• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ηλεκτρικες συσκευες

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικες συσκευες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. TAVRIDA ELECTRIC

    Γερμανία

    Η εταιρεία TAVRIDA ELECTRIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικός εξοπλισμός, Ηλεκτρική ενέργεια - διανομή, Ηλεκτρικός εξοπλισμός, Ηλεκτρική ενέργεια - διανομή, Ασφάλεια κυκλώματος, και ηλεκτρικες συσκευες. Έχει έδρα σε Tettnang, Γερμανία.

  2. DINIES TECHNOLOGIES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DINIES TECHNOLOGIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απολυμαντικά, μη ιατρικά, λαμπτηρες αποστειρωσης, ηλεκτρολογικη μηχανικη, ηλεκτρικες και ηλεκτρονικες συσκευες, λαμπτηρες υπεριωδους ακτινοβολιας, και Απολυμαντικά, μη ιατρικά. Έχει έδρα σε Villingendorf, Γερμανία.

  3. FIEGE ELECTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Fiege Heißkanalregeltechnik: με την ιδιαίτερη αίσθηση και αυτό το εννοούμε κατά λέξη. Πρόκειται για την ιδιαίτερη αίσθηση αφενός για τους πελάτες μας και αφετέρου για την ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας στο σύστημα ρύθμισης θερμού καναλιού. Και τα δύο απαιτούν υψηλό επαγγελματισμό, τεκμηριωμένη εμπειρία και την ικανότητα να παρέχει κανείς περισσότερα από τους άλλους. Συσκευές ρύθμισης – Ανώτερης κατηγορίας εξυπηρέτηση συμπεριλαμβανομένης διασφαλισμένης ποιότητας, προσωπικών συνεργατών επικοινωνίας, εξατομικευμένης παραγωγής και καινοτομικής τεχνολογίας από την ίδια εταιρεία όπου καθένας είναι υπεύθυνος. Οι δικοί μας ρυθμιστές θερμού καναλιού χρησιμοποιούνται παντού όπου διαμορφώνεται πλαστικό: αυτοκινητοβιομηχανία, ιατρική, συσκευασία, ηλεκτρική βιομηχανία, οικιακές χρήσεις, συστήματα σφράγισης κλπ. Μας λέτε τι χρειάζεστε – διαθέτουμε την κατάλληλη συσκευή ρύθμισης, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή θερμού καναλιού, για όλα τα υλικά και τους βαθμούς δυσκολίας. Ενδιαφέρον από το πρώτο τηλεφώνημα Η Fiege electronic διαθέτει 25 χρόνια τεκμηριωμένης τεχνογνωσίας και σταθερή ανάπτυξη προϊόντων στον τομέα της τεχνολογίας ρύθμισης θερμού καναλιού. Τι μας διακρίνει από τον ανταγωνισμό; ? Η δέσμευση, η αξιοπιστία και τα μικρά διαστήματα ανταπόκρισης στα αιτήματά σας. Διότι αντιμετωπίζουμε πολύ προσωπικά την εξυπηρέτηση των πελατών. Ακόμη και όταν το τεχνικό μας όραμα είναι πάντοτε προσανατολισμένο στο μέλλον – στο θέμα αυτό παραμένουμε σταθερά „old school“: Οι γραμμές αναμονής και τα ρομπότ τηλεφωνικού κέντρου είναι άγνωστες λέξεις για εμάς. Μιλάτε πάντοτε προσωπικά με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο.

  4. ELKO GMBH

    Γερμανία

    Ως αξιόπιστη και τεχνικά εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της τεχνολογίας καουτσούκ-μετάλλων και πολυουρεθάνης είμαστε στο πλευρό των πελατών μας με παροχή συμβουλών. Η ποιότητα, η εμπρόθεσμη παράδοση, η καλή σχέση τιμής-απόδοσης και η μεγάλη ευελιξία είναι τα πλεονεκτήματά μας. Σε παγκόσμιο επίπεδο προμηθεύουμε πελάτες σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, όπως, π.χ. κατασκευή μηχανημάτων, κατασκευή οχημάτων, τεχνολογία ψύξης, τεχνολογία μεταφοράς, ηλεκτρική βιομηχανία, κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων, βιομηχανία αντλιών, κατασκευή συσκευών μέτρησης, προστασία του περιβάλλοντος. Η καλά ταξινομημένη αποθήκη μας με πολλές τυποποιημένες εκδόσεις εγγυάται τις μικρότερες προθεσμίες παράδοσης για μικρούς αριθμούς τεμαχίων, αλλά και για μεγάλες σειρές. ΟΙ ειδικές εκδόσεις που δεν περιλαμβάνονται στο απόθεμα παραδίδονται εντός 3-4 εβδομάδων. Διαπιστώστε και μόνοι σας το σοβαρό μας χαρακτήρα, την εμπρόθεσμη παράδοση και τις προσιτές τιμές μας.

  5. DAMBACH LAGERSYSTEME GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η DAMBACH Lagersysteme είναι ένας εδραιωμένος προμηθευτής συστημάτων αποθήκης και μεταφοράς. Με άνω των 45 εμπειρία, η DAMBACH διαμορφώνει το μέλλον των αυτοματοποιημένων συστημάτων αποθήκης. Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συσκευές χειρισμού ραφιών, συστήματα μετακίνησης παλετών, ηλεκτρική επιδαπέδια τροχιά, συστήματα ανύψωσης φορτίων, συστήματα ελέγχου και λύσεις αυτοματισμού. Η DAMBACH συνδυάζει τα υψηλής ποιότητας συστήματα μεταφοράς και αποθήκης για φορείς μεγάλων και μικρών φορτίων σε αποδοτικά συστήματα. Γενικές επιχειρήσεις και ολοκληρωτές συστημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο αποκομίζουν οφέλη από τα δικά μας διαχρονικά συστήματα αποθήκης - MADE IN GERMANY.