ASKOXYLAKIS ANT. EMMANOUIL

Ελλάδα

Warehouse icon Έμπορος χονδρικής

ASKOXYLAKIS ANT. EMMANOUIL
Web icon

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Ελλάδα

Ο Χυμός της Χαράς παράγεται από τα άριστης ποιότητας ρόδια μας τα οποία έχουν συλλεχθεί με απόλυτη επιμέλεια και φροντίδα από τις βιολογικές μας καλλιέργειες για να σας προσφέρουμε την εξαιρετική ποιότητα και γεύση του 100% απόλυτα φυσικού βιολογικού χυμού μας χωρίς προσθήκη συντηρητικών ή άλλων πρόσθετων ουσιών. Αποτελεί ένα προϊόν 100% φρέσκου φυσικού βιολογικού χυμού, το οποίο μέσα από την απλή διαδικασία στύψης των ροδιών μας, διατηρεί το βαθύ κόκκινο χρώμα του, την υπέροχη γεύση και τις απίστευτες θρεπτικές του αξίες χαρίζοντας σας όλες τις βιταμίνες, τα αντιοξειδωτικά, σίδηρο και κάλιο που έχει καθημερινά ανάγκη ο οργανισμός μας για την τόνωση και άμυνα του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Ο Καρπός της Χαράς παράγεται από τα άριστης ποιότητας ρόδια μας τα οποία έχουν συλλεχθεί με απόλυτη επιμέλεια και φροντίδα από τις βιολογικές μας καλλιέργειες για να σας προσφέρουμε την εξαιρετική ποιότητα και υπέροχη γεύση του βιολογικού καρπού μας. Στη συνέχεια αποθηκεύεται στη συσκευασία χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικών και αποθηκεύεται στη συντήρηση 4c όπου και διατηρείται για 14 ημέρες. Βάλτε τον “Καρπό της Χαράς” στη σπιτική σας σαλάτα, συνδυάστε το με το φαγητό ή με διάφορα σνακ για ένα γεύμα γεμάτο ενέργεια.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Το ρόδι της Χαράς συλλέγεται από τις βιολογικές μας καλλιέργειες που βρίσκονται στην πιο εύφορη περιοχή της Μεσσαράς, τους Βώρους Ηρακλείου Κρήτης. Τα εξαίρετης ποιότητας ρόδια μας συλλέγονται με μεράκι, αφοσίωση και αγάπη σε αυτό το φρούτο της υγείας και της ευεξίας για να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα βιολογικών ροδιών που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Μετά από την κατάλληλη διαδικασία διαλογής, συσκευάζονται σε τελάρα των 6-8-10 ή 12 τεμαχίων νωπού φρούτου ώστε να έχετε στη διάθεση σας την άριστη ποιότητα των φρέσκων βιολογικών ροδιών μας. Δεν είναι τυχαία η ονομασία του ροδιού ως «Ο Βασιλιάς των Super-fruit». Απολαύστε το φρέσκο βιολογικό μας ρόδι, το φρούτο της ζωής και της ευημερίας, όλες τις ώρες της ημέρας χαρίζοντας ζωντάνια και ευεξία στον οργανισμό σας!

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Η μαρμελάδα της Χαράς παράγεται από φρέσκους καρπούς από τα άριστης ποιότητας ρόδια μας τα οποία έχουν συλλεχθεί με απόλυτη επιμέλεια και φροντίδα από τις βιολογικές μας καλλιέργειες. Η μοναδική μας βιολογική μαρμελάδα παράγεται με τον πλέον παραδοσιακό τρόπο και αγνά συστατικά καθώς περιέχει ακατέργαστη βιολογική ζάχαρη χαρίζοντας σας αυτόν τον υπέροχο συνδυασμό του ροδοκόκκινου χρώματος, το απίστευτο άρωμα και την εξαίρετη γεύση της βιολογικής μαρμελάδας ροδιού που θα σας ενθουσιάσει. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μέσα από μια μαρμελάδα εξαιρετικής ποιότητας και ασύγκριτης γεύσης, τα αναρίθμητα διατροφικά οφέλη του ροδιού. Με την προσθήκη αγνών συστατικών και βιολογικής καστανής ζάχαρης εμπλουτίζουμε τα φυσικά σάκχαρα του ροδιού με εκπληκτικό αποτέλεσμα την ασύγκριτη γεύση της βιολογικής μας μαρμελάδας από ρόδι. Απολαύστε την καθημερινά στο πρωινό σας μαζί με ένα ποτήρι βιολογικό χυμό ρόδι για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ενέργεια και ένα απόλυτα θρεπτικό πρωινό.

Ζητήστε προσφορά

Η εταιρία μας Askofruit - Ασκοξυλάκης Αντ. Εμμανουήλ ιδρύθηκε το 2015 και στεγάζεται στην πιο εύφορη περιοχή της Κρήτης και σε ένα μέρος πιστό στην Κρητική διατροφή και τις παραδόσεις, τους Βώρους Ηρακλείου Κρήτης.Το έτος 2009 ξεκινήσαμε τη φύτευση 2.500 δέντρων ροδιάς και κάθε χρόνο έκτοτε προχωράμε σε νέες φυτεύσεις εμπλουτίζοντας τις ποικιλίες μας με σκοπό την αύξηση της παραγωγής μας. Οι ροδιές μας καλλιεργούνται με απόλυτα βιολογικό τρόπο, με φροντίδα και σεβασμό προς το περιβάλλον και με στόχο να διατηρήσουμε τις εξαίρετες ιδιότητες του φρούτου της ροδιάς οι οποίες έχουν πολύ σημαντικά οφέλη για την υγεία.Τα δέντρα μας περιέχουν ντόπιες ποικιλίες όπως τις Λεφάνεια και Λιγόρτυνα (γλυκιά), Ελληνική ποικιλία Ερμιόνης (γλυκιά), την Αμερικάνικη Wonderful (γλυκόξινη) καθώς επίσης και την Ισραηλίτικη Ako (γλυκιά). Τα ρόδια μας συλλέγονται με πολλή αγάπη και μεράκι από τις βιολογικές μας καλλιέργειες, διασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητα των φρούτων μας και εξασφαλίζοντας την καλύτερη γεύση, το έντονο χρώμα και το υπέροχο άρωμα του ροδιού. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αναλλοίωτες τις σημαντικές ιδιότητες του ροδιού στον καταναλωτή μέσα από τον 100% φυσικό βιολογικό χυμό ροδιού παραγωγής μας και τους καρπούς του ροδιού που έχουν συλλεχθεί χειροποίητα χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης, συντηρητικών μέσων, αρωμάτων, χρωστικής ή νερού.Απολαύστε τον απίθανο φυσικό βιολογικό χυμό ροδιού μας και νιώστε την φρεσκάδα που σας προσφέρει σε συνδυασμό με την ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση

Τελευταία νέα της επιχείρησης

Εταιρικά Νέα by AskoFruit.....

Εταιρικά Νέα by AskoFruit.....

Τελευταία υλοποίηση ・ 19 Μαρ 2021 Ανάγνωση περισσότερων Open In New icon

Ο άνθρωπος πίσω από την AskoFruit, κ. Μανώλης Ασκοξυλάκης, προσπαθεί καθημερινά να ανεβάζει την ποιότητα των προϊόντων του, όχι μόνο με την φροντίδα των δέντρων του και την σωστή κατάρτιση του προσωπικού του, αλλά και με την ένταξη μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας που θα εκτοξεύσουν στα ύψη το τελικό προϊόν.......

Εγγραφα

Domain icon Έμπορος χονδρικής

ASKOXYLAKIS ANT. EMMANOUIL

Vorroi

70200 Heraklion - Ελλάδα

Α.Φ.Μ.
Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • Προσωπικό
    1 – 10
  • Τμήμα πωλήσεων
    1 – 10

Οργανισμός

  • Ετος ίδρυσης
    2015
  • Φύση επιχείρησης
    Έδρα της εταιρείας
  • Κύρια δραστηριότητα
    Έμπορος χονδρικής

Εμπορικές πληροφορίες

Εμπορικές ζώνες

  • Check Circle Outline icon Ευρωπαϊκή

Τρόποι πληρωμής

  • Πιστωτική κάρτα - Μετρητά - Επιταγή
  • Έμβασμα μέσω Swift

Τράπεζες

  • Piraeus Bank

Ζώνες παράδοσης

Δραστηριότητες της ASKOXYLAKIS ANT. EMMANOUIL

  • ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
  • βιολογικα φρουτα
  • Βιολογικές μαρμελάδες
  • βιολογικα προϊοντα
  • χυμοι φρουτων χωρις ζαχαρη
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν