• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μονωσεις

Αποτελέσματα για

Μονωσεις

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. STOROPACK HANS REICHENECKER GMBH

    Γερμανία

    Η Storopack είναι ένας ειδικός στις προστατευτικές συσκευασίες και τα τεχνικά διαμορφωμένα μέρη. Ως μια παγκόσμια, οικογενειακή επιχείρηση, η παράδοση και η καινοτομία παίζουν ένα βασικό ρόλο σε όλα όσα κάνουμε. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες την ιδανική λύση προστατευτικής συσκευασίας και να τους στηρίζουμε σε βάθος χρόνους. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα που διαμορφώνει τις καθημερινές δραστηριότητές μας. Η εταιρεία είναι οργανωμένη σε δύο τμήματα: το τμήμα Χύτευσης που παράγει διαμορφωμένες προστατευτικές συσκευασίας και τεχνικά διαμορφωμένα μέρη από διογκωμένο αφρολέξ για ποικίλες βιομηχανίες. Το τμήμα Συσκευασίας που προσφέρει ευέλικτες προστατευτικές συσκευασίας και την ολοκλήρωσή τους στις υπάρχουσες διαδικασίες συσκευασίας. Με πιστοποιημένες εγκαταστάσεις παραγωγής και τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, η Storopack διαθέτει μια αποκεντρωμένη δομή και βρίσκεται πάντα κοντά στον πελάτη. 2.513 υπάλληλοι εργάζονται σε 64 τοποθεσίες σε 18 χώρες σε όλο τον κόσμο και τα προϊόντα μας διατίθενται σε περισσότερες από 40 χώρες.

  2. ISOLOC SCHWINGUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος της νέας επιχείρησης isoloc είναι η ανάπτυξη καινοτομικών και υψηλής ποιότητας προϊόντων «Made in Germany» στον τομέα στης τεχνολογίας τοποθέτησης και μόνωσης ταλαντώσεων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων κάθε είδους. Αυτόν το στόχο εξακολουθούμε να επιδιώκουμε με την ομάδα μας καταρτισμένων ειδικών τεχνικών. Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σήμερα σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, το μέγεθος του μηχανήματος δεν διαδραματίζει κανένα ρόλο. Στηρίζουμε μικρές εργαλειομηχανές, όπως επίσης και μεγάλες πρέσες σφυρηλάτησης, αλλά και μηχανήματα από τους τομείς της τεχνολογίας πλαστικής παραμόρφωσης, των πλαστικών, της εκτύπωσης και του χαρτιού, της χημείας, της επεξεργασίας ξυλείας, των τροφίμων, της ηλεκτρικής βιομηχανίας και του κατασκευαστικού κλάδου. Και οι μονώσεις κατασκευών και κτιρίων, όπως της πρεσβείας της Ελβετίας στο Βερολίνο και θεμέλια βαρέων μηχανημάτων (θεμέλια ταλάντωσης) για μεγάλα μηχανήματα και εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμά μας. Η δική σας τελειότητα είναι ο δικός μας στόχος!

  3. HALA DICHTUNGEN UND ISOLIERTEILE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    1919: Ο Hans Langguth ιδρύει μια επιχείρηση για επίπεδες στεγανοποιήσεις. Σήμερα: Η έξυπνη ανάπτυξη εδραιώνει την επιχείρηση ως έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές στον τομέα της τεχνολογίας στεγανοποίησης και μόνωσης, καθώς και καινοτομικών λύσεων συστήματος για τη διαχείριση της θερμότητας. Αύριο: Έχουμε ακόμη μεγάλες φιλοδοξίες. Αφετηρία μας είναι η ολοκληρωμένη λύση από: - θερμοαγώγιμα υλικά - λύσεις διαχείρισης της θερμότητας THERMACORE - μονωτικές μεμβράνες και υλικά στεγανοποίησης - διαχείριση της στερέωσης - παροχή συμβουλών και Engineering - σχεδίαση προϊόντων, επεξεργασία υλικών, προσανατολισμένη στη διαδικασία παράδοση από την αρχή έως την ολοκλήρωση του έργου. Ζούμε και εργαζόμαστε με βάση ένα απλό σύστημα: από την ιδέα του έργου και την έναρξη της ανάπτυξης έως την ωρίμανση για μαζική παραγωγή και την παράδοση του προϊόντος, ο ορισμός και ο έλεγχος αποτελούν αδιαπραγμάτευτες παραμέτρους. Ταυτόχρονα ελέγχουμε τους συνεργάτες μας εξίσου τακτικά όπως και τις δικές μας πιστοποιήσεις με προβλεπτικό τρόπο και τις βελτιώνουμε συνεχώς.

  4. E. DOLD & SÖHNE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    E. Dold & Söhne KG - Λύσεις αυτοματισμού Η DOLD είναι μια παγκοσμίως προσανατολισμένη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση. Αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει παγκοσμίως υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες λύσεις για τον ασφαλή αυτοματισμό στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων και μηχανημάτων. Η DOLD εξελίσσεται συνεχώς με επιτυχία: Από πρωτοπόρος στον τομέα της τεχνολογίας ρελέ σε έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους του κλάδου στην Ευρώπη για την ασφάλεια λειτουργίας, την ηλεκτρική ασφάλεια και τα συστήματα κίνησης. Παντού όπου πρέπει να προστατεύονται από ζημίες άνθρωποι, μηχανήματα και εγκαταστάσεις και να αυξηθεί η παραγωγικότητα, τα προϊόντα DOLD χρησιμοποιούνται με επιτυχία. Π.χ., ενεργοποιητές ασφαλείας, όπως επιτηρητές ακινητοποίησης, επιτηρητές στροφών και ασύρματα συστήματα διακοπής κινδύνου διασφαλίζουν σε όλους σχεδόν τους κλάδους τη γρήγορη και αξιόπιστη απενεργοποίηση εγκαταστάσεων σε κάθε περίπτωση κινδύνου.

  5. BPA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BPA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στεγανοποίηση και μόνωση - εργολάβοι. Έχει έδρα σε Herrenberg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ZOLLER & FRÖHLICH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ZOLLER & FRÖHLICH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική μόνωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προγράμματα λογισμικού 3D, τοπογραφικο αναγλυφο, Σαρωτές λέιζερ 3D, καλωδια, Ψαλίδες για καλώδια και σύρματα, εξαρτήματα για σύρματα και καλώδια, κιβωτια ηλεκτρικων πινακων, Προκατασκευασμένα καλώδια, και Προγράμματα λογισμικού 3D. Έχει έδρα σε Wangen, Γερμανία.

  2. ROTEC VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR ELEKTROTECHNIK MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROTEC VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR ELEKTROTECHNIK MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Όργανα μέτρησης μόνωσης, και μετρολογια. Έχει έδρα σε Zell, Γερμανία.

  3. ALBERT SCHWEIZER KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBERT SCHWEIZER KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μονωτικα προϊοντα, μονωτικες ταινιες, και βαφες. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. FOAMFORALL

    Γερμανία

    Η εταιρεία FOAMFORALL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιδιορθώσεις οχημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακουστική μόνωση, βιομηχανική ηχομόνωση, και στενεμα υφασματων και προϊοντων υφαντουργιας. Έχει έδρα σε Köngen, Γερμανία.

  5. G-W ERDUNGS- UND BLITZSCHUTZBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία G-W ERDUNGS- UND BLITZSCHUTZBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νερό - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Οροφές, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, και Οροφές. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  1. ELEKTRO SIMIANER ELEKTRISCHE ANLAGEN JOSEF SIMIANER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELEKTRO SIMIANER ELEKTRISCHE ANLAGEN JOSEF SIMIANER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Νερό - παραγωγή και διανομή, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, και Ηλεκτρολογικές εργασίες. Έχει έδρα σε Hambrücken, Γερμανία.

  2. GERALD HUS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERALD HUS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Νερό - παραγωγή και διανομή, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, και Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Herbrechtingen, Γερμανία.

  1. HANDGRÄTINGER ELEKTRO-ANLAGEN GMBH INHABER UWE WÖHRLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANDGRÄTINGER ELEKTRO-ANLAGEN GMBH INHABER UWE WÖHRLE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Νερό - παραγωγή και διανομή, Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  2. BERNHARD ZIMMERMANN ELEKTROANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERNHARD ZIMMERMANN ELEKTROANLAGEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Νερό - παραγωγή και διανομή, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, και Ηλεκτρολογικές εργασίες. Έχει έδρα σε Bad Schönborn, Γερμανία.

  3. ELEKTRO HAUG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELEKTRO HAUG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Νερό - παραγωγή και διανομή, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, και Ηλεκτρολογικές εργασίες. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  4. MICHAEL WEISSERT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICHAEL WEISSERT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Τηλεοράσεις, βίντεο και ραδιόφωνα, Εξοπλισμός ηχοσυστημάτων και στερεοφωνικών, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Τηλεοράσεις, βίντεο και ραδιόφωνα, και Εξοπλισμός ηχοσυστημάτων και στερεοφωνικών. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  5. RUDOLF BERK BAUFUGENABDICHTUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία RUDOLF BERK BAUFUGENABDICHTUNGEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Οροφές, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Στεγανοποίηση και μόνωση - εργολάβοι, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Οροφές, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, και Στεγανοποίηση και μόνωση - εργολάβοι. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  6. STEFAN HILDEBRAND ,WILFRIED BINGER UND GÜNTER HILDEBRAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEFAN HILDEBRAND ,WILFRIED BINGER UND GÜNTER HILDEBRAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Αλεξικέραυνα, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Νερό - παραγωγή και διανομή, Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Αλεξικέραυνα, και Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  7. ELEKTRO-LINK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELEKTRO-LINK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Νερό - παραγωγή και διανομή, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, και Ηλεκτρολογικές εργασίες. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  8. BLUMENSTOCK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLUMENSTOCK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Αλεξικέραυνα, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Νερό - παραγωγή και διανομή, Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Αλεξικέραυνα, και Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση. Έχει έδρα σε Neuenstein, Γερμανία.

  1. HESS BLITZABLEITERBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία HESS BLITZABLEITERBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Αλεξικέραυνα, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Νερό - παραγωγή και διανομή, Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Αλεξικέραυνα, και Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση. Έχει έδρα σε Korb, Γερμανία.

  2. ELEKTRO JERG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELEKTRO JERG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  3. ELEKTRO-ECKERT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELEKTRO-ECKERT GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Νερό - παραγωγή και διανομή, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, και Ηλεκτρολογικές εργασίες. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  4. KRAUS + KÜBRICH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRAUS + KÜBRICH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλεξικέραυνα, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Αλεξικέραυνα, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, και Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Langenau, Γερμανία.

  5. BÄZNER ELECTRO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÄZNER ELECTRO GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Νερό - παραγωγή και διανομή, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, και Ηλεκτρολογικές εργασίες. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

  6. SCHROPP ELEKTRO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHROPP ELEKTRO GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Νερό - παραγωγή και διανομή, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, και Ηλεκτρολογικές εργασίες. Έχει έδρα σε Lenzkirch, Γερμανία.

  7. ELEKTRO GUTJAHR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELEKTRO GUTJAHR GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Νερό - παραγωγή και διανομή, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, και Ηλεκτρολογικές εργασίες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. ELEKTRO HAUSER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELEKTRO HAUSER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Νερό - παραγωγή και διανομή, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, και Ηλεκτρολογικές εργασίες. Έχει έδρα σε Lörrach, Γερμανία.

  9. KREBS FUGEN INH.ACHIM KREB

    Γερμανία

    Η εταιρεία KREBS FUGEN INH.ACHIM KREB, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Οροφές, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Στεγανοποίηση και μόνωση - εργολάβοι, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Οροφές, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, και Στεγανοποίηση και μόνωση - εργολάβοι. Έχει έδρα σε Vaihingen, Γερμανία.

  10. SCHMIDT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHMIDT GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, Οροφές, Νερό - παραγωγή και διανομή, Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση, και Οροφές. Έχει έδρα σε Böblingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μονωσεις

Αριθμός αποτελεσμάτων.

56 Επιχειρήσεις