• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα

Αποτελέσματα για

Σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. SCHOLZ EDELSTAHL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Scholz Edelstahl GmbH, μια θυγατρική επιχείρηση της Scholz AG, έχει αναδειχθεί σε συνώνυμο του υψηλής ποιότητας χάλυβα από την ίδρυσή της το έτος 1991. Η επιχείρησή μας κατέχει κορυφαία θέση στην αγορά στον τομέα του εφοδιασμού της σιδηρουργίας, επιχειρήσεων κατασκευής μηχανημάτων και τρίτων προμηθευτών. Οι πελάτες μας σε ολόκληρη την Ευρώπη αποκομίζουν οφέλη από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και την υποδειγματική τεχνική υποστήριξη των πρώτης τάξεως προϊόντων μας.

  2. FRS FEINROHRSERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRS FEINROHRSERVICE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Χάλυβες, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει έδρα σε Aichtal, Γερμανία.

  3. SAWADE EDELSTAHLROHRE & EDELSTAHLROHRBOGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAWADE EDELSTAHLROHRE & EDELSTAHLROHRBOGEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Χάλυβες, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει έδρα σε Gottmadingen, Γερμανία.

  4. SFT GMBH TIEFBOHRZENTRUM

    Γερμανία

    Η εταιρεία SFT GMBH TIEFBOHRZENTRUM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεύρυνση οπών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, και Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει έδρα σε Grafenberg, Γερμανία.

  5. DESIGNFACTORY GMBH INNOVATIVE METALLOBERFLÄCHEN AUF EDELSTAHL, ALUMINIUM UND ANDEREN METALLEN

    Γερμανία

    Καινοτομική επεξεργασία επιφανειών ελασμάτων ανοξείδωτου χάλυβα και σωλήνων. Κατασκευαστής στιλβωμένων, αμμοβολημένων, επιστρωμένων με PVD επιφανειών από ανοξείδωτο χάλυβα. Επιπλέον, ειδικές στιλβώσεις και επίστρωση για την αποφυγή δακτυλικών αποτυπωμάτων.