• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικα-αφρολεξ

Αποτελέσματα για

Πλαστικα-αφρολεξ

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. TOBY SCHAUM GMBH POLYURETHANVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η TOBY Schaum που ιδρύθηκε το 1960, συμμετείχε εξ αρχής στην ανάπτυξη διαμορφωμένων προϊόντων πολυουρεθάνης για μαζική παραγωγή και διαθέτει εμπειρία 50 ετών. Η επιχείρησή μας διαθέτει συνεπώς μακροχρόνια τεχνογνωσία στην υλοποίηση απαιτητικών έργων των πελατών από όλους σχεδόν τους τομείς της βιομηχανίας. Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα να συμμετέχουμε ήδη κατά το στάδιο του σχεδιασμού για την ανάπτυξη των διαμορφωμένων προϊόντων. Ρωτήστε μας – παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές! Η TOBY Schaum παράγει διαμορφωμένα προϊόντα από διογκωμένο υλικό πολυουρεθάνης με συμπαγή επιφάνεια (ηλίσκληρο) με ειδική σκληρότητα περίπου 20 Shore 00 έως περίπου 90 Shore A και διαμορφωμένα προϊόντα από σκληρό αφρώδες υλικό (διογκωμένο υλικό με συμπαγή επιφάνεια και συμπαγές υλικό) με πυκνότητα διαμορφωμένου προϊόντος της τάξης των 200 kg/m3 έως 1100 kg/m3.

  2. THERMOCON

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία THERMOCON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει έδρα σε Reilingen, Γερμανία.

  3. SCHAUMAPLAST GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHAUMAPLAST GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει έδρα σε Reilingen, Γερμανία.

  4. HINZSCH SCHAUMSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HINZSCH SCHAUMSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει έδρα σε Mönchweiler, Γερμανία.

  5. ARIBE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ARIBE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει έδρα σε Grenzach-Wyhlen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KARLSRUHER MATRATZENFABRIK EMIL STEHLE INH. GÜNTHER STIENEKER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KARLSRUHER MATRATZENFABRIK EMIL STEHLE INH. GÜNTHER STIENEKER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. GOTTHOLD MÜLLER SCHAUMSTOFFE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOTTHOLD MÜLLER SCHAUMSTOFFE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει έδρα σε Mühlheim, Γερμανία.

  3. H. JUNG KG SCHAUMSTOFFVERARBEITUNG BEFLOCKUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία H. JUNG KG SCHAUMSTOFFVERARBEITUNG BEFLOCKUNGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει έδρα σε Boxberg, Γερμανία.

  4. RUCH NOVAPLAST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RUCH NOVAPLAST GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει έδρα σε Oberkirch, Γερμανία.

  5. SCHLIERBACHER KISTEN UND KARTONAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHLIERBACHER KISTEN UND KARTONAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινες συσκευασίες, Ξύλινα κουτιά και κιβώτια, Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, Χαρτόνι ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων, Ξύλινες συσκευασίες, Ξύλινα κουτιά και κιβώτια, Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, και Χαρτόνι ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων. Έχει έδρα σε Schlierbach, Γερμανία.

  1. JIFFY PACKAGING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JIFFY PACKAGING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, και Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bopfingen, Γερμανία.

  2. BERTHOLD DAUBNER & JENS HÖRMANN GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERTHOLD DAUBNER & JENS HÖRMANN GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Ηχομονωτικά υλικά, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, και Ηχομονωτικά υλικά. Έχει έδρα σε Malsch, Γερμανία.

  1. UNPLUGGED - THE FLIGHTCASE COMPANY

    Γερμανία

    Η εταιρεία UNPLUGGED - THE FLIGHTCASE COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  2. MP-VERPACKUNGEN J.R. AMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία MP-VERPACKUNGEN J.R. AMANN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινες συσκευασίες, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινες συσκευασίες. Έχει έδρα σε Burladingen, Γερμανία.

  3. SONIFLEX

    Γερμανία

    Η εταιρεία SONIFLEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, και Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις. Έχει έδρα σε Biberach, Γερμανία.

  4. CARBONWERK SHP

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARBONWERK SHP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  5. FUGENTECHNIK OTT

    Γερμανία

    Η εταιρεία FUGENTECHNIK OTT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ρητίνες, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ρητίνες, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, και Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει έδρα σε Riedlingen, Γερμανία.

  6. XB ACOUSTICS

    Γερμανία

    Η εταιρεία XB ACOUSTICS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, και Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  7. BETTEN HOFFMANN INH. DARIO HOFFMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BETTEN HOFFMANN INH. DARIO HOFFMANN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθίσματα για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, και Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει έδρα σε Weingarten, Γερμανία.

  8. GUKOTECH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GUKOTECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Καουτσούκ - προϊόντα, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει έδρα σε Nürtingen, Γερμανία.

  1. SLT-BAUER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SLT-BAUER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θυρίδες και κάδοι αποθήκευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. KING SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KING SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θυρίδες και κάδοι αποθήκευσης, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Θυρίδες και κάδοι αποθήκευσης, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Malsch, Γερμανία.

  3. CHRISTIAN KNÜLL

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHRISTIAN KNÜLL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Höpfingen, Γερμανία.

  4. SILENTIUM RAUMAKUSTIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία SILENTIUM RAUMAKUSTIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Οικιακά έπιπλα, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Οικιακά έπιπλα, και Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει έδρα σε Nürtingen, Γερμανία.

  5. DESIGNER WORKSHOP JÜRGEN SCHOCH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DESIGNER WORKSHOP JÜRGEN SCHOCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Καουτσούκ - προϊόντα, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Καουτσούκ - προϊόντα, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Birenbach, Γερμανία.

  6. AURI AKUSTIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία AURI AKUSTIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Ηχομονωτικά υλικά, Ηχομονωτικά πάνελ, Θερμομόνωση - υλικά, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Ηχομονωτικά υλικά, Ηχομονωτικά πάνελ, και Θερμομόνωση - υλικά. Έχει έδρα σε Philippsburg, Γερμανία.

  7. I M B E M A KUNSTSTOFFCHEMIE HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία I M B E M A KUNSTSTOFFCHEMIE HANDELSGESELLSCHAFT MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, και Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

  8. GÄNG-CASE

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÄNG-CASE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, και Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες. Έχει έδρα σε Hohenfels, Γερμανία.

  9. COLUX GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία COLUX GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Ηχομονωτικά υλικά, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, και Ηχομονωτικά υλικά. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

  10. VISCOTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VISCOTEC GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πλαστικα-αφρολεξ

Αριθμός αποτελεσμάτων.

44 Επιχειρήσεις