• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • παστα

Αποτελέσματα για

Παστα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. CHEMIE-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με καινοτομικά λιπαντικά υψηλής απόδοσης, πρόσθετα λαδιού και καυσίμου κατά κύριο λόγο για τη χρήση στον τομέα των αυτοκινήτων ιδρύθηκε το 1956 η εταιρεία Süddeutsche Bardahl. Αυτή αποτελεί τη βάση της σημερινής εταιρείας μας Chemie-Technik GmbH. Από τον προσανατολισμό των προϊόντων μας στην απαιτητική λίπανση για αύξηση της απόδοσης στη βιομηχανία και στη βιοτεχνία κατά τη δεκαετία του 1970, τα προϊόντα μας διατίθενται με την εμπορική ονομασία ELKALUB. Ακόμη και σήμερα, η επιχείρηση Chemie-Technik GmbH – στο μεταξύ στην τρίτη γενιά – βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας των ιδρυτών. Η ανάπτυξη, η παραγωγή και ο έλεγχος της διάθεσης από μια ομάδα 30 ατόμων συγκεντρώνονται στη μονάδα Vöhringen/Βυρτεμβέργη. Η επιχειρησιακή διάθεση, η υποστήριξη των πελατών επιτόπου διασφαλίζεται από ένα παγκόσμιο δίκτυο εν μέρει ανεξάρτητων αντιπροσωπειών.

  2. SCHOLL CONCEPTS GMBH POLISH & PAD MANUFAKTUR

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHOLL Concepts GmbH με έδρα το Remseck στον Νέκαρ διαθέτει εδώ και περισσότερα από 59 χρόνια καινοτομικά συστήματα φινιρίσματος βαφής και περιποίησης αυτοκινήτων ανώτατου επιπέδου. Η επιδίωξη της άψογης επιφάνειας βαφής, το πάθος και η υψηλή εξειδίκευση έχουν αναδείξει την επιχείρηση σε ένα από τους παγκοσμίως κορυφαίους ως προς την καινοτομία, την ευελιξία και την εξειδίκευση προμηθευτές ολοκληρωμένων λύσεων φινιρίσματος βαφής. Εξίσου μοναδική .όπως τα προϊόντα μας είναι και η συλλογή μηχανημάτων του εργοστασίου συστημάτων της εταιρείας μας. Σε παγκόσμιο επίπεδο, κανένας άλλος κατασκευαστής δεν είναι σε θέση να παράγει ολοκληρωμένα συστήματα που περιλαμβάνουν δίσκους και πάστες στίλβωσης με την ίδια ποικιλία και σε αυτό το απαιτητικό επίπεδο. Προκειμένου να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση ανανεώσαμε τα τελευταία δύο χρόνια ολόκληρη τη συλλογή μηχανημάτων μας και επενδύσαμε σημαντικά σε ευέλικτες και δομοστοιχειωτές γραμμές παραγωγής.

  3. FRISCHMANN - MARZIPAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRISCHMANN - MARZIPAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αμυγδαλωτά - Μαρζιπάν, Αμυγδαλωτά - Μαρζιπάν, διακοσμήσεις από πάστα αμυγδάλου, σοκολατα, και λικερ. Έχει έδρα σε Bad Liebenzell, Γερμανία.

  4. METZGEREI LEHMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGEREI LEHMANN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  5. MANFRED STEINROCK

    Γερμανία

    Η εταιρεία MANFRED STEINROCK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Rudersberg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. COCKTAILBAR 24

    Γερμανία

    Η εταιρεία COCKTAILBAR 24, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Haßmersheim, Γερμανία.

  2. FLAMMKUCHEN-SEPP

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLAMMKUCHEN-SEPP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Stutensee, Γερμανία.

  3. CATERING & GRILLSERVICE BÄR

    Γερμανία

    Η εταιρεία CATERING & GRILLSERVICE BÄR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Emmingen-Liptingen, Γερμανία.

  4. ALFRED KRAMER METZGEREI KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALFRED KRAMER METZGEREI KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Hüfingen, Γερμανία.

  5. BÜHLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÜHLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Steinhausen, Γερμανία.

  1. QUALIVO - DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία QUALIVO - DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Lottstetten, Γερμανία.

  2. THORSTEN ALBRECHT

    Γερμανία

    Η εταιρεία THORSTEN ALBRECHT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ξενοδοχείο, Θεάματα - διοργάνωση, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ξενοδοχείο, και Θεάματα - διοργάνωση. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  1. HOTEL KRONE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOTEL KRONE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ταξίδια και τουρισμός, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Ταξίδια και τουρισμός. Έχει έδρα σε Steinenbronn, Γερμανία.

  2. KARL-PETER DEHMER

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL-PETER DEHMER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Burladingen, Γερμανία.

  3. BECK GMBH UND CO.

    Γερμανία

    Η εταιρεία BECK GMBH UND CO., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Kupferzell, Γερμανία.

  4. HOTEL THUM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOTEL THUM GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  5. PARTYSERVICE BÄSSLER INH. MATTHIAS BÄSSLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία PARTYSERVICE BÄSSLER INH. MATTHIAS BÄSSLER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Αναψυκτικά - Ποτά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ξενοδοχείο, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Αναψυκτικά - Ποτά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Plüderhausen, Γερμανία.

  6. BARBARA KEMPCHEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BARBARA KEMPCHEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ταξίδια και τουρισμός, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Ταξίδια και τουρισμός. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  7. GASTHAUS BACKMULDE HOTEL ZEPF & SCHNEIDER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GASTHAUS BACKMULDE HOTEL ZEPF & SCHNEIDER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  8. ESSIG FRISCHMENUE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESSIG FRISCHMENUE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Altensteig, Γερμανία.

  1. HOTEL-RESTAURANT ZUM LAMM

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOTEL-RESTAURANT ZUM LAMM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ταξίδια και τουρισμός, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Ταξίδια και τουρισμός. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  2. ULRICH FRITZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία ULRICH FRITZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  3. GASS KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GASS KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. HOTEL ZUM OCHSEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOTEL ZUM OCHSEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ταξίδια και τουρισμός, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Ταξίδια και τουρισμός. Έχει έδρα σε Furtwangen, Γερμανία.

  5. BLESSINGS CLASSIC SNACKS

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLESSINGS CLASSIC SNACKS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Αναψυκτικά - Ποτά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ξενοδοχείο, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Αναψυκτικά - Ποτά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Asperg, Γερμανία.

  6. HOTEL & RESTAURANT GASTHOF ZUM OCHSEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOTEL & RESTAURANT GASTHOF ZUM OCHSEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Αναψυκτικά - Ποτά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Αναψυκτικά - Ποτά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Ehingen, Γερμανία.

  7. METZGEREI KULLEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGEREI KULLEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  8. JOCHEN EHNI

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOCHEN EHNI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Lenningen, Γερμανία.

  9. ROLAND SCHLÖTTER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLAND SCHLÖTTER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Kirchberg, Γερμανία.

  10. WIRTH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WIRTH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν