• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξωθηση πλαστικων προφιλ

Αποτελέσματα για

Εξωθηση πλαστικων προφιλ

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BREYER GMBH MASCHINENFABRIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ακρίβεια και η εμπειρία αποτελούν το σωστό συνδυασμό για ικανοποιημένους πελάτες. Η ακρίβεια είναι για εμάς πολύ περισσότερα από την απλή τήρηση των διαστάσεων. Στην BREYER, αυτός ο όρος σημαίνει ακρίβεια σε όλους τους τομείς. Από τον ακριβή σχεδιασμό έως την πρώτης τάξεως παραγωγή, την ποιότητα και την εμπρόθεσμη παράδοση. Έτσι, η ακρίβεια στην BREYER αποκτά πολυδιάστατη σημασία χάρη στην εκτενή εμπειρία: είναι μια ουσιαστική υπόσχεση στους πελάτες μας. Η BREYER είναι: Ποιότητα made in Germany. Τα πλεονεκτήματά σας με τα συστήματα παραγωγής της BREYER: ίδιος τρισδιάστατος προγραμματισμός, υπερσύγχρονο κέντρο τόρνου και φρέζας, ιδανικές προϋποθέσεις για μεμονωμένα εξαρτήματα και μικρές σειρές, επίσης δυνατότητα παραγωγής ειδικών λύσεων, εμπειρία πολλών δεκαετιών στην κατασκευή εγκαταστάσεων και παράδοση Just-in-time. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της BREYER προκύπτει από το συνδυασμό όλων των στοιχείων παραγωγής - ένας μόνο συνεργάτης σάς παρέχει ακρίβεια, εξειδίκευση και αξιοπιστία.

  2. EXTRUDEX KUNSTSTOFFMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    EXTRUDEX, το όνομα για καινοτομικές λύσεις στον τομέα της τεχνολογίας εξώθησης – μια ιστορία επιτυχίας από την περιοχή της Σουαβίας στη Γερμανία που έχει αναδείξει την πρώην «οικοτεχνία» σε έναν παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή εξωθητών μονού κοχλία και ολοκληρωμένων συστημάτων εξώθησης. Εξυπηρετούμε τους τομείς της ιατρικής, της τροφοδοσίας, της υγιεινής και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Άλλες εφαρμογές είναι συστήματα κακοποίησης και εγκαταστάσεις περιτύλιξης. Η στενή συνεργασία με εξειδικευμένα ινστιτούτα, πανεπιστήμια και παραγωγούς πρώτων υλών είχε ως αποτέλεσμα, το πρόγραμμα προϊόντων της EXTRUDEX να περιλαμβάνει σήμερα ένα ευρύ φάσμα όπου κάθε τύπος είναι προσαρμοσμένος στον αντίστοιχο χρησιμοποιούμενο υλικό και στη συγκεκριμένη εφαρμογή. Οι μονάδες επεξεργασίας EXTRUDEX χρησιμοποιούνται επίσης με επιτυχία ως μεμονωμένα στοιχεία για την επεξεργασία ειδικών υλικών σε μηχανήματα εμφύσησης επώνυμων κατασκευαστών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για την παραγωγή προϊόντων κοίλου στρώματος πολλαπλών στρώσεων.

  3. GRAEWE GMBH MASCHINENBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRAEWE GMBH MASCHINENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξώθηση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξώθηση πλαστικών - μηχανήματα, Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, Εξώθηση πλαστικών - μηχανήματα, Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, Σωλήνες διέλασης, και μηχανηματα κατεργασιας για ραβδους, προφιλε και σωληνες. Έχει έδρα σε Neuenburg, Γερμανία.