• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανήματα και εξοπλισμοί επιπλοποιΐας

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα και εξοπλισμοί επιπλοποιΐας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. NEGELE MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEGELE MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμοί επιπλοποιΐας, και Μηχανήματα και εξοπλισμοί επιπλοποιΐας. Έχει έδρα σε Korb, Γερμανία.

  2. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με την ολοκληρωμένη γνώση και την μακρόχρονη εμπειρία μας ως κατασκευαστής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων επεξεργαζόμαστε μαζί με τους πελάτες λύσεις για τις εφαρμογές τους, οι οποίες παρέχουν άμεσα υλοποιούμενη και ποσοτικά προσδιοριζόμενη προστιθέμενη αξία. Για τη χημική ή τη φαρμακευτική βιομηχανία, για χρώματα και βερνίκια, για τη βιομηχανία καλλυντικών ή την παραγωγή τροφίμων – στην ystral θα βρείτε τη λύση για τη δική σας ειδική εφαρμογή.

  3. EUGEN HERZOG METALLWAREN

    Γερμανία

    Η εταιρεία EUGEN HERZOG METALLWAREN, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός μελισσοκομίας, και Μηχανήματα και εξοπλισμός μελισσοκομίας. Έχει έδρα σε Schramberg, Γερμανία.

  4. IMEXMA GMBH MASCHINEN, MARKETING

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMEXMA GMBH MASCHINEN, MARKETING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. KNOLL VPA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KNOLL VPA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Hüttisheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SCHÖLER FÖRDERTECHNIK AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHÖLER FÖRDERTECHNIK AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bad Waldsee, Γερμανία.

  2. WIMMI GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WIMMI GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Waghäusel, Γερμανία.

  3. DISOMAC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DISOMAC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. SILCOPLAN ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SILCOPLAN ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Orsingen-Nenzingen, Γερμανία.

  5. BAYHA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAYHA GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά μη αλκοολούχα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Ποτά μη αλκοολούχα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  1. FONG'S EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FONG'S EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ύφανση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ύφανση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Michelbach An Der Bilz, Γερμανία.

  2. GÜNTHER RÖSSLE UND KARL-HEINZ WÄCHTER

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÜNTHER RÖSSLE UND KARL-HEINZ WÄCHTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sulzfeld, Γερμανία.

  1. GEOS TEXTILMASCHINEN-COMPUTER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEOS TEXTILMASCHINEN-COMPUTER GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ύφανση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ύφανση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Dotternhausen, Γερμανία.

  2. FRICKER BETEILIGUNGS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRICKER BETEILIGUNGS-GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός ωρολογοποιίας, και Μηχανήματα και εξοπλισμός ωρολογοποιίας. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  3. HAWO GERÄTEBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAWO GERÄTEBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκόλληση πλαστικών - μηχανήματα, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα συγκόλλησης συσκευασιών, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Συγκόλληση πλαστικών - μηχανήματα, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα συγκόλλησης συσκευασιών, και Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Mosbach, Γερμανία.

  4. KOCH IMKEREI TECHNIK E. K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOCH IMKEREI TECHNIK E. K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός μελισσοκομίας, και Μηχανήματα και εξοπλισμός μελισσοκομίας. Έχει έδρα σε Oppenau, Γερμανία.

  5. MOBA-TEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOBA-TEC GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Πλαστικές συσκευασίες, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Grünkraut, Γερμανία.

  6. CHOPARD DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHOPARD DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοσμηματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κοσμηματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

  7. FRIEDRICH GRIESINGER INH. MICHAEL GRIESINGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRIEDRICH GRIESINGER INH. MICHAEL GRIESINGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοσμηματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κοσμηματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Neulingen, Γερμανία.

  8. MVS-IMCI MASCHINENBAU UND VERPACKUNGSSERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MVS-IMCI MASCHINENBAU UND VERPACKUNGSSERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  1. HKL BAUMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HKL BAUMASCHINEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, και Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  2. ALFRED SCHLADERER, ALTE SCHWARZWÄLDER HAUSBRENNEREI, G.M.B.H.

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALFRED SCHLADERER, ALTE SCHWARZWÄLDER HAUSBRENNEREI, G.M.B.H., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απόσταξη - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Απόσταξη - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Staufen, Γερμανία.

  3. ALFONS JUST

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALFONS JUST, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει έδρα σε Kronau, Γερμανία.

  4. JUNGHANS FEINWERKTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

  5. GÜNTHER RAPP

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÜNTHER RAPP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Gaggenau, Γερμανία.

  6. ZISCH FRISCH GETRÄNKE E. RÜBELMANN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZISCH FRISCH GETRÄNKE E. RÜBELMANN GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπύρα (ζύθος). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

  7. EU BAUMASCHINEN ERTLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EU BAUMASCHINEN ERTLE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει έδρα σε Kirchdorf, Γερμανία.

  8. FISCHERTECH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FISCHERTECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Sasbach, Γερμανία.

  9. PEWAK INDUSTRIEANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PEWAK INDUSTRIEANLAGEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Μηχανήματα και εξοπλισμός οδοποιίας, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Μηχανήματα και εξοπλισμός οδοποιίας, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Herbrechtingen, Γερμανία.

  10. WAKRA MASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WAKRA MASCHINEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schopfheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα και εξοπλισμοί επιπλοποιΐας

Αριθμός αποτελεσμάτων.

573 Επιχειρήσεις

Kατηγορια