• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οινοποίηση - μηχανές- εξοπλισμός και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Οινοποίηση - μηχανές- εξοπλισμός και εγκαταστάσεις - Γερμανία

Γερμανία
  1. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από την κοπή με ακριβές βάρος έως την ακριβή τοποθέτηση και συσκευασία αλλαντικών, κρέατος και τυριών: η Weber Maschinenbau είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων για εφαρμογές κοπής σε φέτες και συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων προμηθευτών για τη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων είναι πολυδιάστατη και παρέχει την τέλεια λύση για όλες τις χρήσεις και τα πεδία εφαρμογής. Είμαστε κορυφαία στην παγκόσμια αγορά επιχείρηση και κορυφαίος εργοδότης με περίπου 1.450 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο! Εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια, η Weber Maschinenbau παράγει πρωτοποριακά συστήματα για την επεξεργασία και την επιβελτίωση αλλαντικών, κρέατος, τυριών και άλλων τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων του ομίλου Weber με έδρα το Breidenbach της Έσσης και με 22 μονάδες σε 18 χώρες είναι εξαιρετικά πολυδιάστατη. Αυτόν το συνδυασμό ποιότητας και τεχνογνωσίας εμπιστεύονται ικανοποιημένοι πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

  2. ECKARDT SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το θεμέλιο για τη σημερινή μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρησή μας τέθηκε από τους δύο διευθύνοντες συμβούλους Manfred Eckardt & Thomas Eckardt. Το 2002, η επιχείρησή μας που διακρίνεται πάντοτε για την αξιοπιστία, την καλή εξυπηρέτηση, τη διάρκεια και την ανάπτυξη, γιόρτασε την 25η επέτειό της. Στα μέσα του 2001 έφυγε από τη ζωή ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μας Manfred Eckardt. Λίγο αργότερα, το Μάρτιο του 2002, το ακολούθησε αιφνιδίως ο υιός του Thomas Eckardt, οπότε και η διεύθυνση της εταιρείας μας άλλαξε στα μέσα του 2002. Η κυρία Beate Eckardt ήταν έκτοτε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας (Μάρτιος 2002 έως το Μάιο 2005). Από την 01.06.2005, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Eckardt & Sohn GmbH είναι ο κύριος Axel Eckardt που συνεχίζει να διευθύνει την εταιρεία όπως και προηγουμένως. Η εταιρεία Eckardt & Sohn δραστηριοποιείται σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Χάρη στην εξαιρετικά εκτενή γκάμα προϊόντων και στη μακρόχρονη εμπειρία, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκρίνεται πάντοτε στις ειδικές επιθυμίες των πελατών.

  3. HOREITECH RALF BLÄSING

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOREITECH RALF BLÄSING, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, και Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης. Έχει έδρα σε Strausberg, Γερμανία.

  4. SPS SCHRÖTERS

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPS SCHRÖTERS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, και Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Dessau, Γερμανία.

  5. MARKUS FUCHS

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARKUS FUCHS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός, Πυροσβεστικός εξοπλισμός και οχήματα, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός, και Πυροσβεστικός εξοπλισμός και οχήματα. Έχει έδρα σε Gräfelfing, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NOVACOM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NOVACOM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανυψωτικά συστήματα, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλικά έμβολα, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Ανυψωτικά συστήματα, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλικά έμβολα, και Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

  2. SCHLAUCHTECHNIK PINNEBERG OSTERFELD E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHLAUCHTECHNIK PINNEBERG OSTERFELD E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Pinneberg, Γερμανία.

  3. ALFAGOMMA GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALFAGOMMA GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

  4. STREAMWARE OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STREAMWARE OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, και Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Teningen, Γερμανία.

  5. DJN DWERLKOTTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DJN DWERLKOTTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Αντλίες, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Αντλίες. Έχει έδρα σε Neuenkirchen-Vörden, Γερμανία.

  1. ELEKTRO REIF KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELEKTRO REIF KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Αντλίες, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Αντλίες. Έχει έδρα σε Zwiesel, Γερμανία.

  2. PUMPENTECHNIK THEISINGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία PUMPENTECHNIK THEISINGER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Αντλίες, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Αντλίες. Έχει έδρα σε Würzburg, Γερμανία.

  1. VM INDUSTRIETECHNIK UG

    Γερμανία

    Η εταιρεία VM INDUSTRIETECHNIK UG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Αυτόματη πλοήγηση- εξοπλισμός, Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, Αισθητήρες, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Αυτόματη πλοήγηση- εξοπλισμός, Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, και Αισθητήρες. Έχει έδρα σε Ilsenburg Ot Darlingerode, Γερμανία.

  2. HOBBYTHEKE RHEINHESSEN-NAHE ANETTE U. DIPL. AGRARING (FH) MICHAEL PFEUFER GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOBBYTHEKE RHEINHESSEN-NAHE ANETTE U. DIPL. AGRARING (FH) MICHAEL PFEUFER GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί αμπελουργίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός αμπελουργίας, και Μηχανές και εξοπλισμός αμπελουργίας. Έχει έδρα σε Sprendlingen, Γερμανία.

  3. IMSTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMSTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Πληροφορική - λογισμικά, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Klein-Winternheim, Γερμανία.

  4. WERNERT-PUMPEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERNERT-PUMPEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Solingen, Γερμανία.

  5. DESMI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DESMI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Αντλίες, Αντλίες με γρανάζια, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Αντλίες, και Αντλίες με γρανάζια. Έχει έδρα σε Seevetal, Γερμανία.

  6. SOMMER PUMPEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SOMMER PUMPEN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, και Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Bottrop, Γερμανία.

  7. MOTRON STEUERSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOTRON STEUERSYSTEME GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτροχιές και συρώμενα πλαίσια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Αυτόματη πλοήγηση- εξοπλισμός, γραμμικοι οδηγοι, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Αυτόματη πλοήγηση- εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Heßdorf, Γερμανία.

  8. LIMACO HANDELS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIMACO HANDELS-GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Weiterstadt, Γερμανία.

  1. KLASCHKA INDUSTRIETECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLASCHKA INDUSTRIETECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανυψωτικά συστήματα, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Ανυψωτικά συστήματα, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Quedlinburg, Γερμανία.

  2. UNIMATIC AUTOMATIONSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία UNIMATIC AUTOMATIONSSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές χύτευσης μετάλλων μέσω φυγοκέντρισης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Grub Am Forst, Γερμανία.

  3. SMETS TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SMETS TECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

  4. FINKE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FINKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, Δοσομέτρηση - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, και Δοσομέτρηση - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Detmold, Γερμανία.

  5. AXXOM SOFTWARE AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία AXXOM SOFTWARE AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

  6. GEBR. BECKER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEBR. BECKER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, και Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Apolda, Γερμανία.

  7. WOLFERSTÄDTER

    Γερμανία

    Η εταιρεία WOLFERSTÄDTER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, και Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Groß-Gerau, Γερμανία.

  8. MAL MASCHINEN- UND ARMATURENSERVICE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAL MASCHINEN- UND ARMATURENSERVICE GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Lubmin, Γερμανία.

  9. INDUSTRIEVERTRETUNG DOLL

    Γερμανία

    Η εταιρεία INDUSTRIEVERTRETUNG DOLL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, και Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Nordrach, Γερμανία.

  10. WESER-EMS-HYDRAULIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WESER-EMS-HYDRAULIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οινοποίηση - μηχανές- εξοπλισμός και εγκαταστάσεις - Γερμανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

230 Επιχειρήσεις

Kατηγορια