• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ελαφρες κατασκευες

Αποτελέσματα για

Ελαφρες κατασκευες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. EBINGER METALLBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία EBINGER METALLBAU, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, ελαφρες κατασκευες, και μορφοποιηση λαμαρινας. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  2. WALZMETALL

    Γερμανία

    Η εταιρεία WALZMETALL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελαφρες κατασκευες, και κιγκλιδωματα απο ανοξειδωτο χαλυβα. Έχει έδρα σε Nußloch, Γερμανία.

  3. HOLZWARTH METALLBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLZWARTH METALLBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες, ελαφρες κατασκευες, Μεταλλικές κατασκευές, Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες, και κλειθροποιία. Έχει έδρα σε Bad Rappenau, Γερμανία.

  4. LANGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ο όμιλος Langer στο Illmensee περιλαμβάνει τις δύο εταιρείες «Langer GmbH & Co. KG» και «LARO NC-Technik GmbH». Η γκάμα προϊόντων της Langer GmbH & Co. KG περιλαμβάνει τρεις κύριους τομείς: την κατασκευή καλουπιών και εργαλείων με την ανάπτυξη πλαστικών συστατικών, την κατασκευή εργαλείων χύτευσης υπό πίεση για πρωτότυπα εξαρτήματα και εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, το ταίριασμα δειγμάτων προκαταρκτικών σειρών και την παραγωγή μικρών σειρών εξαρτημάτων σε μηχανές χύτευσης υπό πίεση με δύναμη κλεισίματος 25-900 τόνων. Ο δεύτερος πυλώνας είναι η κατασκευή μοντέλων λειτουργιών Styling και Cubing. Ο τρίτος τομέας είναι η κατασκευή δοκιμίων και γνωμόνων όπου παράγονται μέσα καταγραφής μετρήσεων και δοκίμια από αλουμίνιο, χάλυβα ή ελαφρά υλικά κατασκευής για την ακριβή καταγραφή και τον έλεγχο εξαρτημάτων.

  5. SL RASCH GMBH SPECIAL AND LIGHTWEIGHT STRUCTURES

    Γερμανία

    Οι λύσεις μας είναι θεαματικά απλές. Η SL-Rasch είναι ένα γραφείο αρχιτεκτόνων και μηχανικών που διακρίνεται για την ανάπτυξη εξαιρετικά ελαφριών κατασκευών και κατασκευών μετατρέψιμων μεμβρανών. Αποτελούμενη από μια διεθνή ομάδα αρχιτεκτόνων, πολιτικών μηχανικών, μηχανολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών, η εταιρεία εδρεύει στη Στουτγκάρδη και διοικείται σήμερα από τη 2η γενιά. Με επιστημονικές μεθόδους βασισμένες στις βασικές αρχές αντίληψης της μορφής του Φράι Όττο. η διεπιστημονική ομάδα αναζητά αντικειμενικά τις καλύτερες λύσεις για εξαιρετικές ελαφριές αρχιτεκτονικές κατασκευές. Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, η SL Rasch αναπτύσσει μεταξύ άλλων μεγάλες επαγγελματικές ομπρέλες, οι οποίες χρησιμοποιούνται με επιτυχία παγκοσμίως ως μετατρέψιμες κλιματικές στέγες για ανοιχτούς χώρους, καθώς και σε μεγάλη αστική κλίμακα. • Ελαφριά αρχιτεκτονική κατασκευή • Ειδικές κατασκευές • Κατασκευές με μετατρέψιμες μεμβράνες • Ανάπτυξη ελαφρών υλικών • Ανεμομηχανική - CFD-FSI Προσομοίωση • Τρισδιάστατη μοντελοποίηση, εικονική πραγματικότητα

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NEURA ROBOTICS GMBH

    Γερμανία

    Η NEURA Robotics έχει ως αποστολή να καλύψει οριστικά το κενό μεταξύ ρομπότ και ανθρώπου παρέχοντας έτσι την πρόσβαση όλων στα ρομπότ. Για το σκοπό αυτό, η επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2019 έχει ήδη αναπτύξει τρεις σειρές ρομπότ. Το υψηλής απόδοσης Cobot LARA, ένα έξυπνο AMR με την ονομασία MAV και το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο γνωστικό ρομπότ MAiRA. Ιδίως το ρομπότ MAiRA που εντυπωσιάζει με το διαδραστικό χειρισμό του, αποτελεί πρότυπο για τη ρομποτική του μέλλοντος και συνδυάζει τη ρομποτική ελαφράς κατασκευής, τους αισθητήρες για την αντίληψη του περιβάλλοντος και το σύστημα KI σε ένα προϊόν. Εμείς στην NEURA Robotics πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνει ό, τι είναι ουσιαστικό για τη φύση του ανθρώπου. Οι άνθρωποι πρέπει να εκφράζουν τη δημιουργικότητά τους και να επικεντρωθούν και πάλι περισσότερο σε κοινωνικές αλληλεπιδράσεις, αντί να απασχολούνται σε ανθυγιεινές και μονότονες εργασίες που είναι ολοένα και περισσότερο διαδεδομένες στην κοινωνία. Για το λόγο αυτό, όλες μας οι δραστηριότητες έχουν ως τίτλο „ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ“.

  2. BAIER GMBH

    Γερμανία

    Η Baier θέτει σε κίνηση. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η Baier έχει ειδικευτεί στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη συναρμολόγηση κινητών στοιχείων πρόσοψης σε ολόκληρη την ομοσπονδιακή επικράτεια. Το πρόγραμμα υπηρεσιών περιλαμβάνει, εκτός από τις κλασικές κατασκευές από ελαφρύ μέταλλο, μια γκάμα συρόμενων παραθύρων και ρολών, συστήματα κίνησης, αυτόματες πόρτες, ρολά φεγγίτη και συστήματα πόρτας. Η Baier δραστηριοποιείται επίσης ως εμπορική επιχείρηση για φεγγίτες επώνυμων εταιρειών. Η εξυπηρέτηση πελατών της Baier είναι φιλοσοφία που βιώνουμε σε καθημερινή βάση. Διότι μόνο προϊόντα που παράγονται σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη, παραδίδονται και συναρμολογούνται με αξιόπιστο τρόπο, μπορούν τελικά να παρέχουν ικανοποίηση και τη συγκίνηση που εκτιμούν ιδιαίτερα οι πελάτες στην Baier. Η Baier δεν σάς αφήνει μόνους με τις επιθυμίες και τις ιδέες σας. Η εξελιγμένη διαχείριση έργων, οι ολιγομελείς και ευέλικτες δομές, η ασφαλής διατήρηση αποθέματος και η διαρκής μετεκπαίδευση αποτελούν συνιστώσες της αξιοπιστίας των προϊόντων μας.

  3. WALTER SCHNEIDER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η οικογενειακή επιχείρησή μας που ιδρύθηκε το 1954, έχει μακρόχρονη παράδοση επιτυχούς ανάπτυξης και παραγωγή εξαρτημάτων διέλασης. Με τη χρήση υπερσύγχρονων τεχνολογιών διαθέτουμε σήμερα αποτελεσματικά ως προς το κόστος εξαρτήματα διαμόρφωσης εν ψυχρώ άριστης ποιότητας και αντοχής. Διακρινόμαστε για την υψηλή εξειδίκευση παραγωγής, τις καινοτομικές σχεδιάσεις και τη στενή και συνήθως μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες. Βάση για την εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι η άψογη ποιότητα, η αξιοπιστία και η εντατική, προσανατολισμένη στις λύσεις υποστήριξη που παρέχουμε. Η ικανοποίηση του πελάτη σε συνδυασμό με την ουσιαστική συνεργασία του άκρως εξειδικευμένου προσωπικού μας, διασφαλίζουν τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησής μας. Επεξεργαζόμαστε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, ανοξείδωτο χάλυβα και χάλυβα διαφόρων κραμάτων, καθώς και καθαρό σίδηρο και ειδικά υλικά από κράματα ενώσεων σιδήρου-νικελίου Vacodil, Vacon, Permenorm.

  4. FAISST GMBH

    Γερμανία

    Η Faisst GmbH παράγει εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια βαλίτσες για εντελώς διαφορετικά πεδία εφαρμογής για τη βιομηχανία και το εμπόριο. Η επιχείρηση έχει εξειδικευτεί στην ανάπτυξη εξαιρετικά ελαφρών και στιβαρών βαλιτσών αλουμινίου. Είτε πρόκειται για βαλίτσες μεταφοράς, βαλίτσες παρουσίασης ή βαλίτσες επίδειξης – η Faisst διαθέτει τη βέλτιστη λύση για όλες τις απαιτήσεις και όλες τις ανάγκες. Οι βαλίτσες αναπτύσσονται ειδικά με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και εξοπλίζονται μα τα κατάλληλα ένθετα μέρη, π. χ., από αφρώδες υλικό. Τα μεταφερόμενα προϊόντα προστατεύονται έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζονται με κομψό τρόπο. Εκτός από τις εξατομικευμένα παραγόμενες βαλίτσες, η Faisst GmbH διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα τυποποιημένων βαλιτσών αλουμινίου, θηκών αλουμινίου, κιβωτίων αποστολής και άλλων παρελκομένων για βαλίτσες. Τόσο οι ειδικές κατασκευές όσο και οι τυποποιημένες βαλίτσες μπορούν να προσαρμοστούν με διάφορες μεθόδους εκτύπωσης, όπως, π.χ., ψηφιακή εκτύπωση, στην εταιρική σχεδίαση του πελάτη.

  5. HERCHER METALLBAU GMBH

    Γερμανία

    Ο Jürgen Hercher ίδρυσε το 1987 στο Merdingen τη δική του επιχείρηση επεξεργασίας μετάλλων και επικεντρώθηκε ήδη εκεί στη κατεργασία και στην επεξεργασία του ελαφρού μετάλλου αλουμίνιο. Η γκάμα προφίλ και προϊόντων της οικογενειακής επιχείρησης διευρύνεται συνεχώς και για το λόγο αυτό, η Hercher Metallbau θεωρείται σήμερα – ύστερα από 30 χρόνια εμπειρίας – Η εξειδικευμένη επιχείρησης για συσκευές μεταφοράς αλουμινίου! Σε αυτές τις κύριες ομάδες προϊόντων συγκαταλέγονται τυποποιημένες παλέτες αλουμινίου, ειδικές παλέτες αλουμινίου, κλωβοί πλέγματος αλουμινίου και μικρά δοχεία αλουμινίου. Επιπλέον εξυπηρετούμε τον τομέα των επισκευών, του καθαρισμού και της μετασκευής. Επίχης, στο πλαίσιο ειδικών έργων, παρέχουμε ευχαρίστως υποστήριξη και βρίσκουμε από κοινού μια εξατομικευμένη λύση για τις απαιτήσεις σας. Πολλοί πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο αξιοποιούν ήδη την κορυφαία μας ποιότητα – Made in Germany, την αξιοπιστία και την πολυδιάστατη κατασκευή μας που είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ως κατασκευαστής. Πότε θέλετε να σας πείσει η Hercher;