• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διαχειριση υλικων

Αποτελέσματα για

Διαχειριση υλικων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. KEIPER GMBH & CO. KG ANTRIEBS- U. TRANSPORTTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει την εξατομικευμένη λύση κίνησης και μεταφοράς για όλους τους κλάδους. Από τη βιομηχανία τροφίμων και την κατασκευή μηχανημάτων, τη βιομηχανία συσκευασίας, την επεξεργασία μετάλλων, την αυτοκινητοβιομηχανία, τη γεωργία και τη γεωργική οικονομία, την επεξεργασία ξυλείας, την ανακύκλωση και τη διαχείριση αποβλήτων, τη βιομηχανία αφρωδών υλικών, την επεξεργασία πετρωμάτων, την επιπλοποιία, τη διοικητική μέριμνα, τα ταχυδρομικά κέντρα διανομής, τα κέντρα πακέτων, τη βιομηχανία εκτύπωσης και τη χαρτοβιομηχανία και διατομεακά για όλους τους βιομηχανικούς κλάδους. Διαθέτουμε μεταφορικούς ιμάντες, οδοντωτούς ιμάντες για μεταφορά και κίνηση και με την ανάλογη επιβελτίωση, όπως διαφορετικές επιστρώσεις και προφίλ, τροχαλίες οδοντωτών ιμάντων, επίπεδους ιμάντες, στρογγυλούς ιμάντες, τραπεζοειδείς ιμάντες και ιμάντες δύναμης προσαρμοσμένους στη συγκεκριμένη εφαρμογή ή απαίτησή σας. Ως σύγχρονος συνεργάτης ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαθέτουμε σήμερα μελετημένες λύσεις για τις πολλές και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της τεχνολογίας κίνησης και μεταφοράς. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ KEIPER ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ!

  2. HALA DICHTUNGEN UND ISOLIERTEILE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    1919: Ο Hans Langguth ιδρύει μια επιχείρηση για επίπεδες στεγανοποιήσεις. Σήμερα: Η έξυπνη ανάπτυξη εδραιώνει την επιχείρηση ως έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές στον τομέα της τεχνολογίας στεγανοποίησης και μόνωσης, καθώς και καινοτομικών λύσεων συστήματος για τη διαχείριση της θερμότητας. Αύριο: Έχουμε ακόμη μεγάλες φιλοδοξίες. Αφετηρία μας είναι η ολοκληρωμένη λύση από: - θερμοαγώγιμα υλικά - λύσεις διαχείρισης της θερμότητας THERMACORE - μονωτικές μεμβράνες και υλικά στεγανοποίησης - διαχείριση της στερέωσης - παροχή συμβουλών και Engineering - σχεδίαση προϊόντων, επεξεργασία υλικών, προσανατολισμένη στη διαδικασία παράδοση από την αρχή έως την ολοκλήρωση του έργου. Ζούμε και εργαζόμαστε με βάση ένα απλό σύστημα: από την ιδέα του έργου και την έναρξη της ανάπτυξης έως την ωρίμανση για μαζική παραγωγή και την παράδοση του προϊόντος, ο ορισμός και ο έλεγχος αποτελούν αδιαπραγμάτευτες παραμέτρους. Ταυτόχρονα ελέγχουμε τους συνεργάτες μας εξίσου τακτικά όπως και τις δικές μας πιστοποιήσεις με προβλεπτικό τρόπο και τις βελτιώνουμε συνεχώς.

  3. GERHARD STOLL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως οικογενειακή επιχείρηση παράγουμε και διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας στο Pforzheim τορναριστά εξαρτήματα, τυποποιημένα εξαρτήματα και ημιτελή προϊόντα συστήματα σύνδεσης, ρευστών υλικών, συναρμολόγησης και παραγωγής. Η κύρια εξειδίκευσή μας συνίσταται στην παραγωγή τορναριστών εξαρτημάτων, μεταξύ άλλων, για τη βιομηχανία αυτοκινήτων , την ηλεκτρική βιομηχανία και τη βιομηχανία επεξεργασίας πλαστικών. Με την τεχνογνωσία μας από πέντε δεκαετίες είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης για εξαρτήματα DIN και εξατομικευμένες λύσεις. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτή διασφαλίζεται με συνεπή και ολοκληρωμένη διαχείριση της ποιότητας με τη βασική αρχή της συνεχούς βελτίωσης. Τα προϊόντα, οι διεργασίες και οι διαδικασίες εργασίας μας ελέγχονται συνεχώς στο πλαίσιο αυτό. Σύμφωνα με το σύνθημά μας «Ποιότητα από το 1961» στηριζόμαστε όχι μόνο στη δική μας τεχνογνωσία, π.χ., με εσωτερική κατάρτιση και μετεκπαίδευση και εσωτερικές προτάσεις, αλλά δραστηριοποιούμαστε και εξωτερικά στον τομέα Total-Quality-Management.

  4. KRÄUTERHAUS SANCT BERNHARD KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε συνεργάτες για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, ανάπτυξη και κατά παραγγελία παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής! Από το 1903, η επωνυμία Sanct Bernhard δεν διακρίνεται μόνο για τα υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικά φυσικά θεραπευτικά μέσα, συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα περιποίησης σώματος που διαθέτουμε στην αγορά με τα εμπορικά σήματα „Sanct Bernhard“, „Sanct Bernhard Sport“ και „Sanct Bernhard tierlieb“. Παραγωγή κατά παραγγελία Made in Germany - Η επωνυμία Sanct Bernhard συνεπάγεται ποιότητα Made in Germany - Αυτό τεκμηριώνουν χιλιάδες ικανοποιημένων πελατών στα ηλεκτρονικά μας καταστήματα. Πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας για ανώτερης κατηγορίας πρώτες ύλες. Η μεγάλη εμπειρία, οι εκπαιδευμένοι συνεργάτες, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας για την ολοκληρωμένη ασφάλεια των τροφίμων, καθώς και οι ανώτερης κατηγορίας πρώτες ύλες μάς παρέχουν τη δυνατότητα να παράγουμε πρώτης τάξεως προϊόντα και με τη δική σας ετικέτα! Κατά παραγγελία παραγωγή και μικρών ποσοτήτων - Τι είναι αυτό που μας διακρίνει από όλους τους άλλους κατά παραγγελία παραγωγούς συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών και ζωοτροφών; Διαθέτουμε επίσης κατά παραγγελία παραγωγή μικρών ποσοτήτων και για νέες επιχειρήσεις. Αξιοποιήστε την ευκαιρία να ξεκινήσετε με μικρές ποσότητες χαμηλού κόστους για να παρουσιαστείτε και να εδραιωθείτε έτσι στην αγορά. Κατά παραγγελία παραγωγή μικρών ποσοτήτων ήδη από 2.000 τεμάχια. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις απαιτήσεις του προϊόντος σας. Θα σας παράσχουμε ευχαρίστως συμβουλές!

  5. W. DIMER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η W. Η Dimer GmbH είναι μια καινοτομική μικρομεσαία επιχείρηση με εμπειρία άνω των 80 ετών στον τομέα της επεξεργασίας του χαρτοβάμβακα και των αφρωδών υλικών. Ο αναγνωρισμένος συνεργάτης των πελατών μας αναπτύσσουμε και παράγουμε προσαρμοσμένες λύσεις προϊόντων και συσκευασίας από χαρτοβάμβακα/Tissue, αφρώδη υλικά PUR, αφρώδη υλικά PE, αφρώδη υλικά δικτυωμένου PE, αφρώδη υλικά PA και σπογγώδες καουτσούκ. Εκτός αυτού είμαστε κατασκευαστής σύνθετων αφρωδών υλικών, διαμορφωμένων τεμαχίων από σύνθετο αφρώδες υλικό, οδοντιατρικών πετσετών και απορροφητικών ενθέτων για τρόφιμα. Ως εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα του χαρτοβάμβακα και των αφρωδών υλικών εργαζόμαστε για πελάτες από εντελώς διαφορετικούς κλάδους: μεταξύ αυτών επιχειρήσεις από τους τομείς της φαρμακοβιομηχανίας, των τροφίμων, της ιατρικής και της ιατρικής τεχνολογίας, της κατασκευής μηχανημάτων και εργαλείων, της βιομηχανίας οχημάτων, της ηλεκτρονικής βιομηχανίας, της τεχνολογίας φίλτρων, της προστασίας μεταφορών και της επιπλοποιίας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001 (διαχείριση ποιότητας), ISO 14001 (διαχείριση περιβάλλοντος), ISO 15593 (συσκευασία τροφίμων - διαχείριση υγιεινής).

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SCHWER PRÄZISION GMBH

    Γερμανία

    Η Schwer Präzision GmbH παράγει στο Denkingen της Σουηβίας και στο Rodeneck του Νότιου Τυρόλου τορναριστά εξαρτήματα ακριβείας και τεχνικά προϊόντα άριστης ποιότητας. Οι πελάτες μας από διάφορους κλάδους εμπιστεύονται την εμπειρία, της εξειδίκευση και τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής της εταιρείας μας. Σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN EN ISO 9001: 2015. Με υπερσύγχρονες αυτόματες μηχανές τόρνου μικρού και μεγάλου μήκους CNC παράγουμε τορναριστά εξαρτήματα από όλα σχεδόν τα υλικά με ολοκληρωμένη επεξεργασία. Υπερσύγχρονες μηχανές φρέζας 4 αξόνων. Για την περαιτέρω επεξεργασία διαθέτουμε πολυάριθμες συμβατικές μηχανές τόρνου. Διαθέτουμε όλες τις δυνατότητες μετεπεξεργασίας, όπως κυλίνδριση, κοπή, υγρή λείανση, λείανση, βούρτσισμα, σπειροτόμηση και διαμόρφωση. Παρέχουμε επεξεργασία, όπως, π. χ.: γαλβανιζέ επιφάνειες, θερμική επεξεργασία, ανοδίωση, βαφή, επιγραφή λέιζερ

  2. DE-PACK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καινοτομικές συσκευασίες και ανάπτυξη προϊόντων βάσει των προδιαγραφών του πελάτη: KLT, πλαστικά δοχεία, συσκευασίες από αφρώδες υλικό, συσκευασίες EPS και EPP, συσκευασίες βαθιάς κοίλανσης, συσκευασίες HKP, συσκευασίες με θήκες, ESD/VC Βασικός στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας! Αναπτύσσουμε καινοτομικές λύσεις και συσκευάζουμε τα προϊόντα σας για ασφαλή μεταφορά, με βελτιστοποίηση του όγκου, οικονομικά αποδοτικά και όλα αυτά με θετική εμφάνιση. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές για ό, τι αφορά στη συσκευασία των προϊόντων σας: - συσκευασία από αφρώδες υλικό - φορείς μικρών φορτίων (KLT) - πλαστική συσκευασία - συσκευασία στερέωσης - συσκευασίες από κυματοειδές χαρτόνι, συμπαγές χαρτόνι και ξύλο - ειδικά είδη συσκευασίας ESD /VCI Οι υπηρεσίες μας - Ανάπτυξη συσκευασιών και τεχνική τεκμηρίωση 2D και 3D - Δοκιμή πτώσης κατά DIN 22248 με τεκμηρίωση - Συσκευασίες κατά παραγγελία - Διαχείριση αποθήκης με παραδόσεις «Just inTime»