• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σκονες

Αποτελέσματα για

Σκονες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FUCHS UMWELTTECHNIK PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS- GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Fuchs Umwelttechnik διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια πείρας στην εξέλιξη, κατασκευή και εμπορία συστημάτων αναρρόφησης και φιλτραρίσματος για τη διαχείριση της ποιότητας του αέρα στο χώρο εργασίας. Η Fuchs Umwelttechnik αναπτύσσει καινοτομικά ολοκληρωμένα και αποδοτικά συστήματα αναρρόφησης και φίλτρων για την επίλυση προβλημάτων ατμοσφαιρικών ρύπων. Τα συστήματα αναρρόφησης της εταιρείας μας αναπτύσσονται ειδικά για όλους τους τομείς της καταγραφής και της διήθησης: άριοι ρύποι, σκόνες, καπνός, εκνεφώματα λαδιών και κολλοειδών διαλυμάτων, ατμοί, οσμές κλπ. Η Fuchs Umwelttechnik παρέχει λύσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη – προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις – και όχι αντίστροφα. Στην Fuchs Umwelttechnik θα βρείτε το προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας σύστημα. Όλα τα στοιχεία των συστημάτων αναρρόφησης και φίλτρων είναι μεταξύ τους προσαρμοσμένα. Το δομοστοιχειωτό σύστημά μας καθιστά δυνατή την ανάπτυξη εξατομικευμένων, οικονομικά προσιτών λύσεων σε συνδυασμό με δοκιμασμένα εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, καθώς και μέγιστη ευελιξία.

  2. ASPUR AIR SOLUTIONS

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με τεχνογνωσία άνω των 25 ετών στον τομέα της παροχής συμβουλών και της τεχνικής ανάπτυξης και με ιδιόκτητα διπλώματα ευρεσιτεχνίας διαθέτουμε ολοκληρωμένη γνώση στον τομέα της παροχής συμβουλών και της σχεδίασης τεχνικών συσκευών και συστημάτων αέρα. Οι πελάτες μας προέρχονται από όλους σχεδόν τους τομείς της παραγωγής, αλλά και από τους τομείς της παροχής υπηρεσιών και του εμπορίου. Προμηθεύουμε κλάδους της βιομηχανίας, όπως της κατασκευής μηχανημάτων, της βιομηχανίας αυτοκινήτων και των τρίτων προμηθευτών, της φαρμακευτικής, της χημείας, των παραγωγών τροφίμων και πολλών άλλων. Θα χαρούμε να σάς εντάξουμε στο πελατολόγιό μας και για την παραγγελία σας.

  3. BRUNE LUFTBEFEUCHTUNG PROKLIMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ύγρανση ατμόσφαιρας, αφύγρανση ατμόσφαιρας, συσκευές μέτρησης και υγραντήρες. Εδώ και 75 χρόνια κατασκευάζονται και διατίθενται προϊόντα, όπως υγραντήρες και αφυγραντήρες ατμόσφαιρας με το σήμα BRUNE. Οι συσκευές μας πληρούν επαγγελματικές απαιτήσεις και πληρούν τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους μάς εμπιστεύονται επιχειρήσεις, μουσεία, παραγωγοί προϊόντων καπνού και ιδιώτες σε ολόκληρο τον κόσμο, όταν πρόκειται για την εξασφάλιση σταθερών κλιματικών συνθηκών. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει από υγραντήρες και αφυγραντήρες αέρα, συσκευές καθαρισμού της ατμόσφαιρας, κινητές και σταθερές συσκευές μέτρησης έως τη μοναδική συσκευή Humidor.

  4. CENTAX PHARMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Centax Pharma είναι γνωστή για την κατά παραγγελία παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής. Η τεχνογνωσία ως κατασκευαστής των δικών μας καψουλών, δισκίων και στικ εγγυάται υψηλής και σταθερής ποιότητας προϊόντα. Χάρη στην έδρα μας στη Γερμανία είμαστε σε θέση να δραστηριοποιούμαστε γρήγορα και ευέλικτα για λογαριασμό σας ως εξειδικευμένος παραγωγός κατά παραγγελία. Τόσο στον τομέα της παραγωγής και της συσκευασίας συμπληρωμάτων διατροφής όσο και τροφίμων για ιδιαίτερους ιατρικούς σκοπούς. Ήδη κατά το σχεδιασμό νέων προϊόντων είμαστε σε θέση να αξιοποιούμε την τεχνογνωσία μας και σάς παρέχουμε κατόπιν αιτήματος συμβουλές για τη διαμόρφωση εξατομικευμένα προσαρμοσμένων στις επιθυμίες νέων προϊόντων. Ενθαρρύνουμε τη συνεργατική υποστήριξη και σάς υποστηρίζουμε ως ανοικτός και έντιμος συνεργάτης από την πρώτη ιδέα προϊόντος έως το έτοιμο συσκευασμένο προϊόν. Η συνεργασία μας ως παραγωγός κατά παραγγελία βασίζεται στη φερεγγυότητα και στην εμπιστοσύνη που όχι απλώς προάγουμε, αλλά και βιώνουμε.

  5. MDS RAUMSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η MDS Raumsysteme είναι ένας καινοτομικός κατασκευαστής ευέλικτων συστημάτων χώρων και διαχωριστικών τοιχωμάτων επαγγελματικής χρήσης προς πώληση, ενοικίαση ή Leasing. Στο εργοστάσιό μας στο Engen-Welschingen παράγουμε γραφεία αιθουσών και αρχιεργατών, συστήματα διαχωριστικών τοιχωμάτων, κοντέινερ γραφείων και χαλύβδινες εξέδρες άριστης ποιότητας. Ωστόσο, δεν είμαστε απλώς κατασκευαστής, αλλά και επαγγελματικός συνεργάτης για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη σωστή συναρμολόγηση. Οι ειδικοί σύμβουλοί μας σχεδιάζουν στις δικές σας εγκαταστάσεις και σας υποβάλλουν συγκεκριμένη προσφορά. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας. Ο Dirk Solbach και η ομάδα MDS-Team. Ορισμένα από τα προϊόντα μας: Γραφεία αιθουσών και αρχιεργατών, συστήματα διαχωριστικών τοιχωμάτων, κοντέινερ γραφείων και χαλύβδινες εξέδρες, αποστειρωμένοι θάλαμοι, καθαροί θάλαμοι, βιομηχανικά διαχωριστικά τοιχώματα, χώροι μετρήσεων, διαχωριστικά τοιχώματα αποθήκης

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με την ολοκληρωμένη γνώση και την μακρόχρονη εμπειρία μας ως κατασκευαστής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων επεξεργαζόμαστε μαζί με τους πελάτες λύσεις για τις εφαρμογές τους, οι οποίες παρέχουν άμεσα υλοποιούμενη και ποσοτικά προσδιοριζόμενη προστιθέμενη αξία. Για τη χημική ή τη φαρμακευτική βιομηχανία, για χρώματα και βερνίκια, για τη βιομηχανία καλλυντικών ή την παραγωγή τροφίμων – στην ystral θα βρείτε τη λύση για τη δική σας ειδική εφαρμογή.

  2. SCHWARZWALDMILCH GMBH OFFENBURG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHWARZWALDMILCH GMBH OFFENBURG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπληρώματα διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προσθετικά τροφίμων, Προσθετικά τροφίμων, διατροφή, Πρόσθετα για τη βιομηχανία τροφίμων, παραγωγα γαλακτος, γαλα σε σκονη, κρεμα σε σκονη, και βρωμη. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  3. ODTV.DE INH. OLIVER STRACK

    Γερμανία

    Καλώς ορίσατε στην ODTV.de. Έμποροι, ελεύθερου επαγγελματίες, δημόσιες υπηρεσίες και σύλλογοι βρίσκουν σ' εμάς εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ό, τι χρειάζεται για την άψογη τροφοδοσία καφέ: υπεραυτόματα μηχανήματα καφέ, καφέ, γάλα σε σκόνη, γαρνίρισμα, υποκατάστατα κρέμας καφέ, σκόνη κακάο και παρελκόμενα. Περισσότεροι από 5000 πελάτες εμπιστεύονται τη γρήγορη εξυπηρέτηση παράδοσης, την εξειδικευμένη υποστήριξη για αυτόματα μηχανήματα πωλήσεων καφέ και προϊόντα και τη γρήγορη παροχή βοήθειας για ζητήματα σέρβις της εταιρεία μας. Περισσότερα από 1000 είδη μεταξύ 0, 04 € και 7000 €, από αυτά σε ποσοστό άνω του 75%, τα διαθέτουμε στην αποθήκη μας! Όλα σχεδόν τα προϊόντα τα προμηθευόμαστε απευθείας από τους κατασκευαστές. Έτσι είμαστε σε θέση να εγγυόμαστε στους πελάτες μας ότι θα παραλαμβάνουν πάντοτε γνήσια προϊόντα άριστης ποιότητας. Και αν, παρ' όλα αυτά βρείτε κάποιο ελάττωμα στα προϊόντα μας, η απευθείας επικοινωνία με τον κατασκευαστή διασφαλίζει τη γρήγορη επίλυση του προβλήματος. Ως κορυφαίος συνεργάτης γνωστών εταιρειών, όπως οι rheavendors, Nestle και Lavazza, συμμετέχουμε τακτικά σε καταρτίσεις και εργαστήρια των προμηθευτών μας.

  4. IPUTEC GMBH UND CO. KG (EHEMALS GOTTHART MAIER METALLPULVER)

    Γερμανία

    Η εταιρεία IPUTEC GMBH UND CO. KG (EHEMALS GOTTHART MAIER METALLPULVER), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει έδρα σε Rheinfelden, Γερμανία.

  5. DENTAURUM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DENTAURUM GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει έδρα σε Ispringen, Γερμανία.

  1. DRINK O MAT VERPFLEGUNGS-AUTOMATENVERTRIEB GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRINK O MAT VERPFLEGUNGS-AUTOMATENVERTRIEB GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Dettingen, Γερμανία.

  2. COFFEEFREAK®, MARKUS EHRLACHER

    Γερμανία

    Η εταιρεία COFFEEFREAK®, MARKUS EHRLACHER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  1. XTRA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία XTRA GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκόνες. Έχει έδρα σε Böblingen, Γερμανία.

  2. DENILA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DENILA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκονες καθαρισμου για πλυσιμο στο χερι, οικολογικα απορρυπαντικα, και παρασκευή βιολογικών απορρυπαντικών. Έχει έδρα σε Altheim-Alb, Γερμανία.

  3. TABAKWARENGROSSHANDEL GLÜCK

    Γερμανία

    Η εταιρεία TABAKWARENGROSSHANDEL GLÜCK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Καφές και τσάι, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ψάρια, Καφές και τσάι, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Dornhan, Γερμανία.

  4. MERKEL-GETRÄNKE-VERTRIEBS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MERKEL-GETRÄNKE-VERTRIEBS-GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Μεταλλικό νερό, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Forbach, Γερμανία.

  5. JAKOB GERHARDT AUTOMATISCHE VERKAUFSANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JAKOB GERHARDT AUTOMATISCHE VERKAUFSANLAGEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καφές και τσάι, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Ασφαλή πληρωμή - λογισμικά και συστήματα, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Καφές και τσάι, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Ασφαλή πληρωμή - λογισμικά και συστήματα, και Αυτόματα μηχανήματα πώλησης. Έχει έδρα σε Nürtingen, Γερμανία.

  6. ASPUR AIR SOLUTIONS

    Γερμανία

    Η εταιρεία ASPUR AIR SOLUTIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευες καθαρισμου αερα, και φιλτρα σκονης. Έχει έδρα σε Waldstetten, Γερμανία.

  7. EBERSPÄCHER TAGESLICHTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EBERSPÄCHER TAGESLICHTTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αναρροφητηρες σκονης. Έχει έδρα σε Kirchheim Teck, Γερμανία.

  8. MAX SOLUTION SYSTEMS

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAX SOLUTION SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αναρροφητηρες για πριονιδια και ροκανιδια, και αναρροφητηρες ξηρης σκονης. Έχει έδρα σε Westhausen, Γερμανία.

  1. GOTTHART MAIER METALLPULVER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOTTHART MAIER METALLPULVER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές σκόνες, Στερεά καύσιμα, Μεταλλικές σκόνες, και Στερεά καύσιμα. Έχει έδρα σε Rheinfelden, Γερμανία.

  2. ROYAL SALES GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROYAL SALES GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροφιμα. Έχει έδρα σε Kusterdingen, Γερμανία.

  3. FRISCHDIENST-ZENTRALE SÜD GMBH & CO. KG.

    Γερμανία

  4. TRO-KOST GEMÜSETROCKNUNGS- UND NAHRUNGSMITTEL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η TRO-Kost GmbH είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς αποξηραμένων λαχανικών, αρωματικών βοτάνων και μανιταριών για τη βιομηχανία τροφίμων, ζωοτροφών και φαρμάκων. Οι πελάτες μας μπορούν να προσδοκούν από εμάς άριστη ποιότητα σε ελκυστικές και προσιτές τιμές. Ανάλογα με τη ζήτηση διαθέτουμε διάφορες κοπές (νιφάδες, κύβοι, κόκκοι, σκόνη) ή εξατομικευμένα μείγματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και τις συνταγές. Από την καλλιέργεια και την επιβελτίωση έως την αποστολή σάς παρέχουμε τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή.

  5. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος μας δεν είναι απλώς η εξέταση των επιμέρους τεχνικών ζητημάτων, αλλά η επεξεργασία ολοκληρωμένων λύσεων με επικέντρωση στην οικονομική αποδοτικότητα, στην απόσβεση, στην ασφάλεια και στην προστασία του περιβάλλοντος. Το δικό σας πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα. Η εταιρεία ELT ιδρύθηκε το 1996 από 2 μηχανικούς, η εμπειρία των οποίων βασίζεται σε απασχόληση 30 ετών στον τομέα της τεχνολογίας εξαερισμού και αφαίρεσης σκόνης. Χάρη στην ευελιξία και στην τεχνογνωσία τους κατέστη δυνατή η υλοποίηση εγκαταστάσεων διαφόρων μεγεθών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το πλεονέκτημά μας συνίσταται στο συμπαγή χαρακτήρα της εταιρείας με μικρές αποστάσεις μεταξύ των παροχής συμβουλών, του αναλυτικού σχεδιασμού, της διάθεσης και της εξειδικευμένης συναρμολόγησης.

  6. BEHA INNOVATION GMBH

    Γερμανία

    Με το εμπορικό σήμα „BEHAbelt“, η BEHA Innovation GmbH αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει από το 1974 στρογγυλούς και τραπεζοειδείς ιμάντες, προφίλ T, ελαστικούς ταινιομεταφορείς και συστήματα συγκόλλησης για εφαρμογές κίνησης και μεταφοράς. Τα προφίλ ιμάντων (PU/TPE) BEHAbelt παρέχουν μια από τις μεγαλύτερες γκάμες προϊόντων στην αγορά. Αυτό αφορά στον αριθμό των γεωμετριών, ιδιοτήτων και βαθμών σκληρότητας. Εκτός αυτού, χάρη στο δικό μας τμήμα ανάπτυξης, είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε το δικό σας εξατομικευμένο προφίλ. Ελαστικοί ταινιομεταφορείς (PU/TPE) Μεγάλη ποικιλία συνδυασμών των ταινιομεταφορέων ως προς την επιφανειακή υφή, τις ιδιότητες του υλικού, τη σκληρότητα και τα χρώματα. Συστήματα συγκόλλησης Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει ειδικά σχεδιασμένα συστήματα συγκόλλησης για προφίλ και ιμάντες. Επιστρώσεις πολυουρεθάνης για οδοντωτούς και τραπεζοειδείς ιμάντες Υλικά επίστρωσης, π.χ., για καλή πρόσφυση, λειτουργία με σκόνη ή πιο εύκολη αποκόλληση του προϊόντος. Συγκολλητά προφίλ από πολυουρεθάνη, όπως π.χ., εμπλοκείς, περιθώρια άκρων ή προφίλ οδήγησης για ταινιομεταφορείς.

  7. R. STAHL

    Γερμανία

    Ως κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων, συστημάτων και υπηρεσιών για την αντιεκρηκτική προστασία, η R. STAHL έχει μακρόχρονη εμπειρία. Παντού όπου μπορούν να προκύψουν εκρηκτικά μείγματα αερίου-αέρα ή σκόνες, τα προϊόντα μας αποτρέπουν τις εκρήξεις. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της εταιρείας μας εξασφαλίζει την αντιεκρηκτική προστασία από το κιβώτιο διακλάδωσης έως το σύστημα διαύλου πεδίου. Διεθνείς πιστοποιήσεις, άδειες και διπλώματα ευρεσιτεχνίας υπογραμμίζουν την εξειδίκευσή μας και εξασφαλίζουν τη δυνατότητα χρήσης των προϊόντων μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

  8. KIMIDO KINDLER GMBH

    Γερμανία

    Δοσιμέτρηση – Ζύγιση – Μεταφορά - Ανάμειξη – αυτός είναι ο κόσμος μας! Τα πάντα ξεκίνησαν με την ανάπτυξη ενός ζυγού υγρών για τη ζύγιση και τη δοσιμέτρηση υγρών προσθέτων. Στο μεταξύ διαθέτουμε λύσεις δοσιμέτρησης εντελώς διαφορετικών υλικών. Σκόνες, χρωστικές, κοκκώδη υλικά, πλαστικές ίνες ή υαλονήματα - σχεδόν πάντοτε έχουμε έτοιμη μια λύση δοσιμέτρησης! Βασικό μηχάνημα ή ειδική λύση – σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές για τη δική σας περίπτωση. Η γκάμα των προϊόντων μας: δοσιμετρικά μηχανήματα σκόνης, δοσιμετρικό μηχάνημα για χρωστικές Compact, δοσιμετρικά μηχανήματα κοκκώδους υλικού, δοσιμετρικά μηχανήματα για αιθάλη, διαχωριστές και συστήματα εξαερισμού αναμεικτήρων με αναρρόφηση, δοσιμετρικά μηχανήματα ινών για πλαστικές ίνες, φυσικές ίνες και υαλονήματα, ζυγοί υγρών, προσθέτων, χημικών ουσιών, καθώς και ζυγοί για διαλύματα χρωμάτων, αναμεικτήρες μικρών ποσοτήτων και εργαστηρίων EASYMIX, ημιαυτόματοι τροφοδότες κατακόρυφου σωλήνα, μηχάνημα απευθείας έκπλυσης DAW System Ecker για την επιφανειακή επεξεργασία κυβόλιθων και πλακών σκυροδέματος.

  9. FREILACKE EMIL FREI GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Λύσεις με σύστημα. Προμηθευτής συστημάτων βαφών και λύσεων εφαρμογών στους τομείς των βιομηχανικών βαφών, σκονών ηλεκτροστατικής βαφής, βαφών ηλεκτρικής εμβάπτισης και Composite.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σκονες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

29 Επιχειρήσεις