• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αεροθάλαμοι - σαμπρέλες

Αποτελέσματα για

Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. RIEGLER & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η RIEGLER & Co. KG είναι για πάνω από 80 χρόνια, καινοτόμος εταίρος στην τεχνολογία πεπιεσμένου αέρα και τις πνευματικές συσκευές, και πλέον ένας από τους κυριότερους προμηθευτές στη Γερμανία. Η γκάμα της περιλαμβάνει: Συσκευές συντήρησης, ενσωματωμένους ρυθμιστές πίεσης και φίλτρα, γράσο για πνευματικά, μετρητές πίεσης και θερμοκρασίας, βαλβίδες, βάνες ασφαλείας, κυλίνδρους, προστατευτικά σωλήνων, βαλβίδες ασφαλείας, συσκευές κενού, ταχυσυνδέσμους και συζεύκτες ασφαλείας, σιγαστήρες, βιδωτούς συνδέσμους και συνδετήρες, συσπειρωτήρες σωλήνων, ιμάντες σωλήνων, σωλήνες, πιστόλια ψεκασμού, ακροσωλήνια ασφαλείας και εξαρτήματα. Πάνω από 35.000 προϊόντα, από το Α ως το Ω. Στο πλαίσιο της καινοτομίας, εφαρμόζεται το πρόγραμμα RIEGLER SAFETY με εξαρτήματα ασφάλειας και την ενεργειακής αποδοτικότητας. Επιπλέον, η RIEGLER προσφέρει έτοιμες λύσεις για συστήματα και μεμονωμένες κατασκευές και είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για σύνθετες απαιτήσεις. Απλά, ευέλικτα και αξιόπιστα με εγγυημένη πληροφόρηση, ιδέες, μηχανική και δειγματοληψία.

  2. SCHMID & WEZEL GMBH, WERK HILSBACH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή και διάθεση εύκαμπτων αξόνων για: κατασκευή μηχανημάτων, συστήματα αεροσκαφών, ιατρική τεχνολογία, κηπουρική, κατασκευή αυτοκινήτων. Παράδοση αποκλειστικά προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, από μεμονωμένο τεμάχιο έως μεγάλες σειρές. Η BIAX Flexwellen είναι η δική σας μάρκα όταν χρειάζεστε εύκαμπτους άξονες υψηλής απόδοσης για διάφορα πεδία εφαρμογής. Εξατομικευμένη κατασκευή και παραγωγή ακριβείας με βάση υψηλά πρότυπα ποιότητα – από εμάς θα λάβετε μια μακροπρόθεσμη λύση, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Με βάση την άνω των 90 ετών εμπειρία αξιοποιούμε πολλές παραλλαγές BIAX, με τις οποίες μπορούμε να υλοποιούμε σε βραχυπρόθεσμη βάση σχεδόν κάθε απαίτηση του πελάτη. Αξιοποιήστε έτοιμες προς εγκατάσταση ολοκληρωμένες λύσεις, στις οποίες οι πυρήνες των αξόνων είναι ήδη συναρμολογημένοι με συνδέσμους άξονα, εύκαμπτους προστατευτικούς σωλήνες και συνδέσμους εύκαμπτου σωλήνα!

  3. GUMMIWARENFABRIK EMIL SIMON GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1934 κατασκευάζουμε εύκαμπτους σωλήνες και τεχνικά μέρη εύκαμπτων σωλήνων σε όλες τις ποιότητες ελαστομερών υλικών, με εσωτερική διάμετρο από 13 έως 2.000 mm και μήκη έως και 40 m για όλους τους κλάδους της βιομηχανίας. Από την αποκλειστική ενασχόλησή μας με την κατασκευή σπιράλ εύκαμπτων σωλήνων mandrel και τεχνικών μερών εύκαμπτων σωλήνων σε μηχανικά καλούπια και πρέσες προκύπτουν τα εξής 1.Πλεονεκτήματα: Μεγάλες δυνατότητες διαφοροποίησης ως προς την ποιότητα, το πάχος των τοιχωμάτων, τις βαθμίδες πίεσης και κενού και άλλα χαρακτηριστικά προϊόντος, εκδόσεις ειδικά κατασκευασμένες για συγκεκριμένους πελάτες, γρήγοροι χρόνοι απόκρισης σε αλλαγές των προϊόντων και τα εξής 2. Δυνατά σημεία: Μεγάλη ποικιλία προϊόντων λόγω της ενασχόλησής μας με μεμονωμένες ή σε σειρά κατασκευές, ειδικές εξελίξεις που χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό καινοτομίας, ταχύτητα και ευελιξία στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, ανταπόκριση στις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας, τήρηση εθνικών και διεθνών συστημάτων διασφάλισης ποιότητας, σύντομοι χρόνοι παράδοσης.

  4. AP ARMATUREN PROKSCH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AP ARMATUREN PROKSCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, ασφαλιστικές σφαιρικές βαλβίδες, Βιδωτές συνδέσεις σωλήνων, υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες, υδραυλικοι κυλινδροι, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, αντλιες με γραναζια, τορνευτα ειδη κιγκαλεριας, και Προσαρτήματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Schwaikheim, Γερμανία.

  5. INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από καουτσούκ, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Βάνες διακοπής, κρουνοποιια, Σύνδεσμοι από καουτσούκ, Συνδέσεις λάστιχου - μετάλλου, σωληνες απο καουτσουκ, σωληνες υψηλης πιεσης, και υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KARASTO ARMATURENFABRIK OEHLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KARASTO ARMATURENFABRIK OEHLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βάνες διακοπής, ασφαλιστικές σφαιρικές βαλβίδες, συμμετρικοί σύνδεσμοι για εύκαμπτους σωλήνες, σπειροειδεις σωληνες, και βανες νερου. Έχει έδρα σε Backnang, Γερμανία.

  2. FLUORTEK INC.

    Γερμανία

    Από το 1980, η FLUORTEK προμηθεύει τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές ιατρικών εργαλείων με εύκαμπτους σωλήνες ακριβείας. Είμαστε ειδικοί στην κατασκευή και στην ανάπτυξη εξωθημένων προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η ομάδα μας σάς συνοδεύει από την ανάπτυξη έως την παραγωγή και δίδει έμφαση σε γρήγορες και αποτελεσματικές ως προς το κόστος λύσεις. Κάθε εξώθηση είναι ένα προϊόν με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Ως ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές εύκαμπτων σωλήνων PTFE με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για την ιατρική βιομηχανία, η FLUORTEK διαθέτει μια μοναδική γκάμα εξωθημένων προϊόντων PTFE. Ως μια από λίγες σε ολόκληρο τον κόσμο επιχειρήσεις, η FLUORTEK εξωθεί μεγάλο αριθμό φθοροπολυμερών υλικών, όπως FEP, PFA, PCTFE, ETFE, PVDF, ECTEF και EFEP. Στο πλαίσιο αυτό λαμβάνουμε υπόψη τις χρωματικές επιθυμίες των πελατών, καθώς και ακτινοσκιερά πληρωτικά υλικά. Ως μια από λίγες σε ολόκληρο τον κόσμο επιχειρήσεις, η FLUORTEK εξωθεί μεγάλο αριθμό φθοροπολυμερών υλικών, όπως FEP, PFA, PCTFE, ETFE, PVDF, ECTEF και EFEP.

  3. GOODRIDGE GMBH

    Γερμανία

    Η Goodridge ιδρύθηκε το 1969 και έχει εξελιχθεί σε ένα παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή συστημάτων μεταφοράς υγρών υψηλής απόδοσης. Η Goodridge Deutschland GmbH διαθέτει προϊόντα μεταφοράς υγρών και υπηρεσίες παροχής συμβουλών για πελάτες στους τομείς ΚΑΕ, άμυνας, υψηλής απόδοσης και αγώνων αυτοκινήτου. Παράγουμε συστήματα σωλήνων και εύκαμπτων σωλήνων για πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Οι δικές μας ομάδες κατασκευής εργάζονται με βάση εξατομικευμένες απαιτήσεις και παρέχουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση από την πρόταση έως την παράδοση των έτοιμων εξαρτημάτων. Τα προϊόντα της Goodridge διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα και την τεχνικώς μέγιστη ακρίβεια σε κορυφαίες επιχειρήσεις της διεθνούς βιομηχανίας αυτοκινήτων, κατασκευών, γεωργικών μηχανημάτων, αεροπλοΐας και κινητήρων. Εκτός αυτού διαθέτουμε προϊόντα καταλόγου υψηλής απόδοσης (ταχυσύνδεσμοι, ψυγεία λαδιού, ρακόρ, εύκαμπτοι σωλήνες κλπ. ) μέσω διεθνούς αποστολής. Με εμπειρία πενήντα ετών και παγκόσμια παρουσία, η Goodridge παρέχει μια τεχνικώς ανώτερη και αποδοτική ως προς το κόστος λύση, η οποία μεγιστοποιεί τις δυνατότητες του δικού σας προϊόντος και σάς εξασφαλίζει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

  4. EISELE GMBH

    Γερμανία

    Η Eisele αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει ολομεταλλικούς συνδέσμους άριστης ποιότητας και κατά τις προηγούμενες δεκαετίες έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο προμηθευτή λύσεων σύνδεσης.

  5. EAP GROSSHANDELS GMBH ELEKTROTECHNISCHE ARTIKEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία EAP GROSSHANDELS GMBH ELEKTROTECHNISCHE ARTIKEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες. Έχει έδρα σε Dornhan, Γερμανία.

  1. APPLIED CRITICAL FLUIDS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία APPLIED CRITICAL FLUIDS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, και Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. BLUBBER OASE

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLUBBER OASE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στερεά καύσιμα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Καπνός και είδη καπνιστών, Στερεά καύσιμα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, και Καπνός και είδη καπνιστών. Έχει έδρα σε Berglen, Γερμανία.

  1. VENAIR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VENAIR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιλικόνες, Καουτσούκ - προϊόντα, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Σιλικόνες, Καουτσούκ - προϊόντα, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, και Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

  2. ARTCASA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARTCASA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, και Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες. Έχει έδρα σε Albershausen, Γερμανία.

  3. WOLF-TECHNIK EK - VK

    Γερμανία

    Η εταιρεία WOLF-TECHNIK EK - VK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Καουτσούκ - προϊόντα, Ελαστικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Καουτσούκ - προϊόντα, Ελαστικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ, και Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. AUTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου. Έχει έδρα σε Bad Bellingen, Γερμανία.

  5. MERLETT DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MERLETT DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  6. EBA PNEUMATIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EBA PNEUMATIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Καουτσούκ - προϊόντα, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Schwaikheim, Γερμανία.

  7. BFI BÖRZEL FLEXIBLE INDUSTRIEHEIZUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BFI BÖRZEL FLEXIBLE INDUSTRIEHEIZUNGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Καουτσούκ - προϊόντα, Ελαστικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Καουτσούκ - προϊόντα, Ελαστικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ, και Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες. Έχει έδρα σε Waghäusel, Γερμανία.

  8. SCHULER APPARATEBAU GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHULER APPARATEBAU GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Φυτά και λιπάσματα, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Φυτά και λιπάσματα. Έχει έδρα σε Pfullendorf, Γερμανία.

  1. BERND UNTERKOFLER LOC-LINE

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERND UNTERKOFLER LOC-LINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα, Ελαστικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Καουτσούκ - προϊόντα, Ελαστικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, και Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

  2. RALA HN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RALA HN GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, και Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  3. OPTUBUS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OPTUBUS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες. Έχει έδρα σε Salem, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

23 Επιχειρήσεις