• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κουτια

Αποτελέσματα για

Κουτια

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. MAS DU ROSEAU

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MAS DU ROSEAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαπούνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικό σαπούνι Μασσαλίας, υγρα σαπουνια, διακοσμησεις, Καλλυντικά, κουτια, αρωματα αερα, Αρώματα για αλισίβες, Σαμπουάν, και λοσιον προσωπου. Έχει έδρα σε Saint-Chamas, Γαλλία.

  2. ALLODEMENAGEUR.FR

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Ο ιστότοπος ALLODEMENAGEUR.FR αποτελεί μια πλατφόρμα που σας προτείνει όλες τις εταιρείες μετακόμισης στην περιοχή σας, ώστε να μπορείτε να υπολογίσετε το κόστος της μετακόμισης. Χάρη στην πλατφόρμα μας, μπορείτε: - να ζητήσετε διαδικτυακά μια προσφορά, χωρίς χρέωση, - να λάβετε μέχρι 5 προσφορές, χωρίς χρέωση, - να απλοποιήσετε την έρευνά σας και να εξοικονομίσετε χρόνο και χρήματα, - να βρείτε επαγγελματίες και αξιόπιστους μεταφορείς, - να προγραμματίσετε τη μετακόμισή σας με την ησυχία σας. Προσφέρουμε διάφορους τρόπους: - οικονομικό πακέτο μετακόμισης, για χαμηλότερο κόστος, - βασικό πακέτο μετακόμισης με ενδιαφέρουσα σχέση ποιότητας-τιμής, - ολοκληρωμένο πακέτο μετακόμισης, το οποίο καλύπτει όλες τις ανάγκες της μετακόμισης, - πακέτο μετακόμισης πολυτελείας, για μετακόμιση χωρίς κόπο και άγχος, με υψηλού επιπέδου παροχές. Φημιζόμαστε για μετακομίσεις υψηλού επιπέδου, τόσο εθνικές όσο και διεθνείς. Εγγυόμαστε άριστης ποιότητας υπηρεσίες που θα ικανοποιήσουν κάθε άνανγκη των πελατών μας.

  3. S2C

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία S2C, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινες συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα κιβώτια στην Toulon, ξύλινα κιβώτια NIMP15, ξύλινη θήκη στα μέτρα των πελατών στη Μασσαλία, κιβώτια για τον τομέα της ναυτιλίας PACA, κατασκευαστής κιβωτίων φύλαξης επίπλων, κούτες για συσκευασία 13, κιβώτια αποθήκευσης, Συσκευασία επικίνδυνων υλικών Μασσαλία, και ξύλινες συσκευασίες κατά παραγγελία PACA. Έχει έδρα σε Gemenos, Γαλλία.

  4. SML IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SML IMPORT EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρύζι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Πλαστικές συσκευασίες, Φρούτα αποξηραμένα, Αποξηραμένα φρούτα, ασιατικές κουζίνες, μακρυκοκκο ρυζι, Συσκευασίες για τρόφιμα, ταϊλανδεζικο ρυζι, και πλαστικό κουτί. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. TASTVIN

    Γαλλία

    Η εταιρεία TASTVIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κουτιά για κρασί, κάβες κρασιού για παλαίωση, ρυθμιζόμενοι φιαλοστάτες, και κλιματιζομενα ντουλαπια για κρασι. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MULTI SERVICES CARTON

    Γαλλία

    Η εταιρεία MULTI SERVICES CARTON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάρτινες κούτες, θηκες απο χαρτονι, κουτιά από χαρτόνι στα μέτρα των πελατών, και Χάρτινες κούτες. Έχει έδρα σε Garéoult, Γαλλία.

  2. AZ PACKAGING

    Γαλλία

    Η εταιρεία AZ PACKAGING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εύκαμπτες συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, και κουτιά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. DISTRI IOS

    Γαλλία

    Η εταιρεία DISTRI IOS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, και εξατομικευμένα μεταλλικά κουτιά Coca Cola. Έχει έδρα σε Gignac-La-Nerthe, Γαλλία.

  4. SE DES ETS FARAUD FRERES

    Γαλλία

  5. ART EMBALLAGES SAS

    Γαλλία

  1. MAISON & SENTEURS

    Γαλλία

    Η Maison & Senteurs, με έδρα στην πόλη Aix-en-Provence, είναι μια επιχείρηση που κατασκευάζει αρωματικά κεριά 100% φυτικής προέλευσης. Τα κεριά μας είναι χειροποίητα με βάση φυτικά κεριά και αρώματα από την Grasse. Τα βαμβακερά τους φυτίλια εξασφαλίζουν μια μακροχρόνια καύση, καθαρή και με την βέλτιστη διάχυση των αρωμάτων. Κατασκευάζουμε κεριά ποιότητας, επεξεργασμένα στο εργαστήριο μας στην Νότια Γαλλία. Η επιχείρηση προσφέρει κεριά από φυτικό κερί που δημιουργούνται με βέλτιστο σεβασμό της φύσης. Δεν περιέχουν καρκινογόνες ουσίες όπως η προπενάλη ή φορμαλδεΰδη, προϊόντα που συναντάμε κοινώς στα κεριά παραφίνης και ορυκτού κεριού, Αφορά όλα τα χρωματιστά κεριά. Τα αρώματα μας δημιουργούνται χωρίς ΦΘΑΛΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ή CMR (καρκινογόνο, μεταλλαξιογόνο ή τοξική αναπαραγωγή). Η μεγάλη μας γκάμα συμπεριλαμβάνει αρωματικά κεριά, αστραφτερά κεριά, ξύλινα κουτιά αρωμάτων, πολυτελή κεριά καθώς και αρώματα εσωτερικού χώρου/ Κατασκευάζουμε για λογαριασμό τρίτων, σχεδιάζουμε και παράγουμε αρωματικά κεριά στα μέτρα του πελάτη. Η κατασκευή μας και οι πρώτες ύλες μας τηρούν τα γαλλικά και ευρωπαϊκά πρότυπα.