• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός

ΓερμανίαΜάϊντς και Ρηνανία - Παλατινάτο
  1. BEYER-MIETSERVICE KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEYER-MIETSERVICE KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Roth-Heckenhof, Γερμανία.

  2. J. LAMBERT & SÖHNE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία J. LAMBERT & SÖHNE GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Σπορά και φύτευση - εξοπλισμός, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, και Σπορά και φύτευση - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Trier, Γερμανία.

  3. GEBR. HAUK OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEBR. HAUK OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, και Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Ludwigshafen, Γερμανία.

  4. BLUMEN HERTHA KRAMER INH. FLORISTMEISTER KARL MISTLER E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLUMEN HERTHA KRAMER INH. FLORISTMEISTER KARL MISTLER E.K., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mutterstadt, Γερμανία.