• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός - Έμπορος Χονδρικής - Βέλγιο

ΒέλγιοΈμπορος χονδρικής
  1. BRINKMAN

    Βέλγιο

    Η εταιρεία BRINKMAN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και αναλωσιμα κηπευτικης. Έχει έδρα σε Kontich, Βέλγιο.

  2. POLET

    Βέλγιο

    Η εταιρεία POLET, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Borsbeke, Βέλγιο.

  3. WALCO POTTERY

    Βέλγιο

    Η εταιρεία WALCO POTTERY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bornem, Βέλγιο.

  4. HORTIPLAN

    Βέλγιο

    Η εταιρεία HORTIPLAN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σποροι κηπευτικης, και βολβοι λουλουδιων. Έχει έδρα σε Sint-Katelijne-Waver, Βέλγιο.

  5. DIDDEN NV

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DIDDEN NV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και εξοπλισμος. Έχει έδρα σε Dilsen, Βέλγιο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ESPACE CHASSART

    Βέλγιο

    Η εταιρεία ESPACE CHASSART, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wagnelée, Βέλγιο.

  2. DALEMANS INDUSTRIES

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DALEMANS INDUSTRIES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Zonhoven, Βέλγιο.

  3. CROIX CHATELAIN

    Βέλγιο

    Η εταιρεία CROIX CHATELAIN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κηπος, και προϊοντα διακοσμησης. Έχει έδρα σε Brussel, Βέλγιο.

  4. AUGUST DE CLERCQ

    Βέλγιο

    Η εταιρεία AUGUST DE CLERCQ, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές ξυλείας, και Εισαγωγές-εξαγωγές ξυλείας. Έχει έδρα σε Lochristi, Βέλγιο.

  5. DE PYPERE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DE PYPERE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπευτικά εργαλεία, και Κηπευτικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Ardooie, Βέλγιο.