• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αγορες χονδρικης πωλησης

Αποτελέσματα για

Αγορες χονδρικης πωλησης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. KRAFT TRENDMODE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία χονδρικού εμπορίου "Kraft Trendmode GmbH" δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια στον τομέα της εμπορίας ειδών μόδας. Οι κύριες δραστηριότητές μας είναι: εισαγωγή-εξαγωγή χονδρικής, αγορά και πώληση ειδών ένδυσης, υποδημάτων, εσωρούχων, υφασμάτων οικιακής χρήσης, κοσμημάτων, αξεσουάρ, στοκ κοσμημάτων και αρωμάτων γνωστών παραγωγών. Συνεργαζόμαστε με τομείς μόδας καταλόγου και διαθέτουμε μεικτά είδη στοκ, καθώς και μεμονωμένες παραγγελίας κατά 80-90% φθηνότερα από την τιμή καταλόγου. Παρέχεται η δυνατότητα αναζήτησης των εμπορευμάτων βάσει φωτογραφιών. Το σύνολο των εμπορευμάτων είναι καινούργια και με τη γνήσια συσκευασία. Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης και ιδιοκτήτες μικρών μπουτίκ και οίκων μόδας. Παρέχουμε μόνιμες συμβάσεις για διανομείς των μαρκών: Rinascimento, Kitana, Philipp Carat, Etincelle, Miss Miss, Apart, Speidel, Mustang, Bonita, Bondy, Teddy Lu και πολλών άλλων ευρωπαϊκών μαρκών.

  2. LIQUID-UNIVERSUM GMBH

    Γερμανία

    Η InnoSteam GmbH με έδρα το Weinstadt κοντά στη Στουτγάρδη είναι μια επιχείρηση διάθεσης και χονδρικού εμπορίου που επικεντρώνεται στην ευρωπαϊκή αγορά τροφίμων και ηλεκτρονικών τσιγάρων, καθώς και συναφών προϊόντων. Το φάσμα των υπηρεσιών της InnoSteam GmbH περιλαμβάνει ένα ευρύ πρόγραμμα προϊόντων και υπηρεσιών για εξειδικευμένα καταστήματα και χονδρική πώληση. Σε αυτά περιλαμβάνονται, μ. ά.: συστήματα πλήρωσης, ανάμειξης και συσκευασίας, συστήματα συνταγών, δοσιμέτρησης και ζύγισης, λύσεις εκτύπωσης και τοποθέτησης ετικετών, καθώς και η χονδρική πώληση (Online) πρώτων υλών, όπως νικοτίνη, γλυκερίνη και προπυλενογλυκόλη, καθώς και κενές φιάλες και καπάκια φιαλών για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές.

  3. ESCHENAUER & PARTNER IMMOBILIEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESCHENAUER & PARTNER IMMOBILIEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεσιτικό γραφείο, υπηρεσιες διαμεσολαβησης σε κτηματομεσιτικα θεματα, κτηματομεσιτικοί σύμβουλοι για αγορές και πωλήσεις, και αγορα πωληση και ενοικιαση ακινητων. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.