• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γυαλι

Αποτελέσματα για

Γυαλι

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. OPTIC DELUXE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία OPTIC DELUXE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αξεσουάρ γυαλιών, οφθαλμικο κρυσταλλο, γυαλια ηλιου, γυαλια ορασεως, γυαλια, και Αξεσουάρ γυαλιών. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. HORIZANE SANTE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Horizane Santé είναι ένα εργαστήριο με έδρα στη Νότια Γαλλία, η οποία ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια από έναν γιατρό. Η αποστολή μας είναι ο σχεδιασμός, η προώθηση και η διανομή ιατρικών συσκευών και προϊόντων υγείας. Οι λύσεις μας στρέφονται γύρω από την υγεία των οφθαλμών, του αυτιού και της υγιεινής του σώματος και διανέμονται στα φαρμακεία και παραφαρμακευτικά καταστήματα στην Γαλλία και μέσα από έναν δίκτυο αντιπροσώπων στο εξωτερικό. Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των καταναλωτών με καινότομα προϊόντα που προσφέρονται σε προσιτές τιμές σύμφωνα με την επαγγελματική απαίτηση του δικτύου φαρμακείων και παραφαρμακευτικών καταστημάτων. Ως μέλος του τομέα της υγείας, πάντα δίναμε περισσότερη έμφαση στην αξιοπιστία των προϊόντος παρά στην τιμή του. 'Ολα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση και ελέγχονται σύμφωνα με το πρότυπο CE κυρίως σε εργαστήρια ανάλυσης στην Γαλλία. Με ευαισθησία στην περιβαλλοντολογική μας επίπτωση, αναπτύσσουμε όσο το δυνατό προϊόντα με βιοδιασπώμενες συσκευασίες και τα προϊόντα μας στρέφονται περισσότερο στην φυσικότητα και στην βιωσιμότητα.

  3. VIP SERVICE PLUS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VIP SERVICE PLUS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γαντια απο λατεξ, προστατευτικα καλυμματα προσωπου, εργασιας, γυαλια και γεισα προστασιας, και μασκες νοσοκομειακης χρησης. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  4. OUI OUI BUNNY

    Γαλλία

    Η εταιρεία OUI OUI BUNNY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες και στάμπες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξατομικευμενα γυαλια, ψαθινο καπελο, διακοσμηση γλυκισματων, και τσερκια. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. ISLA VERDE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ISLA VERDE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γυαλια σε χονδρικη, και γυαλια για εργασια σε υπολογιστη. Έχει έδρα σε Toulon, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MOD VERRE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MOD VERRE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλο γυαλί για εργαστήρια και τεχνικές χρήσεις. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  2. PEBEO

    Γαλλία

    Η εταιρεία PEBEO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωγραφική σε γυαλί, Ζωγραφική σε γυαλί, και ζωγραφικη σε υφασμα. Έχει έδρα σε Gemenos, Γαλλία.

  3. GENIUM INDUSTRIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GENIUM INDUSTRIE, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές σωληνώσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στρωματοποιημενο γυαλι, και διεκπεραιωση ναυτιλιακων διατυπωσεων. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  4. ETI SERVICES

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETI SERVICES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στρωματοποιημενο γυαλι. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. ACTIGLASS PACA

    Γαλλία

    Η εταιρεία ACTIGLASS PACA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντικατασταση κρυσταλλων, αντικατασταση παρμπριζ, και παρμπριζ. Έχει έδρα σε La Seyne-Sur-Mer, Γαλλία.

  1. MIROITERIE MENUISERIE GV

    Γαλλία

    Η εταιρεία MIROITERIE MENUISERIE GV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συρομενες τζαμαριες. Έχει έδρα σε Carpentras, Γαλλία.

  2. BOTTERO FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία BOTTERO FRANCE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές βιομηχανικής κοπής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα για την κοπη του γυαλιου. Έχει έδρα σε St Jeannet, Γαλλία.

  1. MIROITERIE MARSEILLAISE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MIROITERIE MARSEILLAISE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, και Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. VERRERIE DU COMTAT

    Γαλλία

    Η εταιρεία VERRERIE DU COMTAT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλο γυαλί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυάλινα υλικά συσκευασίας, και Γυάλινα υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Sorgues, Γαλλία.

  3. COVERPLA

    Γαλλία

    Η εταιρεία COVERPLA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλο γυαλί, και Κοίλο γυαλί. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  4. AERYN SERVICES

    Γαλλία

    Η εταιρεία AERYN SERVICES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευές από γυαλί. Έχει έδρα σε La Valette-Du-Var, Γαλλία.

  5. LEBRETON STEPHANIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LEBRETON STEPHANIE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών, και Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  6. MIROITERIE D'ART PROVENCALE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MIROITERIE D'ART PROVENCALE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών, και Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών. Έχει έδρα σε Salon De Provence, Γαλλία.

  7. ALUMAX MIROITERIE APTESIENNE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALUMAX MIROITERIE APTESIENNE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών, και Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών. Έχει έδρα σε Apt, Γαλλία.

  8. J.H.B. ETS JULIEN BUFFARD

    Γαλλία

    Η εταιρεία J.H.B. ETS JULIEN BUFFARD, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φακοί γυαλιών όρασης, φακοί επαφής και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυαλιά όρασης - αξεσουάρ, και Γυαλιά όρασης - αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Flayosc, Γαλλία.

  1. COOPER VISION

    Γαλλία

    Η εταιρεία COOPER VISION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φακοί γυαλιών όρασης, φακοί επαφής και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φακοί επαφής, και Φακοί επαφής. Έχει έδρα σε Valbonne, Γαλλία.

  2. SA LA VERRERIE DE BIOT

    Γαλλία

    Η εταιρεία SA LA VERRERIE DE BIOT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλο γυαλί. Έχει έδρα σε Biot, Γαλλία.

  3. MIROITERIE DIGNOISE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MIROITERIE DIGNOISE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει έδρα σε Aiglun, Γαλλία.

  4. MIROITERIE AVIGNONNAISE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MIROITERIE AVIGNONNAISE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  5. MIROITERIE MARTINEZ

    Γαλλία

    Η εταιρεία MIROITERIE MARTINEZ, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει έδρα σε Carpentras, Γαλλία.

  6. BOUC BEL AIR VITRERIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία BOUC BEL AIR VITRERIE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών, και Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών. Έχει έδρα σε Bouc Bel Air, Γαλλία.

  7. SE DE LA MIROITERIE LECQUOISE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SE DE LA MIROITERIE LECQUOISE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

  8. MIROITERIE DEGIVRY

    Γαλλία

    Η εταιρεία MIROITERIE DEGIVRY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει έδρα σε Toulon, Γαλλία.

  9. MIROITERIE BRUN

    Γαλλία

    Η εταιρεία MIROITERIE BRUN, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει έδρα σε Draguignan, Γαλλία.

  10. TOMASI PLEXI NEON

    Γαλλία

    Η εταιρεία TOMASI PLEXI NEON, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γυαλι

Αριθμός αποτελεσμάτων.

45 Επιχειρήσεις