• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προιοντα διατροφης - εισαγωγες-εξαγωγες

Αποτελέσματα για

Προιοντα διατροφης - εισαγωγες-εξαγωγες - Κατασκευαστής Παραγωγός - Γαλλία

ΓαλλίαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SEVAROME

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η δραστηριότητα της εταιρείας Sevarome βασίζεται στη δημιουργία και την παρασκευή γλυκών αρωματικών ουσιών τροφίμων (βανίλια, καφέ, λεμόνι, φράουλα, μπαχαρικά, φρούτα, άνθη, σπεσιαλιτέ), αλμυρών αρωματικών ουσιών τροφίμων (μαγειρικά βοηθήματα), παρασκευασμάτων φρούτων με κέλυφος (φιστίκι, φουντούκια, αρωματικά παρασκευάσματα), άλλων συστατικών (λοβοί βανίλιας, χρωστικές τροφίμων, σταθεροποιητές, πρόσθετα υφής κ.ά.). Αρωματικές ουσίες τροφίμων για την υλοποίηση προϊόντων διατροφής υψηλής ποιότητας. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους σεφ και φέρνουμε στην αγορά τις καλύτερες εφαρμογές για τις μεγαλύτερες επιτυχίες σας. Βάση μας είναι το πάθος για τη γεύση, το αποτέλεσμα και η ικανοποίηση του πελάτη. SEVAROME: δημιουργία και γαλλική παρασκευή αρωματικών ουσιών τροφίμων για παγωτά, αρωματικών ουσιών τροφίμων για γρανίτες, αρωματικών ουσιών τροφίμων για σοκολάτα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για διαιτητικά προϊόντα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για τσάι, αρωματικών ουσιών τροφίμων για καφέ, αρωματικών ουσιών τροφίμων για ροφήματα, αρωματικών ουσιών και φυσικών αρωμάτων, χρωστικών για τρόφιμα.

  2. CLEMENT FAUGIER

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Clément Faugier, στην Privas, στην περιοχή Ardèche : Κατασκευάζονται και εμπόριο όλων των προϊόντων με βάση τα κάστανα από το 1882 : μαρόν γκλασέ, κρέμες κάστανο από την Αρντές. Κατασκευή και εμπόριο Marpom's, μείγμα κρέμας κάστανου με πουρέ μήλου. Βιολογική γκάμα προϊόντων. Ο Clément Faugier προτείνει πλέον πουρέδες κατεψυγμένων φρούτων και λαχανικών, πουρές κάστανου κατεψυγμένης φύσης σε μερίδες, σε μορφή δίσκων 8 ή 15.

  3. MILLBAKER SAS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Επιχείρηση 100% γαλλική με έδρα στην Καμπανία, η Millbäker σχεδιάζει και κατασκευάζει λύσεις συστατικών για τους επαγγελματίες στον τομέα της αρτοποιίας και βρίσκεται στην κορυφή ως ειδικός της φιλιέρας σίτου-αλεύρι- ψωμί. Στόχος μας : να αποκαλύψουμε τις γευστικές, διατροφικές και τεχνολογικές δυνατότητες και πλούτο του κάθε συστατικού. Ανακαλύψτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων αποκλειστικά για την BVP : διορθωτές αλευροποιίας, βελτιωτικά αρτοποίησης, μείγματα και προμείγματα, ενσωματώσεις. Επεξεργάζονται όλα στο τεχνικό κέντρο, πραγματικό εργαστήριο καινοτομίας. Τα προϊόντα αυτά επωφελούνται στην πλειονότητα τους από σύνθεση στα μέτρα του πελάτη και ικανοποιούν μια συγκεκριμένη συγγραφή υποχρεώσεων. Η επιχείρηση δημιουργεί επίσης μια γκάμα διαιτητικών προϊόντων με ευχαρίστηση ώστε να προλάβει τις ανάγκες του αυριανού καταναλωτή. Η Millbäker σας προσφέρει την καινότομη τεχνογνωσία της σε θέματα βλάστησης δημητριακών, προκειμένου να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα σπόρων που έχουν φυτρώσει με την χρήση ζύμης.

  4. L'ARBRE PERSAN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    L'Arbre Persan, . εμπορικό σήμα εισαγωγής ξηρών καρπών ανώτατης ποιότητας που τηρεί τα πρότυπα τροφίμων και τις νομοθεσίες εν ισχύ. Οι ιδρυτές του σήματος έζησαν στο Ιράν και στο Αφγανιστάν, όπου συνηθίζεται η χρήση των ξηρών καρπών στην μαγειρική και στην ζαχαροπλαστική. Ωστόσο, κατά την άφιξη τους στην Γαλλία, διαπίστωσαν πως δύσκολα έβρισκε κανείς ειδικά προϊόντα από αυτές τις χώρες και αποφάσισαν να καλύψουν αυτό το κενό προσφέροντας ξηρούς καρπούς ποιότητας, καθώς και σκόνες και αλοιφές με ξηρούς καρπούς. L'Arbre Persan διαθέτει διάφορες συλλογές προκειμένου να ικανοποιήσει τις καταναλωτικές προτιμήσεις: Αιώνια: τα φυστίκια από την Ispahan, τα αμύγδαλα της Samangan, τα καβουρδισμένα ρεβύθια της Badakhshan, οι χουρμάδες Mazafati και οι ελιές της Βοημίας. Πλούσια: προϊόντα με σαφράν από το Ιράν, αμύγδαλα με τριαντάφυλλο, φυστίκια με σαφράν, μεταξύ άλλων. Φρουτώδες : προϊόντα όπως καρπούς της βερβερίδας από την Mashad, το δαμάσκηνο της Parwan, το σύκο της Ghazni, τα αφυδατωμένα βερύκοκα Peshak και Kishtai, καθώς και διάφορα είδη σταφίδων. Καρποφόρα προσφέρει σπόρους πεπονιού από την Herat, σπόρους κολοκύθας και καβουρδισμένους σπόρους καρπουζιού. Ανθοκομική: τα προϊόντα όπως το σαφράν από το Αφγανιστάν, το άνθος Khatmi και το τριαντάφυλλο από το Ιράν. Για τους ζαχαροπλάστες, L'Arbre Persan προσφέρει ξηρούς καρπούς σε μορφή σκόνης και αλευριών. Μέσα από το εμπορικό μας σήμα, θέλουμε να υποστηρίξουμε και να αναπτύξουμε την τοπική γεωργία σε αυτές τις χώρες.

  5. MAVIE BANIMBA

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην MAVIE BANIMBA - Ο εταίρος σας για τις εισαγωγές προϊόντων ποιότητας ! Είμαστε στην περήφανη θέση να σας παρουσιάσουμε [Όνομα επιχείρησης], ο έμπιστος σας προμηθευτής σε ότι αφορά την εισαγωγή ξηρών καρπών, δημητριακά προϊόντα, καβουρδισμένα αλατισμένα φρούτα και όσπρια ανώτατης ποιότητας. Χάρη σε μια ασύγκριτη εμπειρία στην βιομηχανία, δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε μια ποικιλόμορφη γκάμα εξαιρετικών προϊόντων, επιλεγμένα με ιδιαίτερη προσοχή σε όλο τον κόσμο ώστε να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PROFIL EXPORT VIANDES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    ΕΞΑΓΩΓΗ ΠΡΟΦΙΛ PROFIL EXPORT οικογενειακή δομή με βάση την Isère, που ειδικεύεται στις κοπές αλόγων, στα επεξεργασμένα προϊόντα αλόγου και τη μεταποίηση κρέατος αλόγου. Εκτροφή ιπποειδών, σφαγή ιπποειδών, αποστέωση, κοπή αλόγου, επεξεργασίας κρέατος αλόγου, συσκευασία υπό κενό, σε δοχείο, χύμα, σε κονσέρβα, διανομή. Έλεγχος όλης της γαλλικής βιομηχανίας ιπποειδών. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ IFS στον παραγωγικό μας χώρο.

  2. RAYA - PRODUITS ALIMENTAIRE D'IRAN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RAYA - PRODUITS ALIMENTAIRE D'IRAN, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαχαρικά, Αποξηραμένα φρούτα, Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, σαφρανι, αποξηραμενα συκα, συκα, χουρμαδες, και φυστικια. Έχει έδρα σε Lyon, Γαλλία.

  3. DOMAINE PONROY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DOMAINE PONROY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Γαλλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, καβα κρασιων, παραγωγη οινων, κρασια απο φρουτα, γαλλικοι οινοι, Κρασιά, κοκκινα κρασια, και λευκα κρασια. Έχει έδρα σε Reuilly, Γαλλία.

  4. LA CHIPS FRANÇAISE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LA CHIPS FRANÇAISE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πατατάκια, Πατατάκια και προϊόντα ορεκτικών με βάση την πατάτα, παραγωγός τροφίμων, και αγροδιατροφικά. Έχει έδρα σε Saint-Aubin, Γαλλία.

  5. CONTINENTAL FOODS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CONTINENTAL FOODS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Ακατέργαστα φυτικά έλαια, Βιομηχανικά έλαια, κονσερβες, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, ηλιελαια, Έλαια φυτικά, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Villepinte, Γαλλία.

  1. BIO FAST

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BIO FAST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεώμηλα (πατάτες), Λαχανικά φρέσκα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, οικολογικα τροφιμα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, βιολογικα λαχανικα, βιολογικά προϊόντα, και Γεώμηλα (πατάτες). Έχει έδρα σε La Vicogne, Γαλλία.

  2. SARL CITY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SARL CITY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, Μπαχαρικά, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Αγροτικά προϊόντα, Έλαια φυτικά, αραβικο κομμι, και γαριφαλα. Έχει έδρα σε Caix, Γαλλία.

  1. LA BONNE ÉPICE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LA BONNE ÉPICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαχαρικά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Είδη χειροτεχνίας, φυσικα εντερα, Μπαχαρικά, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, εντοσθια, και Είδη χειροτεχνίας. Έχει έδρα σε Maubeuge, Γαλλία.

  2. PLASTOBREIZ & PLASTOLOIR

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PLASTOBREIZ & PLASTOLOIR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, πλαστικα κεσεδακια για τροφιμα, δισκοι για τροφιμα, Συσκευασίες για τρόφιμα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, συσκευασιες, Συσκευασίες κρέατος, και Συσκευασίες για το ψάρι. Έχει έδρα σε Auray, Γαλλία.

  3. INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγροτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Μπαχαρικά, αγροδιατροφικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα, και εξαγωγη φρουτων. Έχει έδρα σε Rosny-Sous-Bois, Γαλλία.

  4. CASTELMAIS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CASTELMAIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, αστακουδια, μπυραρια, τροφοδοσια, σιμιγδαλι καλαμποκιου, αλευρι, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Casteljaloux, Γαλλία.

  5. HOLY FARM

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HOLY FARM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διατροφή, χοιρινο, πιπερι, και HOLY FARM. Έχει έδρα σε Meaux, Γαλλία.

  6. CAP SOLUTIONS CULINAIRES

    Γαλλία

    CAP Solutions Culinaires specialises in the manufacture of sauces, marinades, gravies, flavoured butters and bards for agri-food businesses and catering professionals in France and internationally. Experts in culinary solutions and coating and decorative products, we create mouthwatering made-to-order recipes to meet the needs of our customers. A team of three chefs focused on applied research, an R&D laboratory dedicated to product development and a customer reception room. A semi-industrial pilot workshop. A trained in-house tasting team. Two dedicated, certified industrial production sites covering more than 12, 000 m2, high-tech and scalable. Flexible tools offering excellent responsiveness and tailored production. Numerous manufacturing and packaging processes for each of our specialisms. Products: Sauce, Marinades, Gravies, flavoured butters in liquid -(Pods, Pouches, Container), IQF frozen portion, IQF frozen dice, IQF frozen pellet, Sliceable roll. Traditional & Retextured Products : Lardecor® (retextured pork fat), Volailledecor® (retextured poultry fat) GELEE : Geleedecor®, Duodecor®, Moussedecor®. Retexturel vegetables and fruits : Vegedecor®, Primdecor®, Pulpedecor®.

  7. FERME DE GREZELADE

    Γαλλία

    Το αγρόκτημα της Grezelade βρίσκεται σε μια από τις περιοχές που εγγυώνται μια μεγάλη κουζίνα, την Quercy-Périgord. Η οικογενειακή επιχείρηση ειδικεύεται στην παραγωγή κονσέρβας με βάση το φουά γκρα. Η επιχείρηση παράγει φρέσκα προϊόντα και σπιτικές κονσέρβες. Προσφέρει φουά-γκρα (μπλοκ φουά-γκρα, ολόκληρο Φουά-γκρα πάπιας μισοψημένο, στήθος πάπιας, κονφί και έτοιμα γεύματα. Πωλεί επίσης ορεκτικά, όπως rillettes πάπιας και πατέ από φουά γκρα, αλλά και σπεσιαλιτέ όπως πάπια με πορτοκάλι κονφί και κασουλέ Lanzaguais. Το αγρόκτημα της Grezelade διαθέτει επίσης μεγάλη γκάμα τοπικών προϊόντων. Τα προϊόντα μας πωλούνται στα δικά μας καταστήματα, γαστρονομίας και εστιατόρια. Μια συνδεδεμένη αίθουσα σεμιναρίων καθώς και μία τραπεζαρία είναι υπό κατασκευή για το έτος 2016.

  8. BIO PERFECT DE EGGLEY COMPANY IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Είμαστε παραγωγοί, εισαγωγείς και εξαγωγείς φρέσκων και αποξηραμένων τροπικών φρούτων και λαχανικών, βιολογικής καλλιέργειας, 100% φυσικής προέλευσης.Μεταποίηση κατεψυγμένων φρούτων στην ΓαλλίαΔιανομή με σύντομη διαδρομή σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, από το αγρόκτημα απευθείας στους καταναλωτές, η BIO PERFECT εργάζεται απευθείας με τους παραγωγούς.Ένα μέρος των φρούτων μας παράγεται απευθείας από εμάς στα εδάφη μας.Καλλιεργούνται χωρίς εντομοκτόνα και συλλέγονται όταν είναι πλέον ώριμα, ώστε να προφυλάξουμε τα προτερήματα και την πραγματική γεύση του φρούτου.Τα φρούτα και τα λαχανικά μας προέρχονται από φυσική και βιολογική καλλιέργεια, διαθέτουν πιστοποίηση με το σήμα BIO και πιστοποίηση κατά την ECOCERT ΓαλλίαςΘέλουμε να μοιραστούμε την γεύση του φρέσκου φρούτου με όσους περισσότερους γίνεται.Η προσφορά μας σε βιολογικά εξωτικά φρούτα και λαχανικά είναι ποικιλόμορφηανανάς, παπάγια, μάνγκο, αβοκάντο, γλυκοπατάτα, μπανάνα και πολλά άλλα.κατεψυγμένα και αποξηραμένα φρούτα: ανανάδες και μάνγκοΗ BIO PERFECT είναι ειδική στην γευστική ποιότητα.Ελάχιστη παραγγελία3 000 κιλά για τους χονδρέμπορους και μια παλέτα για τους μικρούς διανομείς.

  1. VDC FRANCE VIE DE CHATEAUX

    Γαλλία

    Η VDC France κατέχει σημαντική θέση στις διεθνείς εξαγωγές γαλλικών προϊόντων. Η γκάμα μας εκτείνεται από αλλαντικά, φουά γκρα, τρούφες, μέλι, γλυκά, μαρμελάδες και σοκολάτες άριστης ποιότητας έως σαμπάνιες; και κρασιά από την περιοχή Μπορντό. Μπορούμε να προσαρμόσουμε και να επεξεργαστούμε το προϊόν ανάλογα με τις γευστικές απαιτήσεις και τους τελωνειακούς περιορισμούς της χώρας ( προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας). VDC σημαίνει « Vie de Château », και αποσκοπεί να αναβιώσει τον γαλλικό τρόπο ζωής.

  2. PONTIAC VANILLA

    Γαλλία

    Η εταιρεία PONTIAC VANILLA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Strasbourg, Γαλλία.

  3. SENEAFOOD

    Γαλλία

    Η εταιρεία SENEAFOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πωληση φρουτων χονδρικης, πωληση φυσικων προϊοντων, και χονδρικη πωληση τροφιμων. Έχει έδρα σε Gennevilliers, Γαλλία.

  4. GUT-FIT SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία GUT-FIT SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπληρωματα διατροφης, ραφια για συμπληρωματα διατροφης, πώληση συμπληρωμάτων διατροφής μέσω διαδικτύου, και βιολογικά συμπληρώματα διατροφής. Έχει έδρα σε Issou, Γαλλία.

  5. PROHACCP

    Γαλλία

    Η εταιρεία PROHACCP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους haccp. Έχει έδρα σε Cabestany, Γαλλία.

  6. GOURMANDISES MÉDIÉVALES

    Γαλλία

    Η εταιρεία GOURMANDISES MÉDIÉVALES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουλούρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα, εκλεκτά, Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Επαγγελματικά δώρα, Τρόφιμα, εκλεκτά, Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Provins, Γαλλία.

  7. BALPE MACHINES A CREPES

    Γαλλία

    Η εταιρεία BALPE MACHINES A CREPES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Landeleau, Γαλλία.

  8. LMD ALIMENTAIRE EL BENNA EUROPE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LMD ALIMENTAIRE EL BENNA EUROPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  9. GOURMET PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GOURMET PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Τρόφιμα, εκλεκτά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, παραγωγός τροφίμων, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Τρόφιμα, εκλεκτά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Arles, Γαλλία.

  10. SOJAMI

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOJAMI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, τροφιμα με βαση τη σογια, και γαλα σογιας. Έχει έδρα σε Agen Cedex 9, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προιοντα διατροφης - εισαγωγες-εξαγωγες - Κατασκευαστής Παραγωγός - Γαλλία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

71 Επιχειρήσεις