIERUNGSSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος. Έχει έδρα σε Dornstadt, Γερμανία.

  2. MEDIACOM IT-DISTRIBUTION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEDIACOM IT-DISTRIBUTION GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Επαφές σύνδεσης USB, τονερ για εκτυπωτες λεϊζερ, Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, και περιεκτες μελανης για εκτυπωτες εγχυσης μελανης. Έχει έδρα σε Rheinstetten, Γερμανία.

  1. SMART ENERGYSYSTEMS INTERNATIONAL AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SMART ENERGYSYSTEMS INTERNATIONAL AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. STEURER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEURER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  3. SCHEURICH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHEURICH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Wolfegg, Γερμανία.

  4. ENERCO-NET GMBH I. G.

    Γερμανία

    Η εταιρεία ENERCO-NET GMBH I. G., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  5. KURY BATTERIE-UND LADESYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KURY BATTERIE-UND LADESYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, και Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει έδρα σε Freiburg-Horben, Γερμανία.

  6. BATTERY-DIRECT GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BATTERY-DIRECT GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει έδρα σε Bad Schönborn, Γερμανία.

  7. BATTERIE-LIEFERANT.DE INHABER JOACHIM HEINE

    Γερμανία

    Η εταιρεία BATTERIE-LIEFERANT.DE INHABER JOACHIM HEINE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  8. LECLANCHÉ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LECLANCHÉ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Willstätt, Γερμανία.

  1. BATTERIE-SERVICE ROLAND REIZNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BATTERIE-SERVICE ROLAND REIZNER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Waldburg, Γερμανία.

  2. AMPHENOL-TUCHEL ELECTRONICS GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία AMPHENOL-TUCHEL ELECTRONICS GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσσωρευτές και μπαταρίες, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, και Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  3. KAMO VERTEILERSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KAMO VERTEILERSYSTEME GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, και Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Ehingen, Γερμανία.

  4. PRO SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRO SYSTEMS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Wolfegg, Γερμανία.

  5. GÖHRINGER ELEKTROTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÖHRINGER ELEKTROTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, και Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει έδρα σε Triberg, Γερμανία.

  6. MERZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MERZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, και Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει έδρα σε Gaildorf, Γερμανία.

  7. BIV BALBACH INFORMATIONSTECHNIK VERTRIEB

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIV BALBACH INFORMATIONSTECHNIK VERTRIEB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Niederstetten, Γερμανία.

  8. CONNECTRONICS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CONNECTRONICS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος. Έχει έδρα σε Frickenhausen, Γερμανία.

  9. ELGO-ELEKTRIK GERÄTEBAU UND STEUERUNGSTECHNIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELGO-ELEKTRIK GERÄTEBAU UND STEUERUNGSTECHNIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Rielasingen-Worblingen, Γερμανία.

  10. WINNERBATTERIEN.DE KIRIAZIS & PAPASIS GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία WINNERBATTERIEN.DE KIRIAZIS & PAPASIS GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Οικιακές συσκευές μικρές, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Μεγάλες οικιακές συσκευές, και Οικιακές συσκευές μικρές. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συσσωρευτες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

99 Επιχειρήσεις