• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αλουμινα

Αποτελέσματα για

Αλουμινα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. ALCO CINTRAGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALCO CINTRAGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κύρτωση προφίλ αλουμινίου, Αλουμινένια πρεσαριστά εξαρτήματα, συναρμολογηση μεταλλων, και ξυλουργικα ειδη. Έχει έδρα σε La-Seyne-Sur-Mer, Γαλλία.

  2. TOURNAIRE SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία TOURNAIRE SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός αρωματοποιΐας, Φιάλες πλαστικές και δοχεία, Συσκευασίες αλουμινίου για αρώματα, Μηχανές και εξοπλισμός αρωματοποιΐας, Φιάλες πλαστικές και δοχεία, και μονάδες μοριακής απόσταξης. Έχει έδρα σε Grasse Cedex, Γαλλία.

  3. FONDERIES DU MIDI

    Γαλλία

    Η εταιρεία FONDERIES DU MIDI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Χύτευση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Vitrolles Cedex, Γαλλία.

  4. SINTES ET FILS MENUISERIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SINTES ET FILS MENUISERIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου. Έχει έδρα σε La Garde, Γαλλία.

  5. EPK DESIGN GROUP

    Γαλλία

    Η εταιρεία EPK DESIGN GROUP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραθυρα αλουμινιου, ξυλινο παραθυρο, πλαστικά παράθυρα, και αξεσουαρ για διακοσμητες. Έχει έδρα σε Le Tignet, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HORSE COMPANY

    Γαλλία

    Η εταιρεία HORSE COMPANY, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλογα, παραθυρα αλουμινιου, πορτες, και σχεδιασμος και αρχιτεκτονικη. Έχει έδρα σε Le Tignet, Γαλλία.

  2. ALU PHIL SERVICES

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALU PHIL SERVICES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρολα. Έχει έδρα σε Antibes, Γαλλία.

  3. CASTEL.MENUISERIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία CASTEL.MENUISERIE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλουργικές εργασίες και μαραγκοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλουργείο από PVC, Κατασκευές αλουμινίου, και εργασιες επιπλοποιιας. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  4. SA CATALVER

    Γαλλία

    Η εταιρεία SA CATALVER, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, και Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει έδρα σε Sollies Ville, Γαλλία.

  5. SEPALUMIC

    Γαλλία

    Η εταιρεία SEPALUMIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια αλουμινίου, και Χυτήρια αλουμινίου. Έχει έδρα σε Mouans-Sartoux Cedex, Γαλλία.

  1. SERRURERIE MENUISERIE ALUMINIUM BOUISSE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SERRURERIE MENUISERIE ALUMINIUM BOUISSE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλουργικές εργασίες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Ξυλουργικές εργασίες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Taillades, Γαλλία.

  2. SARL TECHNIC HABITAT

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL TECHNIC HABITAT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου, και Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  1. SARL BAR ALU

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL BAR ALU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου, και Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. PERSICOT FRANCOIS SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία PERSICOT FRANCOIS SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Carpentras, Γαλλία.

  3. KNIPPING SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία KNIPPING SA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Venelles, Γαλλία.

  4. DIFRAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία DIFRAL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου, και Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου. Έχει έδρα σε Carros, Γαλλία.

  5. MENUISERIE PVC SERRURERIE ALUMINIUM

    Γαλλία

    Η εταιρεία MENUISERIE PVC SERRURERIE ALUMINIUM, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  6. STE MARTEGALE D'ALUMINIUM

    Γαλλία

  7. KROMALU

    Γαλλία

  8. L'ARC EN CIEL

    Γαλλία

  1. PREFABRICATION DE MENUISERIE D'ALUMINIUM

    Γαλλία

  2. AV COMPOSITES

    Γαλλία

    Κατασκευαστής πάνελ τύπου σάντουιτς, μονωτικά, αλουμινίου, για την αγορά της κατοικίας, με προορισμό τις σκεπές βεράντας όπως πάνελ πλήρωσης ή αυτοφερόμενα και για το κλείσιμο, όπως παντζούρια με μόνωση αλουμινίου, πόρτες και πύλες αλουμινίου. Για την βιομηχανία, όπως πάνελ αλουμινίου για αποστειρωμένους θαλάμους. Μονωτικά καινότομα πλαίσια αλουμινίου για σκεπές βεράντας, αντιστρεφόμενα, πολλαπλών στρώσεων, πάνελ μεγάλου πάχους από 16 ως 168 χιλ.

  3. LA BROCANTE INDUSTRIELLE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LA BROCANTE INDUSTRIELLE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλουμινιο, κιγκαλερια, πλαίσια για σκυρόδεμα, και δάπεδα ασφαλείας. Έχει έδρα σε Védène, Γαλλία.