• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κοπή λέιζερ σιδήρου

Αποτελέσματα για

Κοπή λέιζερ σιδήρου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ÄTZTECHNIK HERZ GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με τη Herz βασίζεστε στο μοναδικό εμπειρογνώμονα χαρακτικής στην Ευρώπη, ο οποίος παράγει τόσο μέρη δειγμάτων στην κοπή όσο και μεγάλες σειρές στην ταινία. Έτσι, από το πρώτο μέρος του δείγματος έως τη μαζική παραγωγή, προμηθεύεστε τα πάντα από μία πηγή και από την ίδια εγκατάσταση αιχμής. Για ομαλή μετάβαση στη σειρά παραγωγής, με εξοικονόμηση κόστους και χωρητικότητας. Το καλύτερο προϊόν δεν είναι αρκετό για τη Herz: Αναπτύσσουμε επίσης την καλύτερη εφαρμογή για εσάς. Υπάρχει, για παράδειγμα, η δημιουργία προσχεδίων, κατά την οποία το σύγχρονο σύστημα CAD μας υπολογίζει τη βέλτιστη λύση για εσάς. Είτε με τηλεφωνική συνεννόηση είτε με τους πελάτες μας επί τόπου: Με τη Herz μπορείτε να βασιστείτε στα περισσότερα από 40 χρόνια τεχνικής εμπειρίας στην τεχνολογία χάραξης. καθώς επίσης και στην απρόσκοπτη ολοκληρωμένη υποστήριξη, από το πρωτότυπο μέχρι τη σειρά. Καθοριστικός παράγοντας: Διαθέτουμε το χρόνο να κατανοήσουμε ολόκληρη τη διαδικασία και το προϊόν σας.

  2. LILA GMBH - SPEZIALIST FÜR INDIVIDUELLE LÖSUNGEN IN DER LASERPRÄZISIONSBEARBEITUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΕΪΖΕΡ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ. Εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια, η LILA GmbH δραστηριοποιείται ως εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της επεξεργασίας λέιζερ ακριβείας. Εκτός από την κοπή και τη διάτρηση ακριβείας, η συγκόλληση λέιζερ ακριβείας αποτελεί μια ιδιαίτερη εξειδίκευση. Σε 25 συστήματα στερεών σωμάτων και λέιζερ ίνας υποβάλλονται σε επεξεργασία εντελώς διαφορετικά μέταλλα, καθώς και κεραμική υλικά. Η διασφάλιση της ποιότητας στο ανώτατο επίπεδο είναι υποχρεωτική στην LILA και για το λόγο αυτό όλες οι διαδικασίες είναι πιστοποιημένες κατά DIN EN ISO 9001 και σύμφωνα με το ιατρικό πρότυπο DIN EN ISO 13485. Ιατροτεχνολογικοί καθετήρες, ηλεκτρόδια μέτρησης, χειρουργικά εργαλεία, στοιχεία για ευαίσθητες συσκευές μέτρησης ή σύνθετα εξαρτήματα για μηχανουργικές επιχειρήσεις ακριβείας είναι χαρακτηριστικά τεμάχια κατεργασίας από μέταλλο που παράγονται από την LILA. Ιδίως στον τομέα κεραμικών υλικών μεγάλου πάχους, η LILA είναι η κορυφαία επιχείρηση και μπορεί να επεξεργάζεται υλικά πάχους από 0, 1 mm έως 27 mm. Το φάσμα των εφαρμογών περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αναστρεφόμενες πλάκες κοπής, σήτες για βιομηχανικούς μύλους λεπτόκοκκων υλικών, λάμες για ιατρικά ψαλίδια και μαχαίρια, έδρανα για οχήματα Φόρμουλα 1, συστήματα δορυφόρων, καθώς και διαφράγματα για κάμερες και συστήματα μέτρησης. Επειδή η LILA δραστηριοποιείται σε ευαίσθητους ως προς την ποιότητα κλάδους, όπως η ιατρική τεχνολογία, οι αισθητήρες ή η αεροπορική και διαστημική τεχνολογία, η απόλυτη ακρίβεια μέτρησης και η αξιοπιστία περιλαμβάνονται στις βασικές απαιτήσεις κάθε έργου. Έτσι η LILA διεκπεραιώνει κάθε παραγγελία με την ίδια αποτίμηση και επιμέλεια.

  3. WAGNER LASERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WAGNER LASERTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή λέιζερ 3-D κατά παραγγελία, και σκελετοι γυαλιων. Έχει έδρα σε Dauchingen, Γερμανία.

  4. TOPEX GMBH

    Γερμανία

    Γνωρίστε μια προοδευτική, συμπαθητική επιχείρηση, που σας βοηθά να προοδεύσετε. Διότι η αδιάλειπτη σήμανση εξαρτημάτων και η ασφαλής ταυτοποίηση είναι σήμερα σε όλους σχεδόν τους κλάδους αυτονόητες και καθοριστικές για την επιτυχία της βιομηχανικής παραγωγής. Όπου και να παράγετε, δεν χρειάζεται να απαρνηθείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας topex. Αυτό διασφαλίζει το δικό μας δίκτυο συνεργατών πωλήσεων και σέρβις στην Ευρώπη, στην Κίνα και στις ΗΠΑ. Η γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας απευθύνεται σε όλους όσοι αναζητούν περισσότερα από τυποποιημένες λύσεις. Διαθέτουμε εξελιγμένες και μελετημένες λύσεις συστήματος για όλα σχεδόν τα πεδία χρήσης και εφαρμογής στη βιομηχανία. Από την κλασική σήμανση εξαρτημάτων με ετικέτες ή απευθείας επιγραφή και με εφαρμογές RFID έως συστήματα τροφοδοσίας για λειτουργικές ετικέτες. Σας παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές κατά την επιλογή του βέλτιστου συνδυασμού υλικών. Αυτό θεωρούμε εμείς ως λύση συστήματος topex – τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή!

  5. AQUATEC INFORM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία aquatec inform GmbH είναι προμηθευτής στον τομέα της επεξεργασίας πλαστικών και μετάλλων. Παράγουμε βάσει σχεδίων του πελάτη και συνεπώς ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες και στις τροποποιήσεις των εντολέων μας με μέγιστη ευελιξία. Τεχνολογία μετάλλου: με μεγάλη εμπειρία και καταρτισμένους συνεργάτες παράγουμε για τους πελάτες μας εξατομικευμένες λύσεις από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο. Οι δυνατότητες παραγωγής τους τμήματος μετάλλων της εταιρείας μας είναι: - Συγκόλληση - Τόρνος - Φρεζάρισμα - Λοξοτομή - Λέιζερ - Χάραξη - Χημική χάραξη και ηλεκτρική στίλβωση. Τεχνολογία πλαστικών: Οι δραστήριοι συνεργάτες μας επεξεργάζονται και κατεργάζονται βασικά υλικά, όπως PP, PE, PVC και PVDF, καθώς και υψηλής ποιότητας και πιο σύνθετα υλικά, όπως ECTFE και PFA. Οι δυνατότητες παραγωγής τους τμήματος πλαστικών της εταιρείας μας είναι: - Συγκόλληση - Φρεζάρισμα - Τόρνος - Φρεζάρισμα 5 αξόνων - Βαθιά κοίλανση - Κάμψη - Διαμόρφωση σωλήνων - Κατόπτριση

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KNAPP ENGINEERING

    Γερμανία

    Η εταιρεία KNAPP ENGINEERING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κάμψη - χάλυβες και μέταλλα, εγκαταστασεις και μηχανηματα λεϊζερ για την κοπη των μεταλλων, και Κάμψη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Bretzfeld, Γερμανία.

  2. GEBR. HOHL GMBH LASERBESCHRIFTUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEBR. HOHL GMBH LASERBESCHRIFTUNGEN, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χάραξη λέιζερ. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  3. LASERSCHNEIDEN MARKTPLATZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία LASERSCHNEIDEN MARKTPLATZ, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κέντρα μορφοποίησης για την κοπή με λέιζερ, και εγκαταστασεις και μηχανηματα λεϊζερ για την κοπη των μεταλλων. Έχει έδρα σε Malsch, Γερμανία.

  4. ACSYS LASERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ACSYS LASERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λέιζερ - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σήμανση- διάφορα προϊόντα, Σήμανση- διάφορα προϊόντα, λεϊζερ, κέντρα μορφοποίησης για την κοπή με λέιζερ, και εξατομικευση με λεϊζερ. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.