• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γαλακτοκομεια- τυροκομεια - μηχανηματα και εξοπλισμος

Αποτελέσματα για

Γαλακτοκομεια- τυροκομεια - μηχανηματα και εξοπλισμος

ΓαλλίαΤουλούζη και Κεντρικά Πυρηναία
  1. ROUSSEL INOX

    Γαλλία

    Η εταιρεία ROUSSEL INOX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές για την παραγωγή τυριού, μηχανηματα επεξεργασιας γαλακτος, εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης μαλακων τυριων, Μηχανές για την παραγωγή τυριού, και εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης σκληρων τυριων. Έχει έδρα σε Creissels, Γαλλία.

  2. SARL JPS LAIT

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL JPS LAIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, και ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει έδρα σε Lezat Sur Leze, Γαλλία.

  3. FEX

    Γαλλία

    Η εταιρεία FEX, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Albi, Γαλλία.

  4. FROM INOX

    Γαλλία

  5. SARL MIDI PYRENEES INOX

    Γαλλία