• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τροφιμα

Αποτελέσματα για

Τροφιμα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. JEAN GAZIGNAIRE S.A.S.

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Εταιρεία GAZIGNAIRE κατασκευάζει από το 1865 αρωματικά συμπυκνωμένα εκχυλίσματα και φυσικά ή βιολογικά αρώματα με ειδικότητα στην παραγωγή εκχυλισμάτων βανίλιας, κακάο, καφέ και κουκιά tonka. Εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, εξάγουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο για τους πελάτες μας στην βιομηχανία τροφίμων, αρωμάτων, καλλυντικών ή ακόμα και σε διανομείς συστατικών, από 5 κιλά ως μερικούς τόνους.

  2. HUBCYCLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Hubcycle είναι μια startup εταιρεία η οποία ανέπτυξε μια δομή upcycling με βάση τα φυτά, ανακυκλώνοντας συνεπώς απορρίματα (φλούδες φρούτων και λαχανικών ή πίτες από λιναρόσπορους, π.χ.) και προσφέροντας τα σε άλλες βιομηχανίες για χρήση. Στόχος της είναι να δημιουργήσει έναν πραγματικό βιώσιμο παγκόσμιο δίκτυο, όπου η παραγωγή υποπροϊόντων θα μπορεί να ικανοποιεί την ζήτηση καθαρών και υπεύθυνων φυτικών συστατικών. Η Hubcycle συγκεντρώνει τις βιομηχανίες που δεν καταναλώνουν το ίδιο μέρος ενός φυτού αξιοποιώντας τα διατροφικά και φυτικά απορρίματα σε καινότομες πρώτες ύλες για τα προϊόντα διατροφής και ατομικής φροντίδας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

  3. SÉLECTARÔME

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SELECTAROME εξειδικεύεται στην κατασκευή χρωστικών ουσιών για τρόφιμα εδώ και 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα φυσικών αρωματικών ουσιών για τρόφιμα σε υγρή μορφή ή σε σκόνη, χρωστικές ουσίες τροφίμων, αρτυματικές ουσίες για ηλεκτρονικά υγρά καθώς και πρόσθετες ουσίες και ουσίες υφής. Εφοδιάζουμε διανομείς για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, παρασκευαστές παγωτών, κέτερινγκ, εστιάτορες ή παρασκευαστές που μας εμπιστεύθηκαν με την πάροδο του χρόνου. Με συνεχή πρόκληση για μας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, έχουμε επεκτείνει τη σειρά προϊόντων μας να ανταποκριθούμε σε μια μεταβαλλόμενη αγορά. Χάρη στην ιδανική μας θέση στην πόλη Γκρας, τα αρωματικά φυτά επωφελούνται από το ευνοϊκό κλίμα της Προβηγκίας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στους ελέγχους των παραγωγικών διαδικασιών ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις ποιότητας του επαγγέλματος μας. Η ομάδα μας προσφέρει την τεχνογνωσία της για να ικανοποιήσει το συντομότερο δυνατόν τις απαιτήσεις σας.

  4. SAS MERCURYA TRADING

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Σας προμηθεύουμε σε: Ελαιώδη, Ηλιέλαιο, Κόλζα, Σόγια, Αραβόσιτος, Canola. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, σκόνες, Ευρωπαϊκή παραγωγή UHT καθώς και γεωργικούς συνεταιρισμούς. Διαθέτουμε τα εμπορικά σήματα: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, επιχείρηση τροφίμων, με έδρα στην Νίκαια στην μυθική λεωφόρος Promenade des Anglais, που βρίσκεται στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Δεν είμαστε πολυεθνική, αλλά μια επιχείρηση κοινωνικά υπεύθυνη που στηρίζει την ανάπτυξη των κοινοτήτων με τις οποίες συνεργαζόμαστε, κυρίως στην Αφρική και στις αναπτυσσόμενες χώρες.Πράγματι, φροντίζουμε όσο γίνεται ώστε να αποκτήσουμε βιώσιμες σχέσεις με τους πελάτες μας αλλά και με τους προμηθευτές μας κατανοώντας τις επιθυμίες τους, τηρώντας μια συνεργασία μαζί τους με βάση την ισότητα και τον σεβασμό. Δεν είμαστε παραγωγοί αλλά δίνουμε παραγγελίες, έτσι διαθέτουμε τα ιδιόκτητα μας σήματα. Επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τους παραγωγούς με τους οποίους επεξεργαζόμαστε μια αυστηρή συγγραφή υποχρεώσεων. Η Mercurya France δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο να προσφέρει στους πελάτες της μια ποιοτική εξυπηρέτηση. Πράγματι, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις ταχύτητας και ευελιξίας του διεθνές εμπορίου, φροντίζουμε ώστε να ικανοποιήσουμε βέλτιστα τις ανάγκες τους. 'Ετσι με βάση την μεγάλη μας πείρα στο πεδίο, δημιουργήσαμε το ρητό μας: « Να κάνουμε τα πράγματα σωστά και να το διαδώσουμε ».

  5. SML IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SML IMPORT EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρύζι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Πλαστικές συσκευασίες, Φρούτα αποξηραμένα, Αποξηραμένα φρούτα, ασιατικές κουζίνες, μακρυκοκκο ρυζι, Συσκευασίες για τρόφιμα, ταϊλανδεζικο ρυζι, και πλαστικό κουτί. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PROGRESS SILICONES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η PROGRESS SILICONES ειδικεύεται στην παραγωγή εξαρτημάτων από σιλικόνη και άλλα ελαστομερή για την βιομηχανία και τον ιατρικό κλάδο από το 1985. Η PROGRESS SILICONES σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται ανταλλακτικά από σιλικόνη για τις πιο απαιτητικές βιομηχανίες. Παραδείγματα τομέων : Τρόφιμα, πυρηνικός τομέας, καλλυντικά, αεροναυπηγική, φαρμακοβιομηχανία και βιοϊατρική. Από το τεμάχιο ως την μεγάλη σειρά, υλοποιούμε κάθε είδος εξαρτήματος με χύτευση, διπλή χύτευση, εξώθηση, συνεξώθηση, κατασκευή και κοπή. Ολες οι παραγωγές μπορούν να συνδυαστούν με ειδικές εργασίες σήμανσης και συσκευασίας, σύμφωνα με τη συγγραφή υποχρεώσεων. Κατέχουμε 2 λευκούς θαλάμους με συνολική επιφάνεια 550 τ.μ σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 7 και ISO 8, κατάλληλα για την κατασκευή ιατρικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Διαθέτουμε πιστοποιημένο κατά DIN EN ISO 9001 13485 σύστημα διαχείρισης ποιότητας

  2. SOMEXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  3. LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Από το 2016, η εταιρεία LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL εξειδικεύεται στη θαλάσσια μεταφορά εμπορευμάτων, κυρίως ελαίων (ηλιέλαιου, φοινικέλαιου, κραμβέλαιου...), ποτών, αλλά και κατεψυγμένων προϊόντων, όπως οστρακοειδών, ψαριών και κρέατος. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται και πραγματοποιεί διεθνείς μεταφορές κυρίως στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, και τη Δυτική Αφρική. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  4. ACANTHIS LABORATOIRE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εργαστήριο παρασκευής εξειδικευμένο σε ότι αφορά τα εκχυλίσματα φρέσκων βιολογικών φυτών γαλλικής χλωρίδας, το εργαστήριο Acanthis προσφέρει την τεχνογνωσία που διαθέτει στις επιχειρήσεις για να αναπτύξουν, στα μέτρα τους, την γκάμα των καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και διαιτητικών προϊόντων ή φυτικά εκχυλίσματα για λογαριασμό τρίτων. Διαμορφωτής του φυτικού περιβάλλοντος, το εργαστήριο Acanthis ελέγχει όλη την αλυσίδα ανάπτυξης ενός προϊόντος: από την εύρεση των πρώτων υλών, βιολογικής ή φυσικής προέλευσης και τοπικής παραγωγής κατά προτίμηση, μέχρι την παρασκευή και συσκευασία του τελικού προϊόντος στα μέτρα του πελάτη στους χώρους μας, στην καρδιά των ορεινών Άλπεων. Η ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης σας συνοδεύει στην σύνθεση, στα μέτρα σας, του προϊόντος, στην αναζήτηση των ενεργών φυτικών συστατικών και σας παρέχει συμβουλές όσον αφορά την τεχνική και νομοθετική πλευρά. Ο χώρος μας διαθέτει πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001 v 2015, παρασκευάζουμε τηρώντας τις αρχές της HACCP και τα πρότυπα BPF για καλλυντικά και φάρμακα.

  5. BISCOTTES ROGER

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Ο Roger Sarret, ο γιος του φούρναρη, παράγει παξιμάδια και προσφέρει μια ξεχασμένη αίσθηση, μια ευχαρίστηση του παρελθόντος πριν από τα χρόνια της στέρησης, για να μάθουμε και να τολμούμε να γιορτάσουν και πάλι εκείνες τις μικρές καθημερινές απολαύσεις. 65 χρόνια αργότερα, ο Roger είναι πάντα εκεί, με την πελατεία του, πιστός στην ποιότητα, έχει εξελιχθεί και η χειροποίητη παραγωγή έχει μεγαλώσει χωρίς να χάνει τα κριτήρια ποιότητας. Κατασκευάζουμε για μάρκες διανομέων ετικετών. Δημιουργία γκάμας πλήρους υπηρεσίας.

  1. LABORATOIRE PYC

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Το εργαστήριο PYC ασχολείται με την υπεργολαβία διαιτητικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής Γαλλικής προέλευσης. Κατά παραγγελία ανάπτυξη προϊόντων χωρίς ετικέτα, χωρίς γλουτένη ή vegan. Οι σκόνες είναι συσκευασμένες σε δοχεία, σακουλάκια, doypack ή στικ. Προσφέρει: σκόνες πλούσιες σε πρωτεΐνες, πρωτεϊνούχα σνακ, υποκατάστατα γεύματος, προϊόντα αθλητικής διατροφής, συμπληρώματα διατροφής (αδυνάτισμα, υγεία, διατροφικά καλλυντικά). Γαλλικής παραγωγής.Το εργαστήριο PYC είναι το διατροφικό τμήμα του Ομίλου SOLINA.

  2. IPSAGO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IPSAGO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουλούρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλμυρες φρυγανιες, οικολογικα τροφιμα, και οικολογικά μπισκότα. Έχει έδρα σε Aix-En-Provence, Γαλλία.

  1. FRDP

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRDP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  2. VALMAX FRANCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VALMAX FRANCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, γαλα σε σκονη, ελαια, Κραμβέλαιο, Έλαια φυτικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εκλεκτά προϊόντα delicatessen, και λάδι τροφίμων. Έχει έδρα σε Mougins, Γαλλία.

  3. LABORATOIRES PHYTOCEUTIC

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LABORATOIRES PHYTOCEUTIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπληρωματα διατροφης, βιολογικά συμπληρώματα διατροφής, και πώληση συμπληρωμάτων διατροφής μέσω διαδικτύου. Έχει έδρα σε Frejus, Γαλλία.

  4. SAS SPRAY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SAS SPRAY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλιελαια, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, φυτικα ελαια, και λάδι τροφίμων. Έχει έδρα σε Grimaud, Γαλλία.

  5. LEMEEBIO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LEMEEBIO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα υγιεινής διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη χειροτεχνίας, συμπληρωματα διατροφης, Είδη χειροτεχνίας, και σαπούνι με χαλέπι. Έχει έδρα σε Toulon, Γαλλία.

  6. L'OLIVERAIE DU CAP

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία L'OLIVERAIE DU CAP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιόλαδο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελαια, βιολογικα λαδια, ηλιελαια, και λάδι τροφίμων. Έχει έδρα σε La Seyne Sur Mer, Γαλλία.

  7. LA MIELLERIE CHAILAN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LA MIELLERIE CHAILAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέλι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα, εκλεκτά, Συμπληρώματα διατροφής, μελι ευκαλυπτου, μελι ακακιας, θυμαρισιο μελι, μελι καστανιας, μελι απο μεγαλο υψομετρο, μελι πορτοκαλιας, και βασιλικος πολτος. Έχει έδρα σε Thorame-Basse, Γαλλία.

  8. CONSUL'TRADE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CONSUL'TRADE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια φυτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλιελαια, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, λάδι τροφίμων, και μαγειρικα φυτικα ελαια. Έχει έδρα σε Auriol, Γαλλία.

  1. SAS VENTOUX EPEAUTRE

    Γαλλία

    Η SAS VENTOUX EPEAUTRE παράγει μικρός σίτος σπέλτα 100% γαλλικής προέλευσης (παραδοσιακή παραγωγή). Η εταιρεία παράγει και συλλέγει μικρός σίτος σπέλτα στην περιοχή όπου δημιουργήθηκε το δημητριακό αυτό (γύρω από τον όρο Ventoux, 'Άλπεις της άνω-Προβηγκίας, Drôme, Vaucluse). Ο σίτος σπέλτα καλλιεργείται εκ περιστροφής με αρωματικά φυτά ή χορτονομή, και έτσι δεν απαιτεί καμία πρόσθετη ουσία. Γεγονός που επιτρέπει μια εντελώς φυσική παραγωγή. Μετά από κάθε συγκομιδή, η αποθήκευσης των σπόρων πραγματοποιείται σε σιλό, χωρίς πρόσθετες ουσίες. 'Έπειτα ακολουθεί η αποφλοίωση που εμπλέκει απλά την αφαίρεση του φλοιού γύρω από τον σπόρο. Προκειμένου να καθαριστεί όσο καλύτερα η παραγωγή, ένα σύστημα αναρρόφησης θα αναλάβει να αφαιρέσει το δέμα και ότι είναι πιο ελαφρύ από τον σπόρο. Τα συστήματα διαλογής θα αφαιρέσουν ότι είναι μακρύτερο και μικρότερο από τον σπόρο. Τέλος, το οπτικό σύστημα διαλογής θα αφαιρέσει με ακρίβεια τους τελευταίους ανεπιθύμητους σπόρους. Το τελευταίο στάδιο συμπληρώνεται με τον ποιοτικό έλεγχο!

  2. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

    Γαλλία

    Η Algovital ειδικεύεται στην παρασκευή προϊόντων περιποίησης και βιολογικών καλλυντικών όπως έλαια, αλοιφές ή τζελ. Χάρη στα 40 χρόνια μας πείρα και στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι παραγωγοί αιθέριων ελαιών της Γαλλίας και όλου του κόσμου, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα σε αιθέρια έλαια 100% φυσικής προέλευσης, αγνά και πιστοποιημένα βιολογικά για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Τα προϊόντα μας προορίζονται για διάφορες εφαρμογές, όπως καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, ενεργειακά ποτά, φάρμακα, αρώματα και αρωματοθεραπεία. Τα έλαια μας συσκευάζονται σε μεταλλικά βαρέλια 1 κιλού ως 1 τόνο. Αναγνωρισμένος προμηθευτής, είμαστε σε θέση να σας συνοδέψουμε σε όλη την διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, από τις αρχικές μελέτες ως τους τελικούς αυστηρούς ελέγχους ποιότητας. Η ALGOVITAL επεμβαίνει δυναμικά από την πρώτη ύλη ως το τελικό προϊόν. Το εργαστήριο μας έρευνας και ανάπτυξης προσφέρει την τεχνογνωσία και την δημιουργικότητα του ώστε να σας συνθέσει ποιοτικά προϊόντα στα μέτρα σας.

  3. CONFIT DE PROVENCE

    Γαλλία

    Παρασκευαστής βιολογικών, διαιτητικών, ελαφρών μαρμελάδων καθώς και υπαίθρου. Με κύριο όνομα ή με τοπικές, εθνικές και διεθνείς μάρκες, εμφανίζονται τόσο σε GMS όσο και σε ειδικευμένα δίκτυα. Παράγουμε στο Puyricard περίπου 20.000 βαζάκια την ημέρα είτε πάνω από 1.500 τόνους/έτος. Παραδοσιακές μέθοδοι προετοιμασίας και παρασκευής μαρμελάδων. Προτείνουμε επίσης μία σειρά μαγειρικών συνοδευτικών "les Confits Gourmands". Με παρουσία στη SIAL στο Παρίσι.

  4. MOCHIRI

    Γαλλία

    Η εταιρεία MOCHIRI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παγωτά και γρανίτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιδόρπια γλασέ υψηλής ποιότητας, παγωμενα επιδορπια, ασιατικές κουζίνες, και κατεψυγμενα τροφιμα - παραγωγη. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

  5. ARSILAC

    Γαλλία

    Η εταιρεία ARSILAC, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί κάδοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψυχομενες δεξαμενες, χαλυβδινες δεξαμενες, κοντέινερ ανοξείδωτες δεξαμενές για τρόφιμα, και ανοξείδωτες δεξαμενές. Έχει έδρα σε Monteux, Γαλλία.

  6. TEXIFRANCE AVG

    Γαλλία

    Η εταιρεία TEXIFRANCE AVG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρωματική ουσία εκχυλίσματος βανίλιας, Φυσικά αρώματα για ζαχαροπλαστική, και Αρωματική ουσία βανίλιας. Έχει έδρα σε Montfavet, Γαλλία.

  7. TRUFFES CHAM'PAÏS

    Γαλλία

    Η εταιρεία TRUFFES CHAM'PAÏS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, εκλεκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τρουφες, Λευκές τρούφες, Μαύρες τρούφες, και μανιταρια. Έχει έδρα σε Bauduen, Γαλλία.

  8. NEV

    Γαλλία

    Η εταιρεία NEV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, εκλεκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικα προϊοντα, βιολογικο μελι, και καινοτομα προϊοντα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  9. GOURMET PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GOURMET PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Τρόφιμα, εκλεκτά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, παραγωγός τροφίμων, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Τρόφιμα, εκλεκτά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Arles, Γαλλία.

  10. SARL PMB

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL PMB, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασίες τροφίμων, Πλαστικές συσκευασίες, είδη συσκευασίας από χαρτόνι, και βιοαποικοδομήσιμες συσκευασίες. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τροφιμα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

173 Επιχειρήσεις