• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πυλες

Αποτελέσματα για

Πυλες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SITEMA GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SITEMA είναι η μοναδική παγκοσμίως επιχείρηση που επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ανάπτυξη και στην παραγωγή μονάδων σφιγκτήρων και γραμμικών φρένων για ράβδους κυκλικής διατομής. Συνέπεια αυτής της εξειδίκευσης είναι: Η SITEMA είναι ένας διεθνώς περιζήτητος συνεργάτης για τη βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων. Η ασφάλιση, η σύσφιξη και η στερέωση αξονικά κινούμενων φορτίων είναι ο τομέας εξειδίκευσής μας στον οποίο είμαστε η κορυφαία επιχείρηση εδώ και χρόνια – στον τομέα αυτό, οι κεφαλές σύσφιξης SITEMA είναι φημισμένες. Με το ευρύ φάσμα των προϊόντων μας διαθέτουμε για κάθε εφαρμογή μοναδική εξειδίκευση παροχής συμβουλών και λύσεων. Η SITEMA αναπτύσσει και παράγει υδραυλικά, πνευματικά, μηχανικά και ηλεκτρικά ενεργοποιούμενες μονάδες σύσφιξης για πολυάριθμα πεδία εφαρμογής.

  2. SCHMID GMBH MASCHINENBAU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Schmid έχει διαθέσεις εξαιρετικές λύσεις για διάφορες παραγγελίες επεξεργασίας. Εκτός από τον αμιγή σχεδιασμό και την παραγωγή του μηχανήματος επεξεργασίας αναλαμβάνουμε επίσης την ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων στερέωσης και του αυτοματισμού. Προσαρμοσμένες ολοκληρωμένες λύσεις με στρατηγικά στοιχεία. Το φάσμα των προϊόντων της εταιρείας Schmid είναι ευρύ και για το λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις λύσεις και τα μηχανήματα που έχουμε υλοποιήσεις για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον σας. Γνωρίζουμε ότι κάθε εφαρμογή είναι διαφορετική και συνεπώς πρέπει να ενσωματωθούν εξατομικευμένες απαιτήσεις. Για το λόγο αυτό είμαστε στο πλευρό σας από την πρώτη αρχή και αναζητούμε σε συνεργασία μαζί σας την κατάλληλη λύση για τη βέλτιστη επεξεργασία των προϊόντων σας. Η Schmid Maschinen Gmbh απέκτησε το 2013 το πιστοποιητικό DIN EN ISO 9001.

  3. ASG ALLWEIER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η επωνυμία Allweier διακρίνεται από το 1970 για τα υψηλής ποιότητας στοιχεία συστήματος, τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα, καθώς και τα συστήματα μετάδοσης κίνησης στην περιοχή υψηλής τεχνολογίας της Bodensee. Από το 2002, η Allweier Systeme GmbH (ASG) συνδυάζει τους βασικούς τομείς εξειδίκευσης της κατασκευής μηχανισμών μετάδοσης και της τεχνολογίας κίνησης. Η εταιρεία έγινε σύντομα γνωστή στην αγορά ως προμηθευτής καινοτομικών προϊόντων πρώτης τάξεως: Οι μηχανισμοί μετάδοσης κίνησης πλήμνης τροχού της ASG χρησιμοποιούνται παντού όπου χρειάζονται και εκτιμούνται υψηλή απόδοση, δύναμη, αντοχή και 100% Made in Germany. Με βάση αυτούς τους τομείς υψηλής απόδοσης έχουμε αναπτύξει σε συνεργασία με ισχυρούς εταίρους ολοκληρωμένα, υψηλής απόδοσης συστήματα κίνησης. Έτσι έχουν προκύψει δομοστοιχειωτά, συμπαγή συστήματα κίνησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη που πληρούν τις μέγιστες απαιτήσεις ποιότητας. Keep on rolling – Είστε και παραμένετε σε κίνηση. Θέτουμε ως στόχο αυτήν την απαίτηση των πελατών μας για τα δικά τους και τα δικά μας προϊόντα. Keep on rolling.

  4. BIHL+WIEDEMANN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Bihl+Wiedemann GmbH ιδρύθηκε το 1992 στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας από τους Jochen Bihl και Bernhard Wiedemann. Η εξειδικευμένη μηχανική εταιρεία ανήκει στους ηγετικούς προμηθευτές στον τομέα της τεχνικής ασφάλειας και των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων για τεχνολογίες αυτοματισμού με AS-Interface. Εκτός από την κύρια έδρα της στο Μάνχαϊμ, η Bihl+Wiedemann διατηρεί παραρτήματα στην Τουρκία, τη Δανία, τις ΗΠΑ και την Κίνα. Επιπλέον, διεθνείς διανομείς έχουν αναλάβει την παγκόσμια εκπροσώπηση της εταιρείας. Επιλέγοντας προϊόντα της Bihl+Wiedemann, είστε στα καλύτερα χέρια με πολλούς αναγνωρισμένους χρήστες στον τομέα του αυτοματισμού εργοστασίων, διαδικασιών και κτιρίων, καθώς και στους τομείς της μηχανολογίας και της μεταφοράς (ναυπηγική, σιδηροδρομική και οδική μεταφορά). Τα προϊόντα της Bihl+Wiedemann χρησιμοποιούνται σε ασφαλείς και μη εφαρμογές, σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις κάθε μεγέθους, όπως. οδοί μεταφοράς, υπερυψωμένες αποθήκες, συσκευαστικά μηχανήματα ή εργαλειομηχανές.

  5. EDEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε κατασκευαστής κέντρων επεξεργασίας από τη Γερμανία για την επεξεργασία φρέζας και τόρνου-φρέζας 5 αξόνων χάλυβα, αλουμινίου, ανθρακοϊνών/GFK, Inconel για τους παρακάτω κλάδους: - Κατασκευή εργαλείων και καλουπιών - Αμυντική βιομηχανία - Αεροπορική και διαστημική βιομηχανία - Αυτοκινητοβιομηχανία - Γενική κατασκευή μηχανημάτων. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών στον τομέα των κεφαλαιουχικών αγαθών και στους διάφορους κλάδους της βιομηχανίας, η EDEL Werkzeugmaschinen GmbH είναι σε θέση να παρέχει προσαρμοσμένες και προσανατολισμένες στον πελάτη λύσεις. Η διεύρυνση του προγράμματος προϊόντων συνεχίζεται με συνέπεια και προσανατολισμό στην αγορά από την ίδρυση της εταιρείας μας και μετά. Επιδιώκουμε πάντοτε το στόχο, τα μηχανήματά μας να διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά για τη μάρκα και τον τομέα που γνωρίζουν, εκτιμούν και περιμένουν οι πελάτες μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ISZ - ZAUNSYSTEME INH. RAINER SCHWENNINGER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ISZ - ZAUNSYSTEME INH. RAINER SCHWENNINGER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιφράξεις και πύλες. Έχει έδρα σε Hockenheim, Γερμανία.

  2. CARSTEN KEMPF ROLLGITTERBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARSTEN KEMPF ROLLGITTERBAU, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιφράξεις και πύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Παράθυρα, Πόρτες οικιακής χρήσης, Γκαραζόπορτες, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Παράθυρα, Πόρτες οικιακής χρήσης, και Γκαραζόπορτες. Έχει έδρα σε Beilstein, Γερμανία.

  3. PLASTIC-SOURCING-COMPANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLASTIC-SOURCING-COMPANY GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιφράξεις και πύλες. Έχει έδρα σε Eberdingen, Γερμανία.

  4. WILLI KOPP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILLI KOPP GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Περιφράξεις και πύλες, Βιομηχανικές πόρτες, Πόρτες οικιακής χρήσης, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Περιφράξεις και πύλες, Βιομηχανικές πόρτες, και Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Leutenbach, Γερμανία.

  5. HAUSTUEREN.DE BY NEUFFER FENSTER UND TÜREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAUSTUEREN.DE BY NEUFFER FENSTER UND TÜREN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικό εμπόριο - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μικρες πυλες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. DRAHT MAYR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRAHT MAYR GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικες πυλες. Έχει έδρα σε Walldorf, Γερμανία.

  2. SENSOTEK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SENSOTEK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αισθητήρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τοποθετηση αυτοματων πυλων, και πυτια για την βιομηχανια τροφιμων και την κονσερβοποιια. Έχει έδρα σε Ebersbach/fils, Γερμανία.

  1. PHILIPP BECKER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PHILIPP BECKER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Περιφράξεις και πύλες, Πόρτες οικιακής χρήσης, Βιομηχανικές πόρτες, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Περιφράξεις και πύλες, Πόρτες οικιακής χρήσης, και Βιομηχανικές πόρτες. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  2. BRECKLE GMBH BENNINGER BETTSYSTEME

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRECKLE GMBH BENNINGER BETTSYSTEME, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιφράξεις και πύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές πόρτες, Παράθυρα, Πόρτες οικιακής χρήσης, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Βιομηχανικές πόρτες, Παράθυρα, Πόρτες οικιακής χρήσης, και Παραθυρόφυλλα και παντζούρια. Έχει έδρα σε Benningen, Γερμανία.

  3. BATZILL WILHELM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BATZILL WILHELM GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Πόρτες οικιακής χρήσης, Βιομηχανικές πόρτες, Περιφράξεις και πύλες, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Πόρτες οικιακής χρήσης, Βιομηχανικές πόρτες, και Περιφράξεις και πύλες. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

  4. W 2 MOEBEL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία W 2 MOEBEL GMBH & CO. KG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Περιφράξεις και πύλες, Βιομηχανικές πόρτες, Πόρτες οικιακής χρήσης, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Περιφράξεις και πύλες, Βιομηχανικές πόρτες, και Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Nagold, Γερμανία.

  5. MOLL AKUSTIK UND TROCKENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOLL AKUSTIK UND TROCKENBAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηχομονωτικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμομόνωση - υλικά, Παράθυρα, Πόρτες οικιακής χρήσης, Περιφράξεις και πύλες, Θερμομόνωση - υλικά, Παράθυρα, Πόρτες οικιακής χρήσης, και Περιφράξεις και πύλες. Έχει έδρα σε Tettnang, Γερμανία.

  6. HOLZFORUM JÜRGEN GÖHRING

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLZFORUM JÜRGEN GÖHRING, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πόρτες οικιακής χρήσης, Περιφράξεις και πύλες, Βιομηχανικές πόρτες, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Πόρτες οικιακής χρήσης, Περιφράξεις και πύλες, Βιομηχανικές πόρτες, και Παραθυρόφυλλα και παντζούρια. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  7. MARTIN LÖFFLER SCHREINEREI UND INNENAUSBAU E. K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARTIN LÖFFLER SCHREINEREI UND INNENAUSBAU E. K., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πόρτες οικιακής χρήσης, Περιφράξεις και πύλες, Βιομηχανικές πόρτες, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Πόρτες οικιακής χρήσης, Περιφράξεις και πύλες, Βιομηχανικές πόρτες, και Παραθυρόφυλλα και παντζούρια. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  8. MEISTER-FENSTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEISTER-FENSTER GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Περιφράξεις και πύλες, Βιομηχανικές πόρτες, Πόρτες οικιακής χρήσης, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Περιφράξεις και πύλες, Βιομηχανικές πόρτες, και Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  1. MÖBELBAU LOBER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÖBELBAU LOBER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιφράξεις και πύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Βιομηχανικές πόρτες, Πόρτες οικιακής χρήσης, Παράθυρα, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Βιομηχανικές πόρτες, Πόρτες οικιακής χρήσης, και Παράθυρα. Έχει έδρα σε Frankenhardt, Γερμανία.

  2. KARL THOMA INH. HEINZ DOERING FENSTER-TÜREN-WINTERGÄRTEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL THOMA INH. HEINZ DOERING FENSTER-TÜREN-WINTERGÄRTEN, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Περιφράξεις και πύλες, Βιομηχανικές πόρτες, Πόρτες οικιακής χρήσης, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Περιφράξεις και πύλες, Βιομηχανικές πόρτες, και Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  3. GANTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GANTER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πόρτες οικιακής χρήσης, Βιομηχανικές πόρτες, Περιφράξεις και πύλες, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Πόρτες οικιακής χρήσης, Βιομηχανικές πόρτες, Περιφράξεις και πύλες, και Παραθυρόφυλλα και παντζούρια. Έχει έδρα σε Waldkirch, Γερμανία.

  4. EXLIGNO GMBH FACHBETRIEB FÜR SCHÖNER WOHNEN UND ARBEITEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία EXLIGNO GMBH FACHBETRIEB FÜR SCHÖNER WOHNEN UND ARBEITEN, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Περιφράξεις και πύλες, Βιομηχανικές πόρτες, Πόρτες οικιακής χρήσης, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Περιφράξεις και πύλες, Βιομηχανικές πόρτες, και Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Wutöschingen, Γερμανία.

  5. THEO FISCHER GMBH WERBEATELIER

    Γερμανία

    Η εταιρεία THEO FISCHER GMBH WERBEATELIER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Πόρτες οικιακής χρήσης, Βιομηχανικές πόρτες, Περιφράξεις και πύλες, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Πόρτες οικιακής χρήσης, Βιομηχανικές πόρτες, και Περιφράξεις και πύλες. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  6. DER HOLZHOF KUNZE & PARTN.- MEISTERWERKSTÄTTE FÜR INDIVIDUELLE MÖBEL KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DER HOLZHOF KUNZE & PARTN.- MEISTERWERKSTÄTTE FÜR INDIVIDUELLE MÖBEL KG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Περιφράξεις και πύλες, Βιομηχανικές πόρτες, Πόρτες οικιακής χρήσης, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Περιφράξεις και πύλες, Βιομηχανικές πόρτες, και Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Gerabronn, Γερμανία.

  7. PILL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PILL GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Περιφράξεις και πύλες, Πόρτες οικιακής χρήσης, Βιομηχανικές πόρτες, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Περιφράξεις και πύλες, Πόρτες οικιακής χρήσης, και Βιομηχανικές πόρτες. Έχει έδρα σε Burgstetten, Γερμανία.

  8. FENSTER KOCH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FENSTER KOCH GMBH & CO. KG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πόρτες οικιακής χρήσης, Περιφράξεις και πύλες, Βιομηχανικές πόρτες, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Πόρτες οικιακής χρήσης, Περιφράξεις και πύλες, Βιομηχανικές πόρτες, και Παραθυρόφυλλα και παντζούρια. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  9. JAS-GEIST GMBH+CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία JAS-GEIST GMBH+CO. KG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Περιφράξεις και πύλες, Βιομηχανικές πόρτες, Πόρτες οικιακής χρήσης, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Περιφράξεις και πύλες, Βιομηχανικές πόρτες, και Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Heubach, Γερμανία.

  10. RETER RUPPEL GMBH & CO

    Γερμανία

    Η εταιρεία RETER RUPPEL GMBH & CO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πόρτες οικιακής χρήσης, Βιομηχανικές πόρτες, Περιφράξεις και πύλες, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Πόρτες οικιακής χρήσης, Βιομηχανικές πόρτες, Περιφράξεις και πύλες, και Παραθυρόφυλλα και παντζούρια. Έχει έδρα σε Lauda-Königshofen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν