• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τροχοί

Αποτελέσματα για

Τροχοί

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΡΝΟ Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια είμαστε ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο εμπορικούς οίκους για εργαλεία ακριβείας για τη βιομηχανία τορναριστών εξαρτημάτων. Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε τανάλιες σύσφιξης, χιτώνια οδηγούς, χιτώνια σύσφιξης, συγκρατητήρες εργαλείων, κοπτικά ή άλλα εργαλεία για τον τόρνο σας, εμείς είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Σάς παρέχουμε ό, τι χρειάζεστε για το τορνάρισμα. Περισσότερα από 34.000 είδη αποθήκης σε μόνιμη βάση Με μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες στη Γερμανία και το δικό μας συνεργείο τροποποιήσεων και παραγωγής φροντίζουμε ώστε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις επιθυμίες του πελάτη. Με γρήγορο, εξειδικευμένο και αξιόπιστο τρόπο παραδίδουμε τις παραγγελίες προϊόντων από την αποθήκη εντός 24 ωρών. Και σε ό, τι αφορά στην ποιότητα μπορείτε να βασιστείτε σ' εμάς. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001. Η συνεχής βελτίωση των προϊόντων και των διαδικασιών μας συμβάλλουν στη σταθερή αύξηση της ικανοποίησης του πελάτη.

  2. WELL DIAMANTDRAHTSÄGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η well Diamantdrahtsägen ανέπτυξε πριν από περισσότερα από 33 χρόνια μια τεχνική πριονίσματος, η οποία έχει βοηθήσει περισσότερους από 1.200 πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο να επιτύχουν του επιθυμητούς στόχους τους. Τα αδαμαντοφόρα πριόνια σύρματος well εξασφαλίζουν λείες επιφάνειες με αιχμηρές ακμές πρακτικά σε κάθε υλικό. Τι χρησιμοποιούμενο «εργαλείο κοπής» είναι ένα σύρμα ανοξείδωτου χάλυβα με κόκκους διαμαντιού που είναι ενσωματωμένοι στο σύρμα. Αυτή η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία ενσωμάτωσης διασφαλίζει το μέγιστο βαθμό κοπτικής ικανότητας και τη μακρά διάρκεια ζωής του σύρματος. Το σύρμα τυλίγεται γύρω από ένα τύμπανο εγκαταστημένο σε έναν παλινδρομικό κινητήρα ακριβείας. Ανάλογα με το μέγεθος του πριονιού, το μήκος του σύρματος είναι από 10 έως 40 μέτρα. Η διάμετρός του κυμαίνεται μεταξύ 0, 10 και 0, 70 mm. Όλα τα πριόνια μας αξιοποιούν τη βαρύτητα και/ή βάρη ως μέθοδο για την επίτευξη και τη διατήρηση ομοιόμορφης ταχύτητας προώθησης. Εκτός αυτού, όλα τα πριόνια διαθέτουν σύστημα συνεχούς μεταβλητής ρύθμισης της ταχύτητας για το σύρμα.

  3. CPC EUROPA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η cpc Europa GmbH – Mechatronics στον τομέα της τεχνολογίας γραμμικής κίνησης είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για τη γραμμική τεχνολογία. Οι απαιτήσεις για γραμμικούς περιμετρικούς οδηγούς με σφαιρίδια είναι τόσο διαφορετικές όσο και οι εφαρμογές στους οποίους χρησιμοποιούνται. Οι γραμμικές κινήσεις αποτελούν σημαντικό στοιχείο των σύγχρονων εγκαταστάσεων παραγωγής. Τα δικά μας γραμμικά στοιχεία είναι προϊόντα υψηλής ακριβείας και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται στους διάφορους τομείς και κλάδους της κατασκευής μηχανημάτων.

  4. BW GUMMI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BW GUMMI GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνδεσμοι απο καουτσουκ, τροχοι απο ναιλον - καουτσουκ πολυουρεθανη, καουτσουκ - ημιτελη προϊοντα, και συνδεσμοι απο καουτσουκ για τροφιμα. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  5. KURZ KARKASSENHANDEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KURZ KARKASSENHANDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί για αυτοκίνητα και αεροσκάφη. Έχει έδρα σε Wendlingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WALTER BÜRKLE HANDELS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WALTER BÜRKLE HANDELS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί για αυτοκίνητα και αεροσκάφη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ζάντες οχημάτων, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ζάντες οχημάτων. Έχει έδρα σε Gammertingen, Γερμανία.

  2. MAFRA MAILE + HASS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAFRA MAILE + HASS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λειαντικοί τροχοί. Έχει έδρα σε Schutterwald, Γερμανία.

  3. FFB FÖRDER- UND HEBEZEUGE SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FFB FÖRDER- UND HEBEZEUGE SERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια διακίνησης αγαθών. Έχει έδρα σε Eberstadt, Γερμανία.

  4. BRAMMER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAMMER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  5. BELTING & SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BELTING & SERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Ilsfeld, Γερμανία.

  1. WERNER BIEMER WERKZEUGE-MASCHINEN-WÄLZLAGER INH.: THORSTEN BOCKSTALLER E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERNER BIEMER WERKZEUGE-MASCHINEN-WÄLZLAGER INH.: THORSTEN BOCKSTALLER E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Τροχοί και καρούλια, και Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  2. TECHNISCHES BÜRO SPÄTH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TECHNISCHES BÜRO SPÄTH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Κινητήρες με μειωτήρα στροφών. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  1. BESCHLE MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BESCHLE MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Τροχοί και καρούλια, και Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Volkertshausen, Γερμανία.

  2. BRAMMER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAMMER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, και Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  3. PIRTEK HEIDELBERG KAI BECKER E.K

    Γερμανία

    Η εταιρεία PIRTEK HEIDELBERG KAI BECKER E.K, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

  4. M & S TÜREN UND TORE VERTRIEBS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία M & S TÜREN UND TORE VERTRIEBS-GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Τροχοί και καρούλια, και Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Bisingen, Γερμανία.

  5. HBW WÄLZLAGER UND INDUSTRIEBEDARF

    Γερμανία

    Η εταιρεία HBW WÄLZLAGER UND INDUSTRIEBEDARF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, Έδρανα κύλισης, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, και Έδρανα κύλισης. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

  6. BIT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, Έδρανα κύλισης, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, και Έδρανα κύλισης. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  7. HSR NEUENSTEIN

    Γερμανία

    Η εταιρεία HSR NEUENSTEIN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Neuenstein, Γερμανία.

  8. KOSEIKO INDUSTRIETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOSEIKO INDUSTRIETECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε March Buchheim, Γερμανία.

  1. HADI GMBH INDUSTRIEVERTRETUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία HADI GMBH INDUSTRIEVERTRETUNGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Λεία έδρανα, Έδρανα κύλισης, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Λεία έδρανα, Έδρανα κύλισης, και Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  2. B&K ANTRIEBSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία B&K ANTRIEBSTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Gerstetten, Γερμανία.

  3. M&K ANTRIEBSTECHNIK BERND MAST

    Γερμανία

    Η εταιρεία M&K ANTRIEBSTECHNIK BERND MAST, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Καουτσούκ - προϊόντα, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, και Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει έδρα σε Sandhausen, Γερμανία.

  4. APS-LINEARTECHNIK E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία APS-LINEARTECHNIK E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, και Έδρανα κύλισης. Έχει έδρα σε Abtsgmünd, Γερμανία.

  5. MAUCH HYDRAULIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAUCH HYDRAULIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Dunningen, Γερμανία.

  6. TEPROMET GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TEPROMET GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  7. GSR GETRIEBESERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GSR GETRIEBESERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Αυτοκίνητα, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, και Αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Eppelheim, Γερμανία.

  8. JOACHIM KOPPENHÖFER

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOACHIM KOPPENHÖFER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανοκίνητα αμαξίδια διακίνησης αγαθών, Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, Διακίνηση - κυλιόμενος εξοπλισμός, Καρότσια και χειράμαξες, Μηχανοκίνητα αμαξίδια διακίνησης αγαθών, Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, Διακίνηση - κυλιόμενος εξοπλισμός, και Καρότσια και χειράμαξες. Έχει έδρα σε Altensteig, Γερμανία.

  9. EIMERT GMBH RÄDER, ROLLEN UND BESCHLÄGE

    Γερμανία

    Η εταιρεία EIMERT GMBH RÄDER, ROLLEN UND BESCHLÄGE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Τροχοί και καρούλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Τροχοί και καρούλια. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  10. ANTRIEBSTECHNIK FERRETTI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANTRIEBSTECHNIK FERRETTI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες, μεταφορικές, Κοχλίες και περικόχλια, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Αλυσίδες, μεταφορικές, Κοχλίες και περικόχλια, Τροχοί και καρούλια, και Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τροχοί

Αριθμός αποτελεσμάτων.

73 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ