• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προιοντα με το μετρο

Αποτελέσματα για

Προιοντα με το μετρο

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. ACANTHIS LABORATOIRE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εργαστήριο παρασκευής εξειδικευμένο σε ότι αφορά τα εκχυλίσματα φρέσκων βιολογικών φυτών γαλλικής χλωρίδας, το εργαστήριο Acanthis προσφέρει την τεχνογνωσία που διαθέτει στις επιχειρήσεις για να αναπτύξουν, στα μέτρα τους, την γκάμα των καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και διαιτητικών προϊόντων ή φυτικά εκχυλίσματα για λογαριασμό τρίτων. Διαμορφωτής του φυτικού περιβάλλοντος, το εργαστήριο Acanthis ελέγχει όλη την αλυσίδα ανάπτυξης ενός προϊόντος: από την εύρεση των πρώτων υλών, βιολογικής ή φυσικής προέλευσης και τοπικής παραγωγής κατά προτίμηση, μέχρι την παρασκευή και συσκευασία του τελικού προϊόντος στα μέτρα του πελάτη στους χώρους μας, στην καρδιά των ορεινών Άλπεων. Η ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης σας συνοδεύει στην σύνθεση, στα μέτρα σας, του προϊόντος, στην αναζήτηση των ενεργών φυτικών συστατικών και σας παρέχει συμβουλές όσον αφορά την τεχνική και νομοθετική πλευρά. Ο χώρος μας διαθέτει πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001 v 2015, παρασκευάζουμε τηρώντας τις αρχές της HACCP και τα πρότυπα BPF για καλλυντικά και φάρμακα.

  2. CITINNOV

    Γαλλία

    Αναδιπλούμενοι ακροδέκτες με ανάπτυξη κατάλληλων εργαλείων διαχείρισης για την αποτελεσματική διαχείριση των άδειων προς τους δικαιούχους, την εκμετάλλευση και την συντήρηση του συστήματος. Η CITINNOV προσφέρει τα εξής οφέλη : την πείρα ενός εξειδικευμένου Γάλλου κατασκευαστή, αναγνωρισμένος εδώ και πάνω από 20 χρόνια στον χώρο των εξαγωγών/ εισαγωγών, μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ποιότητας, μια λύση στα μέτρα σας, προσαρμοσμένη στο περιβάλλον σας, κατάλληλα εργαλεία διαχείρισης που θα διευκολύνουν την οργάνωση σας.

  3. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

    Γαλλία

    Η Algovital ειδικεύεται στην παρασκευή προϊόντων περιποίησης και βιολογικών καλλυντικών όπως έλαια, αλοιφές ή τζελ. Χάρη στα 40 χρόνια μας πείρα και στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι παραγωγοί αιθέριων ελαιών της Γαλλίας και όλου του κόσμου, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα σε αιθέρια έλαια 100% φυσικής προέλευσης, αγνά και πιστοποιημένα βιολογικά για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Τα προϊόντα μας προορίζονται για διάφορες εφαρμογές, όπως καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, ενεργειακά ποτά, φάρμακα, αρώματα και αρωματοθεραπεία. Τα έλαια μας συσκευάζονται σε μεταλλικά βαρέλια 1 κιλού ως 1 τόνο. Αναγνωρισμένος προμηθευτής, είμαστε σε θέση να σας συνοδέψουμε σε όλη την διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, από τις αρχικές μελέτες ως τους τελικούς αυστηρούς ελέγχους ποιότητας. Η ALGOVITAL επεμβαίνει δυναμικά από την πρώτη ύλη ως το τελικό προϊόν. Το εργαστήριο μας έρευνας και ανάπτυξης προσφέρει την τεχνογνωσία και την δημιουργικότητα του ώστε να σας συνθέσει ποιοτικά προϊόντα στα μέτρα σας.

  4. EXPORT LINE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    ExportLine, Υπεργολάβος στον τομέα των καλλυντικών υψηλής ποιότητας, βιολογικής προέλευσης, φυσικά και Γαλλικής προέλευσης, σας προσφέρει το εργαστήριο της και το εργοστάσιο παραγωγής της που βρίσκονται στην Νότια Γαλλία. Χάρη στην 35ετή μας πείρα και με την πιστοποίηση CosmeBio, προσφέρουμε στους πελάτες μας την διαδικασία ολοκληρωμένη : σύνθεση, κατασκευή, συσκευασία και αποστολή. 'Έτσι επωφελείστε από την ολική μας ικανότητα ελέγχου σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, λαμβάνετε συμβουλές, υποστήριξη και θα αποκτήσετε χωρίς δυσκολία το σήμα BIO για όλα τα προϊόντα σας. Χάρη στο ευέλικτο και με μεγάλη δυνατότητα παραγωγικό εργαλείο, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την κατασκευή και την συσκευασία προϊόντων σε μικρές ποσότητες αλλά και σε μεγάλες σειρές. Μπορούμε επίσης να σας μεταβιβάσουμε την εμπειρογνωμοσύνη μας όσον αφορά το μάρκετινγκ για τις ετικέτες σας και την επιλογή συστατικών για τα μελλοντικά σας προϊόντα.

  5. INSPIRATIONS COSMETIQUES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Inspirations Cosmétiques : Ο καλλυντικός σας εταίρος υπό το εμπορικό σήμα Inspirations Cosmétiques είναι Γάλλος παρασκευαστής για λογαριασμό τρίτων, με έδρα στην πόλη Γκρας, παγκόσμια πρωτεύουσα για τα αρώματα. Συνοδεύει τις φίρμες για την δημιουργία των μελλοντικών καλλυντικών για τις οποίες η οικολογική ευθύνη σημαίνει αποτελεσματικότητα με βέλτιστες αισθήσεις. Είτε στοχεύετε να δημιουργήσετε μια γκάμα προϊόντων με μια πρωτότυπη ιδέα σας ή να παρασκευάσετε μια ήδη ανεπτυγμένη σύνθεση, η Inspirations Cosmétiques σας προσφέρει μια λύση στα μέτρα σας για την σύνθεση, την ανάπτυξη και την παρασκευή των καλλυντικών προϊόντων. Το εργαστήριο δεσμεύεται για τον σχεδιασμό των καλλυντικών προϊόντων σε στερεή και υγρή μορφή, με ιδιαίτερη προτίμηση στα φυσικά και βιολογικά συστατικά, τηρώντας τα διεθνή πρότυπα και κανόνες. Η Inspirations Cosmétiques επιβλήθηκε γρήγορα στην αγορά ως αναπόφευκτος ειδικός των στερεών καλλυντικών, ικανοποιώντας τις τελευταίες τάσεις της αγοράς: μηδενικά απορρίμματα, χωρίς νερό, χωρίς συντηρητικά, βιολογικά, φυσικά και με σεβασμό στο περιβάλλον και την υγεία. Οι εξοπλισμοί της έχουν σχεδιαστεί για την πλήρωση και την ετικετοποίηση μιας ευρείας γκάμας προϊόντων και συσκευασιών. Οι γραμμές της συσκευασίας είναι αυτοματοποιημένες για να εξασφαλίσουν την άριστη δυνατότητα επανάληψης παραγωγής και υψηλής ποιότητας. Η Inspirations cosmétiques συνεργάζεται με εταιρικές φίρμες με παρουσία στα μεγαλύτερα καταστήματα σε πολλές χώρες. Επικοινωνήστε μαζί τους για να συζητήσετε το έργο σας και να αποκτήστε μια εξατομικευμένη προσφορά.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CCOMOCINE PULSE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Γαλλική εταιρεία, εξειδικευμένη στην κατασκευή πολυθρόνων κινηματογράφου, στην διαρρύθμιση, άνεση και διακόσμηση Home Cinema. 'Έχουμε επιλέξει μια γκάμα προϊόντων ανώτατης ποιότητας για την υλοποίηση της ιδιωτικής σας κινηματογραφικής αίθουσας στα μέτρα του πελάτη: - σταθερές ή ηλεκτρικές πολυτελείς κινηματογραφικές πολυθρόνες, - διακόσμηση κινηματογράφου - kit ουρανός με άστρα οπτικής ίνας - φινίρισμα τοίχου με τεταμένο ύφασμα, - φωτισμός και εξαρτήματα φωτισμού, - φωτεινή πινακίδα, - οθόνη προβολής στα μέτρα σας.

  2. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

    Γαλλία

    Η εταιρεία Rhône Elastomères ιδρύθηκε το 1976 και εξειδικεύεται στους βιομηχανικούς τροχούς και τροχίσκους χειρισμού για οποιαδήποτε χρήση από 20 κιλά μέχρι 12 τόνους ωφέλιμου φορτίου. Η Rhône Elastomères έχει ευρύ φάσμα προϊόντων, με αναλογία τιμής / ποιότητας που επιτρέπει να καλύψουν όλες τις ανάγκες των πελατών, καθώς και όλες τις τεχνικές απαιτήσεις των διαφόρων τομέων εφαρμογής. Η Rhône Elastomères ειδικεύεται στην υλοποίηση σχεδίων τροχών από καουτσούκ ή από πολυουρεθάνη σε ζάντες από χάλυβα, μηχανο-συγκολλημένων και με μηχανο-συγκολλημένα στηρίγματα για βαριά και πολύ βαριά φορτία. Πρόκειται για μια κατασκευή τροχού και ρουλέτας στα μέτρα των πελατών, καθώς και μια τεράστια γκάμα προϊόντων και ποιότητα εμπορικών υπηρεσιών για τις οποίες έγινε γνωστή η Rhône Elastomères.

  3. AXE SARL

    Γαλλία

    Axe εισαγωγέας και χονδρέμπορος ξύλινων παιχνιδιών, είδη δώρου και προϊόντα για εκδηλώσεις εδώ και 20 χρόνια. Μεγάλη γκάμα παιχνιδιών μεσαιωνικού τύπου και ανεμοδούρες, με εξατομικεύσιμη σήμανση στα προϊόντα μας κατόπιν αίτησης. Σας προσφέρουμε την μεγαλύτερη γκάμα στην Γαλλία μεσαιωνικών αντικειμένων και παιχνιδιών, καθώς και ρωμαϊκά είδη, Βίκινγκς, νεράιδες : πολλά είδη με θέμα : τους ιππότες, τις πριγκίπισσας, τον βασιλιά και την βασίλισσα, το κάστρο, τις νεράιδες, τους δράκους, τα μονόκερα κ.λπ. Υλες : Ξύλα, δέρμα, ύφασμα από γιούτα, σπάγκος... Σας προσφέρουμε επίσης μια ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ με ανεμοδούρες όλων των διαστάσεων είτε για παιδιά είτε για την διακόσμηση του κήπου ή της πόλης. Οι υπηρεσίες μας στα μέτρα σας: Βρίσκουμε τα προϊόντα που αναζητάτε κατόπιν αίτησης. Έχουμε εδώ και 20 χρόνια αρκετούς εταίρους και άρα πρόσβαση σε χιλιάδες προϊόντα που μας επιτρέπουν να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ξύλινα προϊόντα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  4. MAISON & SENTEURS

    Γαλλία

    Η Maison & Senteurs, με έδρα στην πόλη Aix-en-Provence, είναι μια επιχείρηση που κατασκευάζει αρωματικά κεριά 100% φυτικής προέλευσης. Τα κεριά μας είναι χειροποίητα με βάση φυτικά κεριά και αρώματα από την Grasse. Τα βαμβακερά τους φυτίλια εξασφαλίζουν μια μακροχρόνια καύση, καθαρή και με την βέλτιστη διάχυση των αρωμάτων. Κατασκευάζουμε κεριά ποιότητας, επεξεργασμένα στο εργαστήριο μας στην Νότια Γαλλία. Η επιχείρηση προσφέρει κεριά από φυτικό κερί που δημιουργούνται με βέλτιστο σεβασμό της φύσης. Δεν περιέχουν καρκινογόνες ουσίες όπως η προπενάλη ή φορμαλδεΰδη, προϊόντα που συναντάμε κοινώς στα κεριά παραφίνης και ορυκτού κεριού, Αφορά όλα τα χρωματιστά κεριά. Τα αρώματα μας δημιουργούνται χωρίς ΦΘΑΛΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ή CMR (καρκινογόνο, μεταλλαξιογόνο ή τοξική αναπαραγωγή). Η μεγάλη μας γκάμα συμπεριλαμβάνει αρωματικά κεριά, αστραφτερά κεριά, ξύλινα κουτιά αρωμάτων, πολυτελή κεριά καθώς και αρώματα εσωτερικού χώρου/ Κατασκευάζουμε για λογαριασμό τρίτων, σχεδιάζουμε και παράγουμε αρωματικά κεριά στα μέτρα του πελάτη. Η κατασκευή μας και οι πρώτες ύλες μας τηρούν τα γαλλικά και ευρωπαϊκά πρότυπα.

  5. POLYETH AZUR

    Γαλλία

    Κατασκευάζονται τσάντες σε περιβλήματα, ταινίες LDPE, MD, HD, με έως και 4 χρώματα flexo εκτύπωση. Συγκόλληση χυτών ή με σύρμα. Κατασκευάζονται στα μέτρα του πελάτη σύμφωνα με τεχνικές δυνατότητες. Όλα τα προϊόντα που προορίζονται για όλους τους τομείς επιχειρήσεων (τρόφιμα - καταστήματα - Ready-to-Wear - Υπόδηση - Φαρμακεία - Αρώματα - βιβλιοθήκες ......) και είναι διαθέσιμα σε πολυαιθυλένιο LDPE / MDPE / HDPE, παραδοσιακά και όξο βιοαποικοδομήσιμα με ή χωρίς εκτύπωση. Από τώρα και στο διαδίκτυο, η οικογενειακή μας δομή και τα συμπληρωματικά μας μηχανήματα μας επιτρέπουν μια ασυνήθιστη ευελιξία στην εταιρεία: Υλοποίηση μικρών, μεσαίων και μεγάλων σειρών παραγωγής. Κατασκευή και υλοποίηση τσαντών κατόπιν ζήτησης. Ενδιαφέρεστε; Τηλεφωνήστε μας, θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας συμβουλεύσουμε