• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δαπεδο

Αποτελέσματα για

Δαπεδο

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. EUGEN LÄGLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η LÄGLER® είναι αξιόπιστος συνεργάτης για επαγγελματίες κατασκευαστές δαπέδων. Οι τεχνικές καινοτομίες και τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας μάς έχουν αναδείξει στον παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή μηχανών λείανσης παρκέ. Στο πλαίσιο αυτό δεν είναι καθοριστικό μόνο το τεχνικό προβάδισμα, αλλά και το όφελος που προκύπτει από αυτό. Αυτό το γνωρίζουν οι πελάτες μας και από αυτό αποκομίζουν οφέλη. Με τα προϊόντα που αναπτύσσουμε και με τα συστήματα μηχανών μας θέτουμε εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια πρότυπα στον τομέα λείανσης δαπέδων με επαναστατικό τρόπο. Οι πρωτοπόρες καινοτομίες της εταιρείας μας, όπως τα συστήματα λείανσης ταινίας, τα φυγοκεντρικά συστήματα και τα συστήματα λείανσης τριών δίσκων, θέτουν διεθνώς πρότυπα.

  2. MOTT MOBILE SYSTEM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Mott Mobile Systeme είναι εξειδικευμένη επιχείρηση για κινητές εξέδρες & συστήματα. Εδώ και πολλά χρόνια, η επωνυμία Mott είναι συνώνυμη με τα κινητά βάθρα, τις κερκίδες και τις εξέδρες στους τομείς του αθλητισμού, των εκδηλώσεων, των συναυλιών και των παραστάσεων. Καθώς και με πτυσσόμενα τραπέζια και καθίσματα, ιδανικά για συμβούλια, για τη γαστρονομία και για κάθε είδους εκδηλώσεις. Τα προϊόντα μας είναι γνωστά για την υψηλή ποιότητα Made in Germany, την απλή λειτουργία και τις πολύπλευρες δυνατότητες εφαρμογής. Στο δικό μας τμήμα ανάπτυξης προϊόντων δημιουργούμε σε σύγχρονους σταθμούς εργασίας CAD τρισδιάστατα τα προϊόντα μας. Εδώ πραγματοποιούνται σε μόνιμη βάση βελτιώσεις και βελτιστοποιήσεις προϊόντων χάρη στην εμπειρία μας δεκαετιών ως κατασκευαστές εξεδρών καθώς και τις πολλές εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών που έχουμε αντιμετωπίσει από την ίδρυση της εταιρείας μας. Όλα τα προϊόντα στη Mott ελέγχονται συνεχώς και οι λειτουργίες μετεξελίσσονται με μελετημένο τρόπο και κατά περίπτωση.

  3. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1968 και στο μεταξύ στη δεύτερη γενιά δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των χημικών απορρυπαντικών για επαγγελματικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Από το 2001 διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001 και DIN EN 14001 (διαχείριση ποιότητας και περιβάλλοντος). Θεωρούμε ότι είμαστε μια επιχείρηση λύσεις προβλημάτων για εντελώς διαφορετικές εργασίες και εφαρμογές καθαρισμού και προμηθεύουμε βιομηχανικές επιχειρήσεις κάθε είδους, κλάδους της βιοτεχνίας, καθώς και την αυτοκινητοβιομηχανία και τους προμηθευτές της. Έχουμε εξειδικευτεί σε οικολογικά συστήματα καθαρισμού, ιδίως σε υδατοδιαλυτά απορρυπαντικά υπερήχων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερα από 80 απορρυπαντικά για τον καθαρισμό με υπερήχους, τον καθαρισμό με εμβάπτιση, ψεκασμό και ριπή, το χειρωνακτικό καθαρισμό και τη λείανση (λείανση με περιστρεφόμενο τύμπανο). Ειδικά προϊόντα, όπως μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, διαλύτες, αντιαφριστικά κλπ. συμπληρώνουν το πρόγραμμα προϊόντων μας. Κατά περίπτωση απευθυνόμαστε σε κατάλληλους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού υψηλής ποιότητας.

  4. HOLCIM TECHNICAL SOLUTIONS AND PRODUCTS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Holcim Technical Solutions and Products GmbH είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην παραγωγή, στην επεξεργασία και στη διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας από καουτσούκ. Η γνώση που απορρέει από αυτήν την παράδοση σε συνδυασμό με τη δέσμευση για άριστη ποιότητα σε όλους τους τομείς, καθώς και ο σταθερός προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση εγγυώνται την περαιτέρω ενίσχυση της θέσης μας. Στο πλαίσιο των επιχειρηματικών μας τομέων των μειγμάτων, των προϊόντων σε μορφή διαδρόμου και των αεροπορικών δαπέδων παρέχουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και λύσεων υψηλής ποιότητας. Θεωρούμε την εστίαση στον πελάτη ως τη βάση για καλές και μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Η αναγνωρισμένη ποιότητα των προϊόντων, η ασφαλής παράδοση κει μαι εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης είναι περαιτέρω εργαλεία για την κοινή επιτυχία με τους εταίρους μας. Με την καλλιεργούμενη εντατική επαφή με τους πελάτες, καθώς και με την ανάπτυξη και την παραγωγή στο εργοστάσιο του Mannheim (Engineered and Made in Germany) διασφαλίζουμε γρήγορες και αποδοτικές λύσεις προβλημάτων στο πνεύμα των πελατών μας. Ανάπτυξη και παραγωγή στη Γερμανία

  5. SOLIDIAN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση, η solidian αναπτύσσει και παράγει μη μεταλλικούς οπλισμούς από ίνες άνθρακα, υάλου και βασάλτη. Διατίθενται οπλισμοί σε μορφή ράβδων ή πλεγμάτων. Τα πεδία εφαρμογής των οπλισμών της εταιρείας μας εκτείνονται από πλάκες πρόσοψης, την κατασκευή γεφυρών ή θαλάσσιων κτιρίων, έως εξυγιάνσεις. Η solidian σάς παρέχει κατά περίπτωση υποστήριξη σε κάθε βήμα ενός έργου: αρχίζοντας από την παροχή συμβουλών εφαρμογής έως τη διαστασιολόγηση των οπλισμών και την παροχή βοήθειας απευθείας στο εργοτάξιο. Στο δικό μας εργαστήριο ελέγχου προσδιορίζουμε επίσης τις αναγκαίες για το δικό σας κατασκευαστικό έργο παραμέτρους. Με μια ομάδα 270 συνεργατών σε δύο μονάδες επεξεργαζόμαστε συναφείς με την πράξη λύσεις για τους πελάτες μας, για τα κτίρια και τις κατασκευές του αύριο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LAUPHEIMER KOKOSWEBEREI GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LAUPHEIMER KOKOSWEBEREI GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει έδρα σε Laupheim, Γερμανία.

  2. ESTRICH BOSSERT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ESTRICH BOSSERT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει έδρα σε Kernen, Γερμανία.

  3. HINDERBERGER PROJEKTIERUNG V. AUSBAUSYSTEMEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HINDERBERGER PROJEKTIERUNG V. AUSBAUSYSTEMEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει έδρα σε Gschwend, Γερμανία.

  4. ALFRED GLOCKER KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALFRED GLOCKER KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παρκέ δάπεδα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  5. KORTE BAUTEILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KORTE Bauteile GmbH παράγει και διαθέτει κοίλα προφίλ σοβατεπί, προφίλ ποταμού και στάλαξης από πολυμερή ρητίνη. Τα προϊόντα μας: προφίλ αρμοκάλυπτρων, προφίλ προσόψεων, κοίλα προφίλ σοβατεπί, προφίλ ποταμού, εξυγίανση παλιών κτιρίων, οικοδομικά προφίλ, προϊόντα εξυγίανσης κτιρίων, συντήρηση σκυροδέματος, εξυγίανση σκυροδέματος, επίστρωση δαπέδων εποξειδικής ρητίνης, εξυγίανση βιομηχανικών δαπέδων, επισκευή μπαλκονιών, εξυγίανση κουζίνας, πλαστικά προφίλ, πλαστικά προφίλ για τον οικοδομικό κλάδο, εξυγίανση γεφυρών

  1. NORA SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η nora systems είναι παγκοσμίως κορυφαία επιχείρηση στην αγορά επιστρώσεων δαπέδου από καουτσούκ. Ως κατασκευαστής επιστρώσεων δαπέδου με έδρα και εγκαταστάσεις παραγωγή στη Γερμανία, η nora systems μπορεί να χρησιμοποιεί τον τίτλο «Made in Germany». Η ποιότητα και η άριστη εξυπηρέτηση, καθώς και η επιδίωξη της καινοτομίας, αποτελούν στοιχεία που διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην nora systems ως κατασκευαστής επιστρώσεων δαπέδου από καουτσούκ.

  2. SCHNEIDER BODEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHNEIDER BODEN GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

  1. HANS KLEINER HOLZFACHMARKT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS KLEINER HOLZFACHMARKT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - βιομηχανικά δάπεδα. Έχει έδρα σε Nusplingen, Γερμανία.

  2. FARBTRÄUME-VERTRIEB INH. RALF EULER

    Γερμανία

    Η εταιρεία FARBTRÄUME-VERTRIEB INH. RALF EULER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - βιομηχανικά δάπεδα. Έχει έδρα σε Durlangen, Γερμανία.

  3. LICHTIDEEN MIT STIL INH. ELFRIEDE SCHMID

    Γερμανία

    Η εταιρεία LICHTIDEEN MIT STIL INH. ELFRIEDE SCHMID, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτιστικά δαπέδου και επιτραπέζιες λάμπες. Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.

  4. DMD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DMD GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει έδρα σε Schliengen, Γερμανία.

  5. GEGGUS GMBH EINGANGSMATTENSYSTEME

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEGGUS GMBH EINGANGSMATTENSYSTEME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει έδρα σε Weingarten, Γερμανία.

  6. PTC PUR-TECHNIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PTC PUR-TECHNIC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός δαπέδων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επένδυση βιομηχανικών δαπέδων. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  7. TERRAGUIDE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TERRAGUIDE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει έδρα σε Hardt, Γερμανία.

  8. WOHNART NATÜRLICHE RAUMGESTALTUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WOHNART NATÜRLICHE RAUMGESTALTUNG GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παρκέ δάπεδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παρκε απο ξυλο και φελλο, και τριψιμο ξυλινων δαπεδων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. SKJ PARKETTPILOT SIMON JUNGHAHN

    Γερμανία

    Η εταιρεία SKJ PARKETTPILOT SIMON JUNGHAHN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παρκέ δάπεδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παρκε απο ξυλο και φελλο, και παρκε αντικε. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

  2. GOLDSCHMID GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOLDSCHMID GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παρκέ δάπεδα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. ALL IN ONE - IHR DIENSTLEISTER RUND UM HAUS, GARTEN & TECHNI

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALL IN ONE - IHR DIENSTLEISTER RUND UM HAUS, GARTEN & TECHNI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός δαπέδων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συναρμολόγηση επίπλων, τοποθετησεις κουζινων, και διαφραγματα για ψυκτικους εξοπλισμους και εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Bad Liebenzell, Γερμανία.

  4. WEISS DOPPELBODENSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEISS DOPPELBODENSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πατώματα και δάπεδα βιομηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπερυψωμένα δάπεδα, και Υπερυψωμένα δάπεδα. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  5. AERODURIT PUTZ- UND BETONTECHNOLOGIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AERODURIT PUTZ- UND BETONTECHNOLOGIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χρωματα - επενδυσεις τοιχων, ανακλαστική θερμομόνωση, αυτοεπιπεδουμενα δαπεδα, και συνδεσμοι για δαπεδα. Έχει έδρα σε Ostrach, Γερμανία.

  6. SPORT- UND FUSSBODENTECHNIK SÜD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPORT- UND FUSSBODENTECHNIK SÜD GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παρκέ δάπεδα. Έχει έδρα σε Ditzingen, Γερμανία.

  7. KEMMLER BAUSTOFFE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KEMMLER BAUSTOFFE GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλακακια επικαλυψης, φαγεντιανα πλακακια, πλακακια δαπεδου, και πλακακια μπανιου. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  8. ETIMEX TECHNICAL COMPONENTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ETIMEX TECHNICAL COMPONENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και αγωγοι για εγκαταστασεις εξαερισμου. Έχει έδρα σε Rottenacker, Γερμανία.

  9. BURKHARDT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BURKHARDT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, και Χύτευση πλαστικών υλικών. Έχει έδρα σε Vaihingen, Γερμανία.

  10. BECKER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BECKER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, και χυτευση με εγχυση πλαστικων. Έχει έδρα σε Hohentengen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Δαπεδο

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.234 Επιχειρήσεις