• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καρτες προσβασης

Αποτελέσματα για

Καρτες προσβασης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. COGNITO - ID GMBH

    Γερμανία

    Η ταυτότητα ασφαλείας γίνεται ολοένα και πιο σημαντική στην εποχή μας. Προσφέρουμε ευρεία γκάμα τρόπων για να μεταφέρετε ταυτότητες πρακτικά, άνετα και μοντέρνα. Αυτά τα αξεσουάρ καρτών είναι επίσης ωραία ως δώρα σε εμπορικές εκθέσεις ή εκδηλώσεις. Το λογότυπό σας και οι σημαντικές σας πληροφορίες μπορούν να εκτυπωθούν σε όλα τα προϊόντα μας.Θήκες σε πολλά χρώματα που προστατεύουν τέλεια τις κάρτες σας και κάνουν εύκολη την πρόσβαση στην ταυτότητά σας.ανοιχτή θήκη για κάρτεςκλειστές θήκες για κάρτεςΓιογιό για γρήγορη πρόσβαση Κλιπ καρτών σε όλα τα σχήματα και χρώματα για μόνιμη τοποθέτησηΚολιέ- μοντέρνος και διαφημιστικός φορέας εμβλήματος

  2. IDENTA AUSWEISSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Ως αποδοτικός κατασκευαστής με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής, η IDENTA διαθέτει πολυλειτουργικές ηλεκτρονικές κάρτες, μέσα αποθήκευσης RFID, πιστωτικές κάρτες, πλαστικές κάρτες και μέσα ταυτοποίησης κάθε είδους. Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 1967, εξυπηρετεί περίπου 3500 πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο με 90 συνεργάτες στη Γερμανία και στην Ελβετία. Μεταξύ των πελατών συγκαταλέγονται παγκόσμιοι όμιλοι με επίγνωση της ασφάλειας, αλλά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επιχειρήσεις μεταφορών, ερευνητικά ιδρύματα, σύλλογοι γκολφ, κέντρα Fitness, ασφαλιστικές εταιρείες, πανεπιστήμια, φορείς εκμετάλλευσης μεγάλων εγκαταστάσεων εκδηλώσεων, ξενοδοχεία, πάρκα αναψυχής και κλινικές. Τα προϊόντα της IDENTA χρειάζονται για συστήματα ελέγχου πρόσβασης, συστήματα καταγραφής χρόνου, ταυτοποίηση ατόμων και ταμειακά συστήματα. Εκτός από τα πιστοποιητικά ISO 9001, ISO 27001, ISO14001, διαθέτουμε επίσης πιστοποίηση MasterCard. Οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες MasterCard επιτρέπεται να παράγονται στο εργοστάσιό μας υπό συνθήκες υψηλής ασφάλειας από το 2014.

  3. NEXUS TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEXUS TECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντοπισμός και αναγνώριση -Λογισμικά, Κάρτες μνήμης, Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, Εντοπισμός και αναγνώριση -Λογισμικά, Κάρτες μνήμης, και Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.