FONTE GRISE DISTRIBUTION - Votre partenaire industriel et logistique pour votre fonte

Γαλλία

Factory icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

FONTE GRISE DISTRIBUTION
Web icon

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Γαλλία

Ολοκληρωμένα μηχανουργεία για τον περιορισμό του αριθμού των χειρισμών των εξαρτημάτων, από τη χύτευση έως την τελική συναρμολόγηση. Παραδοσιακές εργασίες, όπως διάτρηση/διάνοιξη/κοπή, διάτρηση, επιμετάλλωση, κ.λπ.

Ζητήστε προσφορά

Γαλλία

Διάφορες θέσεις χύτευσης για την ποικιλία σχημάτων Παραδοσιακά: κούνημα/πίεση, αυτοματοποιημένα: για μικρές και μεσαίες σειρές παραγωγής Υπεραυτοματοποιημένα: κάθετα καλούπια διαχωριστικών γραμμών τύπου DISAMATIC, με απαράμιλλες μορφές και επιφάνειες: τεμάχια βάρους έως και 200kg ανά καλούπι με μέγεθος εργαλείων 1200x1050 mm. Χειροκίνητα, στο δάπεδο: παραγωγή μονάδων και παραγωγή μη τυποποιημένων μορφών.

Ζητήστε προσφορά

Γαλλία

Βαφεία για την προστασία των εξαρτημάτων από τη διάβρωση και την ενίσχυση της εμφάνισής τους Βαφή με αστάρι σύμφωνα με τις προδιαγραφές Χρωματολόγιο RAL, οποιοδήποτε χρώμα κατόπιν αιτήματος μετά από αντιστοίχιση.

Ζητήστε προσφορά

Γαλλία

Γραφείο σχεδιασμού για την ανάπτυξη νέων εξαρτημάτων και ιδεών CAD: μοντελοποίηση, προσομοίωση κ.λπ.

Ζητήστε προσφορά
English Δείτε τα 6 προϊόντα Deutsch Δείτε τα 6 προϊόντα Български Δείτε τα 6 προϊόντα Čeština Δείτε τα 6 προϊόντα Dansk Δείτε τα 6 προϊόντα Español Δείτε τα 6 προϊόντα Suomi Δείτε τα 6 προϊόντα Français Δείτε τα 6 προϊόντα Magyar Δείτε τα 6 προϊόντα Italiano Δείτε τα 6 προϊόντα Lietuvių Δείτε τα 6 προϊόντα Nederlands Δείτε τα 6 προϊόντα Polski Δείτε τα 6 προϊόντα Português Δείτε τα 6 προϊόντα Română Δείτε τα 6 προϊόντα Svenska Δείτε τα 6 προϊόντα Slovenščina Δείτε τα 6 προϊόντα Türkçe Δείτε τα 6 προϊόντα

Από το 2001, η εταιρεία FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) ανέπτυξε, από την ίδρυση της, έναν δίκτυο εταίρων χυτοσίδηρου με έδρα στην Πολωνία. Με πολυετή πείρα, η FGD προσφέρει στους πελάτες της πρόσβαση σε διάφορα εργοτάξια μορφοποίησης και τήξης. Η διοίκηση της FGD, με επίκεντρο την ικανοποίηση των πελατών της, ανταμείφθηκε με την απόκτηση της πιστοποίησης κατά ISO 9001: 2008 το 2013 σχετικά με τον « Σχεδιασμό, αγορά και πώληση ανταλλακτικών από χυτοσίδηρο ». Η εταιρεία προσφέρει τα εξής: - Διάφορα εργοτάξια τήξης για ποικιλομορφία χρωμάτων. - Διάφορα εργοτάξια μορφοποίησης για ποικιλομορφία σχημάτων. - Ολοκληρωμένα εργαστήρια μηχανικής κατεργασίας ώστε να περιορίσει τον χειρισμό των εξαρτημάτων, από την χύτευση ως την τελική συναρμολόγηση. - Εργαστήρια βαφής για την προστασία των εξαρτημάτων εναντίων της διάβρωσης και για την βελτιστοποίηση της αισθητικής τους. - Γραφείο μελετών για την ανάπτυξη νέων ανταλλακτικών και εννοιών. - Μέσα διαχείρισης διακίνησης κατάλληλα για γρήγορη ανταπόκριση και την βέλτιστη διαχείριση των αποθεμάτων σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

Εγγραφα

Domain icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

FONTE GRISE DISTRIBUTION

13, rue Jean Rostand

28300 Mainvilliers - Γαλλία

Α.Φ.Μ.
Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • Προσωπικό
    1 – 10

Οργανισμός

  • Ετος ίδρυσης
    2001
  • Φύση επιχείρησης
    Έδρα της εταιρείας – Ελέγχουσα εταιρεία
  • Κύρια δραστηριότητα
    Κατασκευαστής/ παραγωγός

Εμπορικές πληροφορίες

Εμπορικές ζώνες

  • Check Circle Outline icon Διεθνής

Δραστηριότητες της FONTE GRISE DISTRIBUTION

  • Χυτοσίδηρος ακατέργαστος
  • φαιος χυτοσιδηρος
  • αντιβαρα
  • παραγωγη χυτοσιδηρου
  • χυτηριο χυτοσιδηρου
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν