• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. GOTTLOB STAHL WÄSCHEREIMASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOTTLOB STAHL WÄSCHEREIMASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  2. MARTINA SAUTER

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARTINA SAUTER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικά πλυντηριοστυπτήρια, Φινίρισμα υφασμάτων, Καθαρισμός - υπηρεσίες, Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών, Βιομηχανικά πλυντηριοστυπτήρια, Φινίρισμα υφασμάτων, Καθαρισμός - υπηρεσίες, και Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  3. TEXTILREINIGUNG KLAIBER

    Γερμανία

    Η εταιρεία TEXTILREINIGUNG KLAIBER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Φινίρισμα υφασμάτων, Υφάσματα με επικάλυψη, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, Υφάσματα, Φινίρισμα υφασμάτων, Υφάσματα με επικάλυψη, και Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  4. DIETER PFEIFER TEPPICHBODENREINIGUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIETER PFEIFER TEPPICHBODENREINIGUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Χαλιά και μοκέτες, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Χαλιά και μοκέτες, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, και Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  5. MSD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MSD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Λεβητοποιΐα, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Λεβητοποιΐα, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Durbach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BIOCLEAN SOLH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIOCLEAN SOLH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Χαλιά και μοκέτες, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, Επίβλεψη- υπηρεσίες, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Χαλιά και μοκέτες, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, και Επίβλεψη- υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. HEBETEC WÄSCHEREITECHNIK UND SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEBETEC WÄSCHEREITECHNIK UND SERVICE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανικά πλυντηριοστυπτήρια, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Βιομηχανικά πλυντηριοστυπτήρια. Έχει έδρα σε Gerstetten, Γερμανία.

  3. SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανικά πλυντηριοστυπτήρια, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Βιομηχανικά πλυντηριοστυπτήρια. Έχει έδρα σε Unterensingen, Γερμανία.

  4. GEWATEX GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEWATEX GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Zwiefalten, Γερμανία.

  5. OSWALD SPEZIALREINIGUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία OSWALD SPEZIALREINIGUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Χαλιά και μοκέτες, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, Επίβλεψη- υπηρεσίες, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Χαλιά και μοκέτες, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, και Επίβλεψη- υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. NAEHMASCHINEN- UND HANDARBEITS-CENTRUM ZIMMERER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NAEHMASCHINEN- UND HANDARBEITS-CENTRUM ZIMMERER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  2. WÜRTTEMBERGISCHE TEPPICHREINIGUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WÜRTTEMBERGISCHE TEPPICHREINIGUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Χαλιά και μοκέτες, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, Επίβλεψη- υπηρεσίες, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Χαλιά και μοκέτες, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, και Επίβλεψη- υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Neckarsulm, Γερμανία.

  1. UNION-SPECIAL GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία UNION-SPECIAL GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. SCHWAB'S GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWAB'S GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά προϊόντα για τη βιομηχανία ενδυμάτων, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Κούκλες για βιτρίνες, Εισαγωγές-εξαγωγές επίπλων και εξαρτημάτων, Πλαστικά προϊόντα για τη βιομηχανία ενδυμάτων, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Κούκλες για βιτρίνες, και Εισαγωγές-εξαγωγές επίπλων και εξαρτημάτων. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  3. CUTTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CUTTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Nellingen, Γερμανία.

  4. KONRAD BUSCHE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KONRAD BUSCHE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  5. EMS TEXTILPFLEGE EINHAUSER

    Γερμανία

    Η εταιρεία EMS TEXTILPFLEGE EINHAUSER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Ανδρικά ενδύματα, και Γυναικεία ενδύματα. Έχει έδρα σε Wangen, Γερμανία.

  6. ALPIRSBACHER WÄSCHE-SERVICE F. EBERHARD GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALPIRSBACHER WÄSCHE-SERVICE F. EBERHARD GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λευκά είδη, Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Λευκά είδη, Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Ανδρικά ενδύματα, και Γυναικεία ενδύματα. Έχει έδρα σε Alpirsbach, Γερμανία.

  7. LEIFHEIT AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEIFHEIT AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει έδρα σε Zuzenhausen, Γερμανία.

  8. AJP UMWELTREINIGUNGS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AJP UMWELTREINIGUNGS-GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει έδρα σε Gundelfingen, Γερμανία.

  1. REBSTOCK CONSULTING GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία REBSTOCK CONSULTING GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Εκτύπωση σε υφάσματα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Εκτύπωση σε υφάσματα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  2. MAX HILSCHER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAX HILSCHER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης, και Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής. Έχει έδρα σε Dornstadt, Γερμανία.

  3. SCHUMANN - DER MILBENJÄGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHUMANN - DER MILBENJÄGER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, Επίβλεψη- υπηρεσίες, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, και Επίβλεψη- υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Steinenbronn, Γερμανία.

  4. NÄHMASCHINEN-SERVICE KRAUS & PARTNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NÄHMASCHINEN-SERVICE KRAUS & PARTNER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. WMA - WÄSCHEMIETSERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία WMA - WÄSCHEMIETSERVICE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, και Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει έδρα σε Ellwangen, Γερμανία.

  6. KEINATH NÄHMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KEINATH NÄHMASCHINEN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  7. GEIGER TEXTIL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEIGER TEXTIL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φινίρισμα υφασμάτων, Υφάσματα με επικάλυψη, Λευκά είδη, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, Φινίρισμα υφασμάτων, Υφάσματα με επικάλυψη, Λευκά είδη, και Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει έδρα σε Bad Säckingen, Γερμανία.

  8. DOMINIC ERNST

    Γερμανία

    Η εταιρεία DOMINIC ERNST, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φινίρισμα υφασμάτων, Υφάσματα με επικάλυψη, Λευκά είδη, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φινίρισμα υφασμάτων, Υφάσματα με επικάλυψη, και Λευκά είδη. Έχει έδρα σε Erbach, Γερμανία.

  9. GALL WÄSCHESERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GALL WÄSCHESERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Φινίρισμα υφασμάτων, Λευκά είδη, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Φινίρισμα υφασμάτων, και Λευκά είδη. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  10. EBERHARD WAGNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία EBERHARD WAGNER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

102 Επιχειρήσεις